Új jelszó kérése
Szűrés
Színek
Árukereső.hu Export Név 
Ár
9 900 Ft - 19 900 Ft
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Egyedi virágcsokrok

 Fő kategória >Virágcsokor >Egyedi virágcsokrok

Egyedi virágcsokor, virágküldés kreatív virágkompozíció

Legyünk kreatívak! Az egyedi csokrokkal szabadjára engedheti fantáziáját!

Ha már unjuk a szokásos, általánosan ismert csokortípusokat, akkor érdemes váltanunk kicsit az egyedi csokrok irányába. De mitől is egyedi az ilyen csokor, és milyen különbségek figyelhetők meg az egyedi és más típusú csokrok között?

Gondoljunk először is arra, hogy minden nap ugyanazt kell ennünk. Bizony elég rövid idő után megunjuk, és igyekszünk variálni rajta, a saját ízlésünk és igényeink szerint átformálni. Nagyjából ugyanerről van szó az egyedi virágcsokrok esetében is. Ugyanis az ilyen egyedi csokroknál a lehetőségek és variációk csakis tőlünk függnek. Csinálhatunk extravagáns, vicces és radikálisan újító szellemű csokrot is, pontosabban csináltathatunk.

Sorrend:

Az ilyen csokrok készítésénél a virágkötő teljes mértékben a mi utasításaink szerint működik:

akár a mi hozott tárgyainkkal kidekorálva készíti el az saját egyedi csokrunkat. Mi választhatjuk a virágokat, a virágok vágásának méretét, a virágok arányát, a kötési módszert… a lehetőségek tárháza végtelen. Gyakran vicces ajándékként alkoholos dobozokkal van kidekorálva az ilyen csokor, fényvisszaverő üvegeket és tükröket is főzethetünk bele. Esküvőre adhatunk pénzzel kidekorált csokrot is, ami nem szokványos ugyan, és pont ezért biztosak lehetünk benne, hogy egyedi lesz az ajándékunk, valamint hogy erre évek múltán is emlékezni fog az, aki megkapta. Az ilyen egyedi csokrokat, különösen az extravagánsabbakat és viccesebbeket általában nem is csak bizonyos alkalmakra viszik a vásárlóink, sokkal inkább számít az, hogy milyen kapcsolatban állnak a megajándékozottal.

Egy biztos, ha valami meglepő és újszerű virágcsokorral szeretne kedveskedni ismerőseinek, olyannal, ami biztosan emlékezetes hatást gyakorol rá, akkor csak engedje szabadjára a fantáziáját és közölje virágkötőinkkel az instrukcióit, ők pedig maradéktalanul meg fogják valósítani azokat. Ötletelésre fel!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.