Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.11 13:17
Mire jó a virágküldés?

Mire jó a virágküldés?

Több mint tíz esztendő tapasztalatával kijelenthetjük, hogy százszor nagyobb meglepetést, boldogságot, örömet tud szerezni egy virágfutár által küldött virágcsokorral, mintha azt személyesen adná át!

A megajándékozott nem számít arra, hogy virágcsokrot kap, mert nem rendelt semmit, a virágfutár minden esetben azt mondja a kaputelefonba, hogy csomagot hozott, így már csak akkor derül ki, hogy az egy szép virágcsokor, amikor a virágfutár az ajtó előtt áll és a Hölgy ajtót nyit. A Hölgyek reakciója: óriási mosolyok, sikongatások és sok esetben könnyek is megjelennek a szemükben a meghatódottságtól!

Egy munkahelyre küldött virágcsokor nem csak a megajándékozott napját aranyozza be, hanem az összes kolléganője is jobb kedvre derül. A virágfutárra minden Hölgy rácsodálkozik és megjegyzéseket tesznek, pl.: „Ugye én kaptam”, „Legközelebb nekem is hozzon egy ilyen csodaszép virágcsokrot” stb.

boldog virágküldés

Amikor a megajándékozott átveszi a virágcsokrot, a kolléganők körbeállják, és mindenki együtt örül, majd amikor bezáródik a virágfutár háta mögött az iroda ajtaja, óriási nevetés és sikoltozás veszi kezdetét.

Sokan külföldön dolgoznak, ezért nem tudnak ott lenni szeretteik születésnapján, névnapján, ezért egy virágfutár által küldött virágcsokor óriási meglepetés ilyenkor. A futár ebben az esetben fotót készít a megajándékozottról, ahogy a kezében fogja a virágcsokrot és azonnal küldi e-mailben a megrendelőnek a fotót.

Sokan nem csak a szüleiktől, családtagoktól, hanem a szerelmüktől is távol dolgoznak, és nem tudnak együtt lenni egy jelentős évfordulón. Ez esetben is nagy meglepetés egy csodálatos vörös rózsa csokor!

Sokszor viszünk olyan virágcsokrot is amit „csak úgy” küldenek, mert gondolnak szeretteikre. Mivel ez a virágcsokor nem kapcsolódik semmi eseményhez, inkább a szeretethez-szerelemhez, így ez is nagy örömet szerez a megajándékozottnak.

A virágküldés szép dolog és mellesleg a hatás sem marad el, több tízezer kiszállított virágcsokor után ezt biztosan kijelenthetjük. A virágfutárok szeretik a munkájukat hisz a nap, mint nap látott sok-sok boldog ember őket is jobb kedvre deríti!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.