Virágküldés Budapest kerületeibe - MesterVirág virágküldő szolgálat, gyors virágrendelés

Tőlünk csak friss virágot rendelhet!

 Mi csak a virágmegrendelés beérkezése után szerezzük be a virágot, virágkészletet nem tartunk, így sohasem fordulhat elő az, hogy 1 hete, a virágboltban fonnyadozó virág lesz kiszállítva szeretteinek!

Ha az ár mellett a virágcsokor tartóssága is számít Önnek, akkor vegye igénybe virágküldés szolgáltatásunkat!

szappan rózsa virágküldéssel

Budapest kerületeibe a virágküldés csak 990 Ft, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYEN szállítjuk ki a kiválasztott virágcsokrot, rózsadobozt, virágkosarat Budapest összes kerületébe! Virágküldő szolgáltatásunkkal spórolja meg a kiszállítás költségét, aranyozza be szerettei napját csodálatos és friss virágokkal!

Mester Virág, virágküldés mesterfokon!


virágküldés rózsadobozokvirágküldés virágcsokrok

Ingyen kiszállítás! Virágküldés Budapest kerületeibe, gyors virágrendelés, olcsó virágküldő szolgálat. Rózsadoboz és virágcsokor csak friss virágból!

A virágküldésre Budapest és vonzáskörzetében van lehetőség, tehát Pest megye településeire szállítunk. A megrendelt virágcsokrok kiszállítását minden nap, hétvégén is, 08:00-20:00 óra között végezzük.

Meseszép vörös rózsa csokor ingyen virágküldéssel

Miért érdemes igénybe venni a virágküldés szolgáltatást?

Mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő jut, a személyes kapcsolatokra, van, hogy a barátokkal csak telefonon, vagy éppen egy üzenetben beszélgetünk. Amikor valakinek születésnapja, névnapja van, akkor a virágküldéssel áthidalhatja a távolságokat, ugyanis a virágküldő szolgálatunk által elkészített virágcsokrokat elküldheti szeretteinek, anélkül, hogy a fontos tennivalóit 5 percnél hosszabb időre megszakítaná.  

Egy rövid kávészünetben, akár már mobiltelefonja segítségével kiválaszthatja a weblapon található virágcsokrok közül a megfelelőt, majd bankkártyájával fizetheti a végösszeget és több tennivalója nincs is, a virágfutár átadja a megajándékozandó személynek a friss virágokat, az Ön üzenetével, így szerezhet kényelmesen és olcsón örömet a virágküldés segítségével szeretteinek!

Fontos megemlíteni, hogy ma már egyre több fiatal dolgozik külföldön, akik számára a virágküldés nagyon hasznos, ugyanis meglephetik a szülőket, családtagokat, barátokat virággal anélkül, hogy hazautaznának.

A virágküldés és a virágkötészet nem csak szakmánk, hanem szenvedélyünk is. Örülnénk, ha Önt is elégedett vásárlóink köréhez számíthatnánk.

Mi az, amiért még érdemes a mi virágküldő szolgálatunkat választani?

Virágküldő szolgálatunk több évtizedes múltra tekint vissza, nagyon örülünk neki, hogy az évek során rengeteg törzsvásárlónk lett, akik hétről hétre igénybe veszik a virágküldés szolgáltatásunkat!

Miért ilyen népszerű a Mestervirág virágküldő szolgálat a vásárlók körében?

  • A virágokat mindig a virágkiszállítás előtt szerezzük be, ezért biztos, hogy a szerettei friss virágot kapnak!
  • A virágküldés Budapest kerületeibe 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes, ezért nem terheli plusz költség a virágcsokor árán felül!
  • A virágküldés gyors, akár 2 órán belül kiszállítjuk a virágküldeményt!
  • A virágfutár mindig udvarias, a vállalkozás indulása óta nálunk dolgozik, ezért biztos, hogy minden váratlan helyzetet megold és kézbesíti a virágcsokrot!
  • A virágküldő személy mindig inkognitóban marad, a vásárlóink 100%-os diszkrécióra számíthatnak!
  • Bátran vállalunk garanciát a kiszállított virágcsokrokra!
  • A folyamatos akciókkal és az ingyenes kiszállítással nálunk a virágküldés olcsón elérhető, így rengeteget spórolhat!
  • Minél nagyobb a virágcsokor, vagy rózsadoboz amit kiválaszt, annál nagyobb kedvezményt kap rá! Így fordulhat elő az, hogy az 50 szálas rózsacsokor, 50%-os kedvezménnyel kapható, illetve a virágküldés Budapest kerületeibe ingyenes az akciós virágcsokrok esetén is! Spóroljon meg egy csomó pénzt velünk, lepje meg szeretteit óriási virágcsokrokkal, szinte beszerzési áron!

Próbálja ki Ön is a virágküldést, rendeljen szeretteinek virágcsokrot, rózsadobozt, vagy virágkosarat!

Ingyenes virágküldés mesés rózsadobozokkal és virágcsokrokkal

Miért egyre népszerűbb a virágküldés Magyarországon?

Az emberek mindig szeretik a kényelmesebb utat választani és a virágküldés egy kényelmi szolgáltatás, ugyanis nem kell a lakásból sem kimozdulni ahhoz, hogy valakit meglepjünk egy csodálatos virágcsokorral! A kényelem mellett egy bizonyos eleganciát is képvisel a virágküldés, ugyanis a virágfutár által átadott virágok nagy meglepetés okoznak, és sok hölgynek egyből az a véleménye, hogy a virágot küldő személy igazi gavallér!

Egy pár éve még nem gondoltuk volna azt, hogy az emberek már egy okostelefon segítségével is, a világ bármely részéről tudnak majd virágot küldeni szeretteiknek, de ez ma már lehetséges. Óriási előnye a virágküldő webáruházunknak, hogy az összes csokor fotóját láthatja, így nem kell már elmagyarázni, hogy milyen csokrot szeretne köttetni.  5 perc alatt letudhatja a virágrendelés folyamatát a csokor kiválasztásától, a fizetésig, és a másik nagy előny, hogy mi a virágrendelés után vesszük meg a virágot, nem tartunk készleten, így biztos, hogy friss virágot szállítunk házhoz, szemben egy virágbolttal, ami tele van tömve virággal és így sokszor előfordulhat az, hogy egy hetes virágot kap a vásárló!

A virágküldésnek tehát rengeteg előnye van és aki idáig kipróbálta ezt a szolgáltatást, nem csalódott benne, tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki a virágküldés szolgáltatást, amiben biztos nem fog csalódni!

Érdekes cikkeket talál a virágküldéssel kapcsolatban a blogunkban!

Ezért válasszon minket, ha virágküldés segítségével meglepné szeretteit!

Webáruház készítés