Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termék részletek


Fekete henger rózsa box, 10 szál kék rózsával

-6%
Fekete kicsi henger rózsa box kék rózsákkal
15 900 Ft
Akció: 14 900 Ft14900
Kezdete: 2017.12.30  

Virágküldés, Fekete henger rózsa box, 10 szál kék rózsával

FONTOS! Kék rózsát nem tartunk készleten, a megrendelés után szerezzük be, ezért a kiszállítás időpontja előtt legalább 24 órával adja le a rendelést és fizesse ki a végösszeget!

A 10 szál kék rózsa és a fekete színű rózsadoboz nagyon elegáns ajándék, akár milyen alkalomra. A kék rózsa jelképezi azokat az álmokat, amik valóra vállnak, mint egy mesében, és ami elérhetetlen, az még is elérhető. A kék színű rózsa igazi különlegesség, napjainkban már létezik a kék rózsa, de annak az ára még igen borsos, ezért a mi kék rózsán még festéses eljárással készül azért, hogy mindenki számára elérhető legyen.

   • Színek
    Árukereső.hu Export Név 
    Virágküldés, Fekete henger rózsa box, 10 szál kék rózsával
    Cikkszám
    A256
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.