MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Az elmúlt tíz év legemlékezetesebb virágküldései

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2018.12.25 11:53
Az elmúlt tíz év legemlékezetesebb virágküldései

Ez elmúlt időszakban rengeteg virágcsokrot szállítottunk ki, az összes virágküldés egy külön történet, ugyanis sokféle okból kaphat valaki virágot, nem csak azért, mert névnapja, születésnapja van! Ara gondoltunk, hogy megosztunk pár történetet a weblapunkon azért, hogy másokat is megihlessünk és felnyissuk az emberek szemét, hogy a virágküldés mennyire sokoldalú szolgáltatás és mennyi olyan alkalom van, amikor egy pompás virágcsokor tökéletes ajándék lehet!

Összes virág

rózsadobozok

Virágküldés egy ikerpár születésére

Kisbaba születésére is sokan igénybe veszik a virágküldést, tehát ez nem is olyan meglepő, viszont mi idáig csak egyszer találkoztunk ikrek születésével, ráadásul az egyik baba fiú volt a másik pedig lány.

A megrendelő azt kérte, hogy 2 csokor készüljön, az egyik csokor rózsaszín virágokból legyen, a másik pedig kék virágokból. Aznapi kiszállítást kért, amit mi teljesítettünk is. A kórházba érve a futár a babákat is láthatta, így ez a virágküldés nem csak a megajándékozottnak volt élmény, hanem a virágfutárnak is.

Virágküldéssel hódítani egy repülőn?

Igen, talán a legfurább kérés ez volt, hogy a virágcsokrot egy légiutas kísérőnek kell átadni munka közben a repülőn. A pénz nem számított a megrendelőnek! A repülőjegyet oda-vissza fizette a virágfutárnak. Olyan virágcsokrot kért, amit a repülőre fel lehet vinni, tehát ne legyen túl nagy, viszont virág legyen benne jócskán.

Nagyon izgultunk mindannyian, mert ez nem egy általános virágküldés volt és nagyon sok buktatója volt, a csokor mérete, ne bukjon le a futár a virággal, tehát rejtve legyen a csokor. A futár feljutott a repülőre és a virágcsokrot eldugta, majd a repülőút felénél elkezdte keresni a megajándékozandó személyt. Miután megtalálta, átadta a virágcsokrot és nagy volt az öröm, mert ezen a helyen nem számított a Hölgy ilyen meglepetésre. Melyik virágküldő szolgálat vállalkozna ekkora procedúrára egyetlen virágcsokor kézbesítése miatt? Szerintem csak mi!

Virágküldés a 99 éves nagyi születésnapjára

Rengeteg virágcsokrot szállítunk házhoz születésnap alkalmából, de az évszám idáig csak egy esetben volt ennyire magas. A megrendelők az unokák voltak, nem hagyományos virágcsokrot kértek, hanem egy 99 szálas rózsakosarat! Különleges színt szerettek volna, ezért olyan rózsából készült a kosár, ami a fehér rózsaszín és vörös árnyalataiban pompázik.

A virágküldésnek pontosnak kellett lennie, ugyanis az ünneplés 18 órakkor vette kezdetét és szerették volna, ha a tortavágás időpontjára érkezne meg a virágkosár is. Természetesen ilyen alkalmakra lehet pontos időpontra kérni a kiszállítást, így minden rendben volt, és a nagymama is nagyon örült a különleges ajándéknak!

Rengeteg sztorink van a virágküldéssel kapcsolatban, és mindenkit bíztatunk arra, hogy vegyék igénybe ezt a remek szolgáltatást a szeretteik megajándékozására, ugyanis a virágküldés egy pénztárcabarát megoldás, amivel pénzt és időt takaríthat meg, másrészt olyan helyszíneken lepheti meg szeretteit virágcsokrokkal, ahol egyáltalán nem számít rá. Így lesz az Ön ajándéka örök emlék, a virág küldésével, harmadik fél bevonásával igazi értéket tud teremteni a virágnak és az alkalomnak!

Miért jó a virágot küldő személynek az, hogy nem személyesen adja át a virágot, hanem a virágküldő szolgálat segítségét kéri?

Meglepő, de a diszkréció is nagy szerepet játszik a virágküldés sikerében, ugyanis sok megrendelő kihangsúlyozza a virágrendelés előtt, hogy Ő bizony csak akkor rendeli meg a virágot, ha a neve titokban marad. Természetesen ez nem is lehet kérdéses, mert a meglepetés része az, hogy a virágfutár nem úgy állít be a Hölgyhöz, hogy a virágot küldő személy az X-Y, hanem a borítékban található szövegből kiderülhet az, hogy a csokrot ki küldte Önnek!

Ha a virág küldője nem írta alá az üzenetet, akkor a Hölgy törheti a fejét, de sokan ebben az esetben is tudják, hogy ki küldhette a fantasztikus virágot!