Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termék részletek


Egyedi termék

Egyedi termék
1 Ft1
A vásárlás után járó hűségpontok: 0 Ft
A termék elnevezése (kötelező):

 

Egyedi termék

Mit jelent ez és mire való?

Mivel a virágkötészetben végtelem a csokrok variálhatósága, ezért ezzel a termékkel tud egyedi kompozíciókat rendelni. 

Mit kell tennie?

- Elösször is árajánlatot kell kérnie a megálmodott kompozícióra a mestervirag @ gmail.com emailcímen.

- Utána, ha tetszik az ár és szeretné megrendelni a terméket akkor odafent a szövegmezőbe írja be a csokor nevét amire árajánlatot kért pl. "krizantém, orchidea, germera 50 szálas vegyes csokor" (ez az a név legyen, ahogy ön megnevezte a csokrot az árajánlatban)

- Az ár most 1 Ft. Az ár a darabszám alapján fog módosúlni, tehát ha Ön 15.000 Ft-os árajánlatot kapott, akkor 15000 darabot írjon be és így lesz az ár 15.000 Ft.

- Rakja bele a terméket a kosárba és folytassa a vásárlás menetét!

 

 

  • Cikkszám
    E0
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.