Ajándék

Virágküldés mellé kérhet plüssfigurát, csokoládét, pezsgőt!

Elég-e a virág, mint ajándék?

Gyakran merül fel kérdésként, hogy a virágcsokrok mellé illik-e még valamilyen ajándékkal kedveskedni, ha igen akkor milyennel? Erre általában az a válasz, hogy ez körülményfüggő. A legfőbb tanács, hogy ha nem túlságosan nagy a csokor, akkor mindenképpen ajánlott valamilyen kis ajándékkal még megtoldani a csokrot.

A kiegészítők szimbolikája:

Az ilyen kiegészítő ajándék több dolgot is jelenthet. Jelentheti azt különböző csokik esetében, hogy a virágcsokor mellett még kényeztetni is szeretnénk a választottunkat, váza esetében azt, hogy ezt nem csak átmeneti állapotunkban ajándékozzuk neki, hanem hosszabb távon tervezünk így „érezni iránta”. Hasonló jelentése lehet a plüssállatnak is, amivel elérhetjük, hogy a csokor elhervadása után is emlékezzen választottunk az alkalomra, amikor adtuk, valamint természetesen ránk is. A fent felsoroltak közül sem mindegy, hogy kinek milyet adunk, hiszen szívszerelmünknek nem célszerű egy csodás csokor odaajándékozása után adni egy vázát is, egyszerűen hangulatromboló hatású lehet. A vázás kiegészítő ajándékot inkább családtagoknak, jó ismerősöknek érdemes adni. A csokoládé, desszertes kiegészítő elemek jellemzően a párunknak ideális választás. Plüssállat tekintetében is inkább a párunk jöhet szóba, de itt már fiatalabb családtagokra is gondolhatunk a kiegészítő ajándék választásánál.

Tovább

Tehát összefoglalva a kiegészítő ajándék ajánlott, olyan nem nagy csokroknál, mint az egyszerű csokrok, rózsás-dobozok és körcsokrok, azonban számításba jöhetnek a különböző egyedi csokrok, ám a ballagási csokrok mellé is adhatjuk mivel ott az efféle kiegészítő ajándékok „úgyis” otthon kerülnek átadásra. Az ilyen ajándékok a virágcsokrok mellé nagyon sokszínűek, és több típusból is választhatunk egy-egy nagyobb kategórián belül is. Az olyan nagyobb virágboltok, mint például a miénk, széles választékot nyújtanak, így minden alkalomra és minden személynek megtalálhatjuk azt az ideális ajándékot a csokrunk mellé, ami a legoptimálisabb az adott szituációban. Válogassanak bátran!

Tovább