Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termék részletek


Piros tulipán körcsokor

Piros tulipán körcsokor
14 900 Ft14900
A vásárlás után járó hűségpontok: 298 Ft
Tulipán szezon vége 
:
Nem rendelhető!

Virágküldés, piros tulipán körcsokor

Ne is csodálkozzon senki sem azon, hogy a piros tulipán, a vörös rózsa alternatívája, ha a szerelmünket szeretnénk virágküldés által meglepni és a vörös rózsát nem szeretnénk választani. A csokor mindig zöldekkel és rezgővel díszített, színben harmonizáló díszpapírba öltöztetett. Valentin nap és Nőnap is sokat kért virágcsokor! Ha szerelmét meglepné egy különleges csokorral, akkor jó választás a piros tulipán csokor!

Vajon miért szeretjük ennyire a tulipánt?

A tulipán a Magyar népi motívumokban is elég sűrűn megjelenik, legyen az egy hímzés vagy népviselet. A népművészetben sűrűn használják, a keramikusok is portékáik díszítésére, tehát azt is mondhatjuk, hogy a tulipán az életünk és a múltunk szerves része, és szerelmünket kifejezhetjük egy pompás piros tulipán csokorral.

  • Színek
    Árukereső.hu Export Név 
    Virágküldés kedvező áron, Piros tulipán körcsokor
    Cikkszám
    A30
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.