Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termék részletek


Grincsfa, manófa adventi koszorúval kombinálva

Virágküldés, Grincsfa, manófa adventi koszorúval kombinálva
  • Virágküldés, Grincsfa, manófa adventi koszorúval kombinálva
  • Virágküldés, Grincsfa, manófa adventi koszorúval kombinálva
24 900 Ft24900
A vásárlás után járó hűségpontok: 498 Ft

Grincsfa, manófa adventi koszorúval kombinálva

A gyerekek és felnőttek nagy kedvence, a Grincsfa, ebben a kompozícióban két szerepet is betölt, ugyanis egy nagyobb méretű adventi koszorúval van kombinálva. Megfelelő választás lakások, irodák díszítésére, már a karácsonyi időszak kezdetekor! 

 

Ez a fa fehér díszekkel van díszítve, kb. 120-130 cm-es. Két egyforma Grincsfát nem tudunk készíteni, ezért minimális eltérés lehetséges a fotón láthatótól, de színében és stílusában azonos lesz! 

 

FONTOS! Mivel nagy kereslet van a Gricsfára a Karácsonyt megelőző időszakban, ezéer kérjük, hogy a kiszállítás előtt legalább 2 nappal adja le a megrendelést, illetve intézze a fizetést!

  • Árukereső.hu Export Név 
    Virágküldés, Grincsfa, manófa adventi koszorúval kombinálva
    Cikkszám
    A330
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.