MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Milyen virágot adjunk az anyósunknak?

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2020.01.30 22:24
Milyen virágot adjunk az anyósunknak?

Az anyósunk az a nő, aki megszülte szerelmünket és felnevelte ezért akár második anyukánknak is nevezhetjük., akit tisztelnünk kell. Vannak olyan esetek, amikor az anyóssal nem túl jó a kapcsolat, de ezért általában mind két fél felelős. Viszont, ha az egyik fél szeretne békülni, akkor a család újra a régi lehet! 

Ha nincs is semmiféle ünnep, akkor is adhat az anyósának egy-egy szép virágcsokrot időnként. A gyönyörű virágcsokrok segíteni fognak abban, hogy megtegye az első lépést a békülés útja felé.  

A színek jelentése 

A legklasszikusabb virág a rózsa, nem csoda, hogy mindenki elsőre ezt a virágot választja, mert alkalmas minden ünnepre. A rózsának sokféle színvariánsa létezik, ezért lehetővé teszi azt, hogy érzelmeket, érzéseket közvetíthessünk vele. Például a vörös a szenvedély és csodálat, szerelem színe. A rózsaszín a gyengédség, romantika, kedvesség és hála színe. A sárga az öröm, szórakozás és barátság színe, és a fehér a gondolatok tisztasága és az odaadás színe.  A színek kombinálásával egy olyan csokrot kap, ami elmondja ön helyett az érzéseit! Érdemes elsőre egy “gratulációs” csokrot készíttetni, ami sok pozitív érzelmet fog kelteni.  

Virágcsokor az anyósnak

A legjobb virágcsokrok a nők számára 

Amennyiben nem szeretnénk rózsát adni, abban az esetben a gerberát, tulipánt és liliomot is választhatjuk, ugyanis ezeknek a virágoknak minden nő örülni fog. A különleges virágok nagy örömöt okoznak, és hála érzést keltenek a megajándékozottban. A virágcsokor adása és a pozitív reakció óriási öröm, mert amikor az arcukra nézünk, akkor egy boldog embert látunk, őszinte mosollyal az arcán.   

A virág mellé édességet is adhatunk, de vannak újabb tartósabb ajándékok is, ami napjainkban nagyon trendi. Ez a rózsa maci, vagy virág maci, szappan rózsa, illetve az örök rózsa. Amennyiben az anyósunk jobban örül a tartósabb ajándéknak, akkor ez jó választás lehet. A szappan rózsa különböző színekben kapható és illatos, nagyon hasonlít az eredeti rózsára, viszont nem hervad el. A rózsa maci vagy virág maci, egy pompás ajándék azok számára, akik szeretik az állatfigurákat, miközben ezek az állatfigurák több száz, illetve több ezer kis virággal vannak díszítve. És végezetül az örök rózsa, ami tartósított virág, igazi élő rózsát tartósítanak és ezek a rózsák 5 évig ugyan úgy néznek majd ki, mint ha most szakította volna a kertjében.  

A virágkötők értenek a dolgukhoz, munkájuk nagyon összetett, tisztában kell legyenek azzal, hogy milyen alkalomra milyen színű kompozíciót készíthetnek, mert akár az ellenkező hatást is elérheti egy virágcsokorral, ha nem figyel oda a színek és a virágok összhangjára.  A weblapunkon található virágcsokrok elkészítését kreatív virágkötők készítik, így biztos lehet abban, hogy az alkalomhoz illő virágcsokorral ajándékozhatja meg szeretteit a virágküldés segítségével.