MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

A virágküldő szolgálatunk miért olyan népszerű a vásárlók körében?
22
Jún

A virágküldés Budapest összes kerületébe INGYENES - A virágküldő személy kiléte, ha kéri, titokban marad - A virágok frissességére garanciát vállalunk - Folyamatos akciós virágcsokrok várják a weblapunkon, így a virágküldés olcsó - Bankkártyája segítségével fél perc alatt kifizetheti a megrendelt termékeket - Az év 365 napján van virágkiszállítás, részletek a szállítás információknál.

Milyen virágot adjunk egy várandós nőnek?
03
Febr

A várandóság egy nagyon szép időszak egy nő életében. Ez idő alatt több törődést és szeretetet érdemel a családjától. A virágküldés segítségével azonban tökéletes és gyönyörű virágokat küldhet a várandós anyának, annak érdekében, hogy támogassa Őt szeretetéről. Nézzük meg, hogy milyen virágcsokrot adhatunk egy terhes nőnek. 

Milyen virágot adjunk az anyósunknak?
30
Jan

Az anyósunk az a nő, aki megszülte szerelmünket és felnevelte ezért akár második anyukánknak is nevezhetjük., akit tisztelnünk kell. Vannak olyan esetek, amikor az anyóssal nem túl jó a kapcsolat, de ezért általában mind két fél felelős. Viszont, ha az egyik fél szeretne békülni, akkor a család újra a régi lehet! 

Milyen virágcsokrot adsz egy születésnapra?
25
Jan

Nem könnyű feladat egy kifinomult virágcsokrot adni születésnapra. Olyan ajándékot-virágcsokrot kell választani, ami sokáig emlékezetes marad. A MesterVirág kínálatában biztos megtalálja a megfelelő virágcsokrot, ami emlékezetes lesz a szerettei számára! 

Hogy válasszunk virágcsokrot a kollégánknak?
22
Jan

Ha azt nézzük akkor a fél életünket munkában töltjük, tehát nem csoda az, ha az ottani emberek, kollégák a második családunkká válnak. Egy ilyen nagy családban viszont gyakran vannak születésnapok, aminek a megünneplése legtöbbször virágcsokorral történik, ugyanis egy nő számára a virág tökéletes ajándék!  

Milyen csokrot adjunk a tanárnak szeptember 01.-én?
18
Jan

Az iskolakezdés a hosszú nyári szünet után nehézkes lehet, de nem felejthetjük el azt, hogy az osztályfőnököt illik ilyenkor meglepni virággal. Talán a legnehezebb az első osztályos gyerekeknek, akik még nem tudják azt, hogy mi vár rájuk az iskolában, de a szülőknek sem könnyű a dolguk, mert a tanárköszöntő virágcsokor mellett sok minden másról is gondoskodniuk kell. 

 

Virágcsokrok a tanároknak
08
Jan

A tanárokat is időnkként illik virággal megajándékozni, ugyanis minden, amit a későbbi életünk során hasznosítunk, azt a tanárainktól tanultuk. Magyarországon június első vasárnapján van a pedagógus nap, amikor egyaránt ünnepeljük a köznevelésben és felsőoktatásban dolgozó tanárokat.

Az elmúlt tíz év legemlékezetesebb virágküldései
25
Dec

Ez elmúlt időszakban rengeteg virágcsokrot szállítottunk ki, az összes virágküldés egy külön történet, ugyanis sokféle okból kaphat valaki virágot, nem csak azért, mert névnapja, születésnapja van! Ara gondoltunk, hogy megosztunk pár történetet a weblapunkon azért, hogy másokat is megihlessünk és felnyissuk az emberek szemét, hogy a virágküldés mennyire sokoldalú szolgáltatás és mennyi olyan alkalom van, amikor egy pompás virágcsokor tökéletes ajándék lehet!

Virágküldő szolgálat
08
Júl

Egy virágküldő szolgálat segítségével bárki meglepheti szeretteit. A legnagyobb dilemma az szokott lenni, hogy melyik virágküldő szolgálat megbízható és melyik nem, hogyan tudjuk eldönteni, hogy melyiket választhatjuk.

Olcsó virág webáruház
04
Júl

Az olcsó virág web áruház egyre keresettebb, de mikor olcsó egy virág web áruház? Mire figyeljünk oda, mit kell figyelembe vennünk, hogy a legjobb áron küldhessünk virágot szeretteinknek?

Rózsa csokor
28
Jún

A rózsa csokor alap a virágkötészetben, mert a legtöbb ember rózsából kötteti a virágcsokrot. épp ezért a rózsa csokor az, amiből a legtöbb található a weblapon.

Sok különleges rózsa csokor létezik, szeretnénk ebből párat bemutatni:

Hogy készül egy rózsadoboz?
21
Jún

Sokan kíváncsiak arra, milyen módon készülnek a divatos és trendi rózsadobozok és rózsa boxok, mi tartja életbe a virágokat. Készítettünk egy rövid videót, aki egy picit kreatív annak biztos sikerül egy pompás rózsa box elkészítése.

A virágküldés
19
Jún

Minden évben van egy emlékezetes virágküldés, amire azt mondjuk, ezt már nem lehet felülmúlni, ezt úgy emlegetjük, hogy „a virágküldés” de minden évben kiderül, van ennél is különlegesebb vagy nagyobb kérés és ezért van olyan virágcsokor, amin mi is ledöbbenünk, mert gyönyörű, vagy óriási.

 

Virágok szülinapra
16
Jún

A virágok szülinapra tökéletes választás egy nő számára, a legtöbb ember legalább is így gondolkozik, vagyis a virágok egy alap dolog és mellé egy kis ez-az, esetleg éttermi meghívás stb.

Mik a legnépszerűbb virágok szülinapra?

