MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Milyen virágot adjunk egy várandós nőnek?

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2020.02.03 19:29
Milyen virágot adjunk egy várandós nőnek?

A várandóság egy nagyon szép időszak egy nő életében. Ez idő alatt több törődést és szeretetet érdemel a családjától. A virágküldés segítségével azonban tökéletes és gyönyörű virágokat küldhet a várandós anyának, annak érdekében, hogy támogassa Őt szeretetéről. Nézzük meg, hogy milyen virágcsokrot adhatunk egy terhes nőnek. 

Talán arról kéne beszélni, elsőként, hogy milyen virágot ne adjunk egy terhes nőnek. 

A terhesség során a szagok és illatok érzékelése megváltozik, sokkal jobban bánthatja a terhes anyuka orrát egy illat vagy egy szag, ami amúgy máskor teljesen természetes, ezért elsősorban arra kell odafigyelni, hogy túlzottan illatos virágot ne válasszunk. Erős illatú virágok közé tartozik a frézia és a liliom.  

Mi alapján válaszuk ki a virágcsokrot? 

Azt már tudjuk, hogy olyan virágot kell választani, aminek nincs erős illata, így a rózsa, a tulipán, az orchidea és a gerbera is szóba jöhet. A tiszteletteljes hozzáállásról a virágok selymes szirma árulkodik. A várandós anyát a harsány színek is zavarhatják, így a virágcsokor kiválasztásakor arra kell figyelni, hogy a színeknek nyugtató hatása legyen, tehát érdemes kellemes pasztellszíneket választani, vagy egy színű virágcsokrot. Ilyen színem a fehér, a rózsaszín a halvány sárga, barack szín, lila és zöld, illetve a kék is.  

Nem csak vágott virágot, hanem cserepes virágot, zöld növényeket is ajándékozhatunk a várandós anyukáknak. Ezek a növények tisztítják a szoba levegőjét, tehát mindenféleképpen jó választás. 

Milyen virágot adjunk egy várandós nőnek?

A női pszichés állapot a terhesség ideje alatt instabil, ezért óvatosan kell bánni a virág ajándékozásával, ugyanis nemlétező gyanúra adhat okot egy elhibázott virágküldés. A szegfűt általában temetésekre szokták vinni, ezért egy anyuka számára ez nem biztos, hogy jó jelzés. A sárga színre sokan úgy tekintenek, hogy árulás, pedig virág esetében ez nem igaz, de minden esetre sárga virágot ne adjunk terhes anyának, mert felesleges veszekedést szülhet.  

Weboldalunkon olyan virágcsokrokat talál, amik megfelelnek a kritériumoknak és ezért meglepheti velük a várandós anyukákat. A kiszállítás gyors, a megrendelés kényelmes. Amennyiben nem virágcsokrot szeretne küldeni, akkor válassza a rózsadobozokat, vagy a virágkosarakat. Tartós ajándék esetén választhatja a rózsa macit, vagy szappan rózsát, illetve az örök rózsát is. Aki a mi kínálatunkban nem talál megfelelő virágcsokrot, vagy ajándékot, az nem is akart igazán virágot küldeni.