MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Hogy válasszunk virágcsokrot a kollégánknak?

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2020.01.22 21:48
Hogy válasszunk virágcsokrot a kollégánknak?

Ha azt nézzük akkor a fél életünket munkában töltjük, tehát nem csoda az, ha az ottani emberek, kollégák a második családunkká válnak. Egy ilyen nagy családban viszont gyakran vannak születésnapok, aminek a megünneplése legtöbbször virágcsokorral történik, ugyanis egy nő számára a virág tökéletes ajándék!  

Talán nehéz lehet egy üzleti partnerünknek virágcsokrot választani, de a közelebbi kollégánkat már ismerhetjük annyira, hogy mi a kedvenc virága, milyen színeket szeret és így tökéletes csokrot választhatunk a számára.  

Virágcsokor a főnöknek 

Nem csak a kollégáknak, hanem a főnöknek is illik gratulálni, ha születésnapja van, így elkerülhetjük a pletykákat. Születésnapra tökéletes választás lehet a tavaszi szezonális vegyes színű virágcsokrok, mint például a tulipán, nárcisz és frézia. A narancssárga krizantém, a rózsaszín pünkösdi rózsa vagy a gerbera. 

A vörös színű virágokat kerülni kell, ugyanis a szerelmet jelképezi és sokan félreérthetik. A rózsa sokak kedvence, mára már alap virágcsokor és a virágkötőknek hála gyönyörű csokrot adhat főnöke születésnapjára. A napraforgó is tökéletes ajándék, ugyanis a melegséget, barátságot, a nap sugarait szimbolizálja, ezért minden ünnepre jó választás.

Virágcsokor a kollégának 

Virágcsokor a kollégának 

A figyelmet és a tiszteletet kell sugallania egy ilyen virágcsokornak, elegánsnak kell lennie, és kerülni kell a túl illatos virágokat. Szárított virágokból készült csokrot sem illik adni. A virágcsokrok mellett a rózsadoboz is tökéletes választás ugyanis sok munkahelyen okoz fejtörést az, hogy mibe rakják a virágcsokrot, a rózsadoboz viszont vizes oázist tartalmaz, ami a rózsáknak egész nap adagolja a vizet.  

Ha ez a virágkompozíció az egész csapat ajándéka, akkor mellékeljenek hozzá üdvözlőlapot, amit minden egyes kolléga aláír és leírhatják benne jókívánságaikat, hogy az ajándék így örök emlék maradjon.  

A virágcsokor mérete is számít ugyanis nem szabad túl kicsi virágcsokrot választani, főleg, ha az egész csapattól kapja a megajándékozott személy. Amennyiben szeretne egy tökéletes virágcsokrot főnökének, vagy kollégáinak, akkor vegye igénybe a virágküldés szolgáltatásunkat, biztos lehet benne, hogy csak friss virág lesz csokorba kötve és így nagy örömöt szerezhet vele mindenki számára.