A vörös rózsa csokor népszerű abban az esetben, ha valaki a szerelmét szeretné meglepni, de a rózsadobozok is egyre nagyobb számban fogynak születésnapra. A henger alakú rózsa box formájából adódóan nagyon hasonlít egy tortára, ezért választják ezt a virágkompozíciót sokan. Az orchidea és a liliom az idősebb korosztály számára tökéletes ajándék, tartós és egzotikus virágok szülinapra.

Mire jó a virágküldés?
11
Jún

Több mint tíz esztendő tapasztalatával kijelenthetjük, hogy százszor nagyobb meglepetést, boldogságot, örömet tud szerezni egy virágfutár által küldött virágcsokorral, mintha azt személyesen adná át!

Drága a virágküldés?
11
Jún

Sokszor elhangzik mostanában a következő mondat: „Sajnálok pénzt kiadni virágcsokorra, mert 1-2 nap múlva elhervad!” Ez esetben tényleg drága lehet a virágküldés, de nézzük meg, hogy miért fordulhat elő és valójában mennyi egy virágcsokor élettartama.

A virágküldés virágillemtana
11
Jún

Mire érdemes odafigyelni mielőtt virágcsokrot küldenénk szeretteinknek?

A virágküldés sokak számára nem egyszerű, mert mindig a tökéletes csokrot keresik, íme, egy kis segítség, hogy könnyebb legyen a választás:

Virágküldő szolgálat Budapest
17
Ápr

A virágküldő szolgálat Budapest és vonzáskörzetében több ezer virágcsokrot kiszállít akár havi szinten is, de vajon melyik Budapesti virágküldő szolgálat lehet a befutó, mik lehetnek a buktatók, és ha csalódunk egy virágküldő szolgálatban, akkor érdemes legközelebb másikat keresni, vagy az egészet hagyni kell a fenébe, mert mind egyforma?

Vágott virág árak
16
Ápr

A vágott virág árak eltérőek lehetnek, de mi az, ami meghatározhatja, mitől függ az ár? Lehet, hogy az egyik virágkötő kapzsibb a másik meg nem és azért van nagy áreltérés? Valószínű, hogy ez is hozzájárulhat a vágott virág árak eltéréséhez, de ez csak néhány esetben igaz, mert az árakat számos más tényező is befolyásolja.

Virágfutár
16
Ápr

A virágfutár az a személy, aki az Ön által kiválasztott virágcsokrot kiszállítja a megajándékozotthoz. A virágfutár Önt képviseli, és ha nem Önhöz méltó módon adja át a virágcsokrot a megajándékozottnak, akkor lehet, hogy a virágküldés már nem lesz olyan értékes ajándék, tehát nem csak a virágküldés és a virágcsokor szépsége, hanem a virágfutár munkája is nagyon fontos ahhoz, hogy a meglepetés jól sikerüljön.

Virág névnap
16
Ápr

Virág névnap november 26.-án van. A jelentése maga a szó: virág. Nem meglepő, hogy a virágokról embereket is elneveznek, rengeteg virágos névnap létezik, meg is nézünk párat, hogy melyik virág névnap melyik napra esik, csak azért, hogyha virágot szeretne küldeni akkor tudja :) 

Virágküldés Budapest
16
Ápr

Sok virágküldő szolgálat létezik, de kevesen specializálódnak egy bizonyos településre. A virágküldés Budapest összes kerületébe a Mestervirággal kedvező, mert mi nem forgácsoljuk szét az időnket azzal, hogy olyan címekkel is foglalkozunk, ami száz kilométerre van egymástól, a mi címeink maximum 10 percre vannak egymástól, ezért kevesebb üzemanyag fogy és így a virágkiszállítás ára is olcsóbb, mert Budapest összes kerületébe a virágküldés INGYENES! Velünk a virágküldés Budapest összes szegletébe eljut, ráadásul akár egy órán belül.

Anyák napja
16
Ápr

Az Anyák napja egy olyan nagyszabású ünnep, amit az egész világon megünnepelnek. Ezen a napon ünnepeljük az anyaságot, ezen a napon köszönjük meg azt, hogy az anyukánk, nagymamánk felnevelt minket és egy pompás virágcsokor a legkézenfekvőbb ajándék. Magyarországon Anyák napja mindig május első vasárnapja, viszont más országokban az Anyák napja más napra is eshet, tehát nem egy napon ünneplik.

Virágcsokor szülinapra
12
Ápr

Most azon gondolkozik, hogy talán jó lenne egy virágcsokor szülinapra? Igen a legtöbb ember virágcsokrot visz szülinapra! Szerintem ássuk is bele magunkat a témába és nézzük meg, hogy melyik virágcsokor melyik korosztály szülinapjára való.

 

Virágcsokor megkötése
03
Ápr

A frontális virágcsokor csak egy oldalról, szemből érvényesül, ezt a csokrot nem a térben helyezik el, hanem például egy komód tetejére rakják, amit nem lehet körbesétálni.  A virágcsokorban van egy főszál, ami a csokor hátsó részén helyezkedik el, a többi virágszál a főszál előtt helyezkedik el, ügyelve arra, hogy minden szálra ráláthassunk. Ezek a virágcsokrok is alkalmasak ballagási csokornak vagy sírcsokornak is.

Olcsó virágküldés
03
Ápr

Kinek mit jelent az olcsó és meddig lehet valaminek az árát levinni úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására, mert szokták azt mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve és ez sokszor a virág esetén is igaz lehet. Példának említhetném azt az esetet, amiről máshol is lehet olvasni, egy igen neves virágküldő szolgálat 10 szálas piros tulipán csokrot hirdetett meg, kiszállítással együtt mindössze 3800 Ft-ért, ez volt a nagy Valentin napi akciójuk.