Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2017. November
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termék részletek


Kék rózsa körcsokor

Kék rózsa körcsokor
11 900 Ft11900
A vásárlás után járó hűségpontok: 238 Ft

Virágküldés, kék rózsa körcsokor

FONTOS! Kék rózsát nem tartunk készleten, a megrendelés után szerezzük be, ezért a kiszállítás időpontja előtt legalább 24 órával adja le a rendelést és fizesse ki a végösszeget!

Szeretné szeretteit valami igazán különleges csokorral meglepni? Akkor jó csokrot választott, mer a kék rózsa igazán különleges! Sokan el sem tudják képzelni azt, hogy a piros, fehér, sárga vagy rózsaszín rózsán kívül is létezhet valami igazán különleges, ami akár az álmokat is valóra váltja. Ez egy olyan csokor amit férfiaknak is előszeretettel rendelnek a Hölgyek, tehát férfi ismerőseit szeretteit vagy szerelmét is meglepheti ezzel a különleges kék rózsa csokorral! 


A virágküldés kék rózsával is lehetséges nálunk!

A kék rózsa csokor egyre felkapottabb ajándék az emberek körében, mert különlegességnek számít és univerzális is, mert férfinak és nőnek egyformán adható a kék szín miatt. Sok embernek a kék szín a kedvenc színe és ráadásul nem is egy harsány szín. Napjainkban már a kapható eredeti kék rózsa is, hála a Japán és Ausztrál tudósoknak, akik 10 éves kutatómunka után létrehozták genetikailag is a kék rózsát, ezért már nem csak festett rózsákból készülnek a kék rózsa csokrok! Aki eredeti kék rózsára vágyik, mert nem éri be a festettel, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert a festett és az eredeti között akár háromszoros árkülönbség is lehetséges!

És miért kellett 10 évet várni arra, hogy a kék rózsa a természetben is szabadon megtalálható legyen?

A válasz, hogy a rózsákból hiányzik a delphinidin gén, ami a kék színért felelős. De akkor hogy csinálták? Először kiszedték a rózsából a piros színért felelős géneket, majd az árvácska kék színért felelős génjével helyettesítették azt, így lehetséges az, hogy a virágboltban megtalálható a kék rózsa csokor nem festett változata is és a kék rózsa csokorral így szerezhet örömöt szeretteinek!

Japánban azonnal elkezdték árulni a kék rózsákat, amiből egy szál átszámítva 5000-6000 Ft-ba kerül. 

  • Színek
    Árukereső.hu Export Név 
    Virágküldés kedvező áron, Kék rózsa körcsokor
    Cikkszám
    A14
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.