Virágküldés Budapest kerületeibe - MesterVirág virágküldő szolgálat, gyors virágrendelés

Ingyenes virágküldés Budapest kerületeibe

Virágküldés Budapest összes kerületébe ingyen, rejtett költsége nélkül!

A Mestervirág virágküldő szolgálat nem számol fel plusz pénzt a kiszállításért, így akár 3.000 Ft-ot is megspórolhat. Nincsenek rejtett költségek, nem kell a kisbetűs részt böngészni. A virágfutár a kért időben kézbesíti a kiválasztott virágcsokrot, rózsa macit, vagy szappan rózsa dobozt, a sikeres átadás után e-mail értesítést küldünk Önnek. A virágküldés nem csak Budapest, hanem Pest megye településeire is lehetséges, az árakat a "kiszállítás díjszabás" menüpont alatt találja.

Mester Virág, virágküldés mesterfokon!


Virágküldés rózsadobozokkal

Ingyen kiszállítás! Virágküldés Budapest kerületeibe, gyors virágrendelés, olcsó virágküldő szolgálat. Rózsadoboz és virágcsokor csak friss virágból!

Mindig friss virág, virágküldéssel!

Csak a virágrendelés beérkezése után szerezzük be a virágot, virágkészletet nem tartunk, így nem fordulhat elő az, hogy több napos, akár egy hetes virágból készítjük el a virágcsokrot, rózsadobozt, vagy virágkosarat, minden nap járunk a nagykereskedésbe, viszont cserébe azt kérjük Öntől, hogy időben adja le a virágrendelést, azonnali kiszállításra, vágott virág esetén nincs lehetőség.

Amennyiben a virágküldés sürgős, mert 1-2 órán belül szeretné a kiszállítást, akkor válassza a rózsa maci, szappan rózsa, vagy örök rózsa kompozíciókat, ezeket készleten tartjuk, nem hervadnak el és egyre népszerűbbek!Virágküldés minden alkalomra

Ha az ár mellett a virágcsokor tartóssága is számít Önnek, akkor vegye igénybe virágküldés szolgáltatásunkat!

A virágküldésre Budapest és vonzáskörzetében van lehetőség, tehát Pest megye településeire szállít a Mestervirág virágküldő szolgálat. A megrendelt virágcsokrok kiszállítását minden nap, hétvégén is, 08:00-20:00 óra között kézbesíti a virágfutár.