Új jelszó kérése
Szűrés
Színek
Árukereső.hu Export Név 
Ár
10 900 Ft - 26 900 Ft
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Henger alakú rózsaboboz

 Fő kategória >Rózsadoboz >Henger alakú rózsaboboz

Henger alakú Rózsadoboz:


Ennek a terméknek a csomagolása a többihez hasonlóan többféle lehet: polimer alapú, karton, fa, kerámia és ezek variációi néhol külön kérésre akár fém díszítésekkel is. A henger alakú rózsadoboz díszítésére több általunk előre készített variáció tekinthető és rendelhető meg, de a vásárló saját szándékainak és elképzeléseinek megfelelő terméket is előállíthatunk, amennyiben szükség van rá.

 A dobozos csomagolás legfőbb előnye, hogy könnyen szállíthatóvá teszi a virágokat (ha például nem személyesen szeretnénk átadni, hanem a virágküldő szolgáltatás kapcsán), azért mert nem sérül a virág olyan könnyedén, mint cserepes illetve csokor formában, így biztos csalódás és hibamentes lesz az ajándék.

Amennyiben meglepetésként szeretnénk rávezetni kedvesünket az ajándékra, akkor romantikusan el tudjuk rejteni egy helyen. Érezhetően szemgyönyörködtetőbb és meghittebb mintha csak csokorba lennének szedve a rózsák, bár természetesen annak is megvan a szépsége a maga nemében.

Sorrend:

 Hogy miért is olyan különleges a henger alakú rózsadoboz?

Azért fontos a henger alakú doboz, mert kiemelkedőek az esztétika adottságai robosztusságának és kecses íveltségének harmonikus egysége révén. Nyilván sokkal kifinomultabb külsőt kölcsönöz ez a típusú csomagolás, mint az egyszerűbb négyzetes rózsadoboz. Mindemellett, a henger alakú rózsa doboz a többihez képest igen magas virág mennyiséget tartalmazhat és igény szerint bővíthető a jó ízlésnek megfelelően, akár 20 darab felett is.

Az alternatív lehetőségek is talán ennél a henger alakú rózsás doboznál a legnagyobbak, hiszen két, különböző színű rózsával akár rövid mondatokat is kiírhatunk több ilyen hengeres doboz segítségével. A legnépszerűbb ilyen kiírás a hengeres rózsás doboz terén, az angol MARRY ME, vagy Jöjj hozzám kiírás. Ez betűnként 7 henger alakú rózsás dobozt igényel, ám a várt hatás biztosan nem marad el.

Kitűnő ajándék kifinomultsága miatt elsősorban művésznőknek személyes ajándékul mivel csomagolása és kinézete nagyon kifinomult. A fent említettek alapján kitalálható, hogy ez a kifinomul henger alakú rózsadoboz kiváló romantikus kiegészítő leánykéréshez valamint díszítőtárgyként akár magán az esküvőn is lehet alkalmazni. Kitűnő ajándéktárgy ez a rózsadoboz Valentin-napokra, anyák-napjára és nőnapra is. Minden randez-vous-hoz meleg szívvel ajánljuk kísérőként, mert segít megdobogtatni a kiszemelt hölgy szívét.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.