Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Partnereink

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.11 13:17
Mire jó a virágküldés?

Mire jó a virágküldés?

Több mint tíz esztendő tapasztalatával kijelenthetjük, hogy százszor nagyobb meglepetést, boldogságot, örömet tud szerezni egy virágfutár által küldött virágcsokorral, mintha azt személyesen adná át!

A megajándékozott nem számít arra, hogy virágcsokrot kap, mert nem rendelt semmit, a virágfutár minden esetben azt mondja a kaputelefonba, hogy csomagot hozott, így már csak akkor derül ki, hogy az egy szép virágcsokor, amikor a virágfutár az ajtó előtt áll és a Hölgy ajtót nyit. A Hölgyek reakciója: óriási mosolyok, sikongatások és sok esetben könnyek is megjelennek a szemükben a meghatódottságtól!

Egy munkahelyre küldött virágcsokor nem csak a megajándékozott napját aranyozza be, hanem az összes kolléganője is jobb kedvre derül. A virágfutárra minden Hölgy rácsodálkozik és megjegyzéseket tesznek, pl.: „Ugye én kaptam”, „Legközelebb nekem is hozzon egy ilyen csodaszép virágcsokrot” stb.

Amikor a megajándékozott átveszi a virágcsokrot, a kolléganők körbeállják, és mindenki együtt örül, majd amikor bezáródik a virágfutár háta mögött az iroda ajtaja, óriási nevetés és sikoltozás veszi kezdetét.

Sokan külföldön dolgoznak, ezért nem tudnak ott lenni szeretteik születésnapján, névnapján, ezért egy virágfutár által küldött virágcsokor óriási meglepetés ilyenkor. A futár ebben az esetben fotót készít a megajándékozottról, ahogy a kezében fogja a virágcsokrot és azonnal küldi e-mailben a megrendelőnek a fotót.

Sokan nem csak a szüleiktől, családtagoktól, hanem a szerelmüktől is távol dolgoznak, és nem tudnak együtt lenni egy jelentős évfordulón. Ez esetben is nagy meglepetés egy csodálatos vörös rózsa csokor!

Sokszor viszünk olyan virágcsokrot is amit „csak úgy” küldenek, mert gondolnak szeretteikre. Mivel ez a virágcsokor nem kapcsolódik semmi eseményhez, inkább a szeretethez-szerelemhez, így ez is nagy örömet szerez a megajándékozottnak.

A virágküldés szép dolog és mellesleg a hatás sem marad el, több tízezer kiszállított virágcsokor után ezt biztosan kijelenthetjük. A virágfutárok szeretik a munkájukat hisz a nap, mint nap látott sok-sok boldog ember őket is jobb kedvre deríti!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.