Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termék részletek


Egyedi "Love" rózsa box 20 szál rózsával

Egyedi Love rózsa box 20 szál rózsával
 • Egyedi Love rózsa box 20 szál rózsával
 • Egyedi Love rózsa box 20 szál rózsával
 • Egyedi Love rózsa box 20 szál rózsával
 • Egyedi Love rózsa box 20 szál rózsával
24 900 Ft24900
A vásárlás után járó hűségpontok: 498 Ft

Virágküldés, egyedi "Love" rózsa box 20 szál rózsával

A rózsadoboz mérete kb. 59 cm hosszú, 20 cm széles.

Fantasztikus rózsa box, amibe a rózsák szálanként vannak, szépen egymás mellé sorakoztatva, minden rózsaszár végén fiola van, ami gondoskodik a rózsák vízellátásáról, ezért a megajándékozottnak a munkahelyén nem kell vázát keresgélnie, nyugodt szívvel hagyhatja a rózsákat a dobozba.

Az 5. fotón látható, hogy a doboznak textúrája is van, nem egy egszerű kartondoboztól van szó a részletek kidolgozottak, minőségi anyagból készült!

A virágküldés ezzel a különleges rózsadobozzal örök emlék marad!

 

Már mások weblapját is megnézte?

Én is tájékozódtam, hogy ki mennyiért adja az ehhez hasonló rózsadobozokat, hogy versenyképesek legyünk, találtam silányabb minőségű, 25 szálas rózsadobozt 39.000 Ft-ért és 24 szálas dobozt is 29.900 Ft-ért.

A mi rózsa boxunk 20 szálas 24.900 Ft-ért... Ha az ár is számít, akkor minket választ!

 • Színek
  Árukereső.hu Export Név 
  Virágküldés kedvező áron, Egyedi "Love" rózsa box 20 szál rózsával
  Cikkszám
  A173
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.