Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

Olcsó virág webáruház

2017.07.04 08:00
Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
Olcsó virág webáruház

Olcsó virág web áruház

Az olcsó virág web áruház egyre keresettebb, de mikor olcsó egy virág web áruház? Mire figyeljünk oda, mit kell figyelembe vennünk, hogy a legjobb áron küldhessünk virágot szeretteinknek?

rózsadoboz

virágcsokor

Az olcsó virág web áruház ismérve:

A legfontosabb nyilván a virágcsokrok ára, tehát minél olcsóbb, annál jobb mondják sokan, de fontos figyelembe venni, hogy sok virágküldő web áruház képein óriási csokor látható, de a legkisebb szál számú ár van alá írva, tehát, ha a fotón látható csokrot szeretnénk, akkor x-y összeggel ki kell pótolnunk és így mélyen a zsebébe nyúlhat a vásárló.

Tehát, ha tetszik az ár a csokor alatt, akkor olvassuk el a szöveget is, mert lehet, hogy az ár egy három szálas csokorra vonatkozik, nem a képen látható 50 szálas csokorra.

 gyönyörű vörös rózsa csokor

Az olcsó virág web áruház nem csak a csokrokat kínálja olcsón, hanem a kiszállítás is kedvező áron történik, tehát egy 990 Ft-os ár még megfelelő, de ha valaki rendkívüli akció alatt hirdeti a 2500 Ft-os kiszállítást az nem mondható olcsónak.

 

Adjuk össze a csokor és a kiszállítás árát és akkor rögtön kiderül