Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.11 13:14
Drága a virágküldés?

Drága a virágküldés?

Sokszor elhangzik mostanában a következő mondat: „Sajnálok pénzt kiadni virágcsokorra, mert 1-2 nap múlva elhervad!”

Ez esetben tényleg drága lehet a virágküldés, de nézzük meg, hogy miért fordulhat elő és valójában mennyi egy virágcsokor élettartama.

Igazság szerint nem szabad a virágoknak 1-2 nap alatt elhervadniuk, csak akkor, ha azok nem frissek, a virágboltban ugyanis akár 1-2 hetet is eltölthetnek, szerencsétlen virágok ameddig valakinek megtetszenek.

(Nekünk műhelyünk van, minimális készlettel dolgozunk, vörös rózsát mindig tartunk, ami 1-2 napra elegendő, viszont a többi virágot a megrendelés után szerezzük be, egy nap akár háromszor is megyünk beszerzőkörútra!)

Melyik virág a legtartósabb? Én szeretem az orchideát, flamingót és papagájvirágot, mert kb. 30 napig tündökölnek, hanem tovább.

A királyliliom is jó választás, mert egy ágon 4-5 virág található, ezek nem egyszerre nyílnak ki, hanem fokozatosan, így ha egy virág elhervad a száron, nem kell kidobni a csokrot, csak le kell vágni a szárról az elhalt virágot.

A rózsa tartóssága fajtától függ, mi az ecuadori rózsákat szeretjük, mert ez akár 3-4 hétig is tündököl.

Ez a termelőknek is köszönhető mivel tartósítószerrel kezelik a rózsákat. A virág szállítása repülővel történik és napokig víz nélkül utaznak. A tartósítószernek köszönhetően ez nem látszik a virágokon. A másik érv, ami nem elhanyagolandó, hogy a Holland rózsákkal ellentétben az ecuadori rózsa feje akár 2-3x-is nagyobb lehet, így ez nem veszik el a csokorban.

A gerbera kb. 1-2 hetet bír ki, ezt kompenzálja azzal, hogy az ára kedvező és már 10 szál virágból is nagy csokrot lehet készíteni.

olcsó virágküldés

Az szezonális virágok pl. tulipán, frézia, nyári rózsa is kb. 2 hetet bírnak, áruk az adott szezonban kedvező, és a frézia illata akár egy egész szobát is betelít. A nyári rózsa, ami Magyarországon terem, szintén illatos, Holland és külföldi társaikkal ellentétben.

Aki még ennek ellenére is bizalmatlan a vágott virágokkal szemben, cserepes virágokat is vehet, vannak olyan cserepes növények, amik bizonyos évszakokban virágoznak és olyanok is, amik egész évben ontják a szebbnél szebb virágokat.

Ha ezeket a dolgokat figyelembe vesszük, akkor kiderül, hogy a virágküldés nem is olyan drág, csak találni kell egy megbízható virágküldő szolgálatot, például minket és akkor a virágcsokor is hetekig pompázni fog!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.