MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Hogy készül egy rózsadoboz?

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.06.21 12:39
Hogy készül egy rózsadoboz?

Sokan kíváncsiak arra, milyen módon készülnek a divatos és trendi rózsadobozok és rózsa boxok, mi tartja életbe a virágokat. Készítettünk egy rövid videót, aki egy picit kreatív annak biztos sikerül egy pompás rózsa box elkészítése.

rózsadoboz

virágcsokor

A vizes tűzőhabot szoktuk használni, azért, mert ha a rózsákat beleszúrjuk, akkor nem csak a víz utánpótlásáról gondoskodik, hanem fixen tartja a virágot, így nem tud olyan könnyen elmozdulni. Valaki a virágokat egyenként fiolába rakja, az is jó megoldás lehet, de én egy körülményesebb megoldásnak tartom.

Csináld magad rózsadoboz:


Szükség van hozzá egy dobozra, ez lehet szögletes, ovális, vagy bármilyen formájú. Celofánra is szükség lesz kibélelni a dobozt, vásároljunk hozzá egy vizes oázist, amit először a rózsa box formájára kell vágni, ez után beáztathatjuk vízbe, kb. 5 percre. A celofánt érdemes ragasztópisztollyal a rózsadoboz falához rögzíteni, nehogy elmozduljon, amikor az oázist megöntözzük kiszáradás esetén, mert a rózsadobozunk elázik.

Ha ezzel kész vagyunk, akkor tetszőleges virágokból, tetszőleges formában elkezdhetjük az oázist virágokkal megtölteni. A mi verziónkban rezgő is található, illetve két nagy levél, hogy a rózsák ne legyenek olyan zsúfoltan.
Akinek van egy kis szépérzéke és kreatív, az csodálatos rózsadobozt készíthet percek alatt!