MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Milyen virágcsokrot adsz egy születésnapra?

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2020.01.25 12:35
Milyen virágcsokrot adsz egy születésnapra?

Nem könnyű feladat egy kifinomult virágcsokrot adni születésnapra. Olyan ajándékot-virágcsokrot kell választani, ami sokáig emlékezetes marad. A MesterVirág kínálatában biztos megtalálja a megfelelő virágcsokrot, ami emlékezetes lesz a szerettei számára! 

A szerelmednek... 

Már unalmas lehet egy pünkösdi rózsa, vagy tulipán csokor, ezért arra kell törekedni, hogy valami szokatlan ér merész virágcsokorral lepjük meg kedvesünket.  

Ilyen lehet az ember magasságú vörös rózsa, aminek a szára 2 méter hosszú. Sajnos ez Magyarországon nem kapható, mert az emberek nem tudják megfizetni az árát. A kék színű rózsák és a legmerészebb fekete színű rózsák, amik különlegesek és nem hagyományosak. És végezetül vannak az ehető csokrok, amik lehetnek gyümölcsökből, vagy csokoládéból, ugyanis tökéletes kompozíciók készíthetőek belőle.  

Édesszájúaknak 

Aki édesszájú, annak tökéletes ajándék lehet egy szépen díszített csemegekosár, ami tele van finom édességekkel! A virágokat kombinálhatjuk édességgel, például egy nagy rózsadoboz felében rózsák vannak, a másik felében pedig édesség.

Virágcsokor születésnapra 

Szülinapi ajándék férfiaknak 

Talán kevesebb virágcsokor lehet megfelelő férfiaknak, de a kék, zöld virágok biztos megfelelnek. A csokor formája nem lehet kerek, mindenféleképpen hosszúkásra kell kötni. A zöld orchidea fürt is jó ajándék lehet, ugyanis a szín és a hosszúkás kötési mód is teljesülni fog. Férfiak számára is kérhetünk édességekből, de akár bármilyen tárgyból is, ami csokorba köthető, csak az Ön fantáziája szabhat határt! 

Milyen virágcsokrot adsz egy születésnapra?

Szülinapi csokor gyerekeknek 

A kislányok nagyon szeretik a virágot, akár hercegnőnek is érezhetik magukat egy szép rózsaszín rózsacsokortól. A fehér virágok és a rózsaszín virágok mind tökéletesek, körcsokorba kötve. Az édességből készült csokrok is tökéletesek. A plüssfigurák és a most divatba jött rózsa maci is tökéletes ajándék lehet. 

Összességében, aki tartós ajándékot szeretne szerettei születésnapjára, azok választhatják a rózsa macikat, örök rózsákat és szappan rózsákból készült kompozíciókat is, ami tökéletes ajándék mindenki számára. A születésnapok mindenki életében nagy esemény, ezért érdemes méltó módon megünnepelni, hogy minden születésnap emlékezetes legyen. A MesterVirág kínálatában megtalálja mindenki számára a tökéletes ajándékot, ami a virágküldés segítségével jut el szeretteihez így, ha messze, több ezer kilométerré is van szeretteitől, akkor is megajándékozhatja őket virággal!