Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.21 12:39
Hogy készül egy rózsadoboz?

Hogy készül egy rózsadoboz?


Sokan kíváncsiak arra, milyen módon készülnek a divatos és trendi rózsadobozok és rózsa boxok, mi tartja életbe a virágokat. Készítettünk egy rövid videót, aki egy picit kreatív annak biztos sikerül egy pompás rózsa box elkészítése.

A vizes tűzőhabot szoktuk használni, azért, mert ha a rózsákat beleszúrjuk, akkor nem csak a víz utánpótlásáról gondoskodik, hanem fixen tartja a virágot, így nem tud olyan könnyen elmozdulni. Valaki a virágokat egyenként fiolába rakja, az is jó megoldás lehet, de én egy körülményesebb megoldásnak tartom.

Csináld magad rózsadoboz:


Szükség van hozzá egy dobozra, ez lehet szögletes, ovális, vagy bármilyen formájú. Celofánra is szükség lesz kibélelni a dobozt, vásároljunk hozzá egy vizes oázist, amit először a rózsa box formájára kell vágni, ez után beáztathatjuk vízbe, kb. 5 percre. A celofánt érdemes ragasztópisztollyal a rózsadoboz falához rögzíteni, nehogy elmozduljon, amikor az oázist megöntözzük kiszáradás esetén, mert a rózsadobozunk elázik.

Ha ezzel kész vagyunk, akkor tetszőleges virágokból, tetszőleges formában elkezdhetjük az oázist virágokkal megtölteni. A mi verziónkban rezgő is található, illetve két nagy levél, hogy a rózsák ne legyenek olyan zsúfoltan.
Akinek van egy kis szépérzéke és kreatív, az csodálatos rózsadobozt készíthet percek alatt!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.