Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.07.04 08:00
Olcsó virág webáruház

Olcsó virág webáruház

Az olcsó virág webáruház egyre keresettebb, de mikor olcsó egy virág webáruház? Mire figyeljünk oda, mit kell figyelembe vennünk, hogy a legjobb áron küldhessünk virágot szeretteinknek?

Az olcsó virág webáruház ismérve:

A legfontosabb nyilván a virágcsokrok ára, tehát minél olcsóbb, annál jobb mondják sokan, de fontos figyelembe venni, hogy sok virágküldő webáruház képein óriási csokor látható, de a legkisebb szálszámú ár van alá írva, tehát, ha a fotón látható csokrot szeretnénk, akkor x-y összeggel ki kell pótolnunk és így mélyen a zsebébe nyúlhat a vásárló.

Tehát, ha tetszik az ár a csokor alatt, akkor olvassuk el a szöveget is, mert lehet, hogy az ár egy három szálas csokorra vonatkozik, nem a képen látható 50 szálas csokorra.

 gyönyörű vörös rózsa csokor

Az olcsó virág webáruház nem csak a csokrokat kínálja olcsón, hanem a kiszállítás is kedvező áron történik, tehát egy 990 Ft-os ár még megfelelő, de ha valaki rendkívüli akció alatt hirdeti a 2500 Ft-os kiszállítást az nem mondható olcsónak.

 

Adjuk össze a csokor és a kiszállítás árát és akkor rögtön kiderül az, hogy olcsó virág webáruház vagy sem az a weblap amin járunk. Ha ezt a pár egyszerű tanácsot megfogadjuk, akkor rengeteg pénzt spórolhatunk, mert az interneten kínálnak 50 szálas rózsát ingyen kiszállítással 85.000 Ft-ért és ugyan ezt a csokrot 29.990 Ft-ért és 990 Ft-os kiszállítási áron is megkaphatják a mestervirágnál!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.