Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Partnereink

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.21 12:39
Hogy készül egy rózsadoboz?

Hogy készül egy rózsadoboz?


Sokan kíváncsiak arra, milyen módon készülnek a divatos és trendi rózsadobozok és rózsa boxok, mi tartja életbe a virágokat. Készítettünk egy rövid videót, aki egy picit kreatív annak biztos sikerül egy pompás rózsa box elkészítése.

A vizes tűzőhabot szoktuk használni, azért, mert ha a rózsákat beleszúrjuk, akkor nem csak a víz utánpótlásáról gondoskodik, hanem fixen tartja a virágot, így nem tud olyan könnyen elmozdulni. Valaki a virágokat egyenként fiolába rakja, az is jó megoldás lehet, de én egy körülményesebb megoldásnak tartom.

Csináld magad rózsadoboz:


Szükség van hozzá egy dobozra, ez lehet szögletes, ovális, vagy bármilyen formájú. Celofánra is szükség lesz kibélelni a dobozt, vásároljunk hozzá egy vizes oázist, amit először a rózsa box formájára kell vágni, ez után beáztathatjuk vízbe, kb. 5 percre. A celofánt érdemes ragasztópisztollyal a rózsadoboz falához rögzíteni, nehogy elmozduljon, amikor az oázist megöntözzük kiszáradás esetén, mert a rózsadobozunk elázik.

Ha ezzel kész vagyunk, akkor tetszőleges virágokból, tetszőleges formában elkezdhetjük az oázist virágokkal megtölteni. A mi verziónkban rezgő is található, illetve két nagy levél, hogy a rózsák ne legyenek olyan zsúfoltan.
Akinek van egy kis szépérzéke és kreatív, az csodálatos rózsadobozt készíthet percek alatt!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.