Tavaszi zsongás, vegyes színű tulipán körcsokor, 20 száltól

Virágküldés, vegyes színű tulipán körcsokor

Fontos! A vegyes színű csokor úgy értendő, hogy 10 szálanként lép be egy új szín, tehát...

20 szálas csokor 2 színből áll

30 szálas csokor 3 színből áll

40 szálas csokor 4 színből áll és így tovább!

Tulipán virágcsokor


Aki a virágot szereti, az biztos oda van a tulipánért is, ezért ezzel a csokorral biztos sikere lesz. A tulipánok zöldekkel, rezgővel vannak díszítve és színben harmonizáló díszpapír van a csokor alá kötve. A zöldek és a díszítés az évszak függvényében eltérhet. Nem csak tavasszal kapható, ezért télen is megajándékozhatja szeretteit egy csokornyi tavasszal!

Ön tudta?


Bármilyen meglepő is, a tulipán a lili0mfélék csoportjába tartozó virág. Nevét valójában a turbánról kapta, mert a virág nagyon hasonlít rá. Sokan mondják még ma is hogy „tulipánt” de ez nem is csoda, mert ez a régies Magyar neve ennek a pompás tavaszi virágnak. Ha a virágküldés által szeretné meglepni szeretteit, akkor nyugodt szívvel választhatja ezt a pompás virágot!

 

A tulipán csokor a tavasz virágcsokra, ugyanis tavasszal a tulipán csokor fogy a legjobban, az emberek ezt a virágot nagyon szeretik és nem mellesleg az ára is kedvező! Szinte minden kertes ház udvarán nyílik a tulipán, és tavasszal az idős nénik is árulnak az aluljáróban tulipán kötegeket, de nyilván ez nem olyan minőségű, mint a virágboltban kapható tulipán csokor.

Sokan megkérdezik: „Én is tudok tulipán csokrot kötni?” A válasz az, hogyha valakinek van egy kis kézügyessége és kreativitása, akkor meg tudja kötni élete első tulipán csokrát. Arra kell odafigyelni, hogy a tulipánokat spirálisan rakjuk a csokorba, amikor a tulipánok elfogynak, rakjuk körbe őket zöldekkel és lezárásképpen színben harmonizáló díszpapírt kössünk alá és már készen is van a tulipán csokor, ami értékesebb, mint a bolti tulipán csokor, mert ezt mi kötöttük saját kezűleg!

A tavaszi virágokról még több információt, illetve virágcsokrokat a tavaszi virágok nevű oldalunkon talál!

-13%
19 900 Ft
22 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2022.05.01  
Jelenleg nem kapható
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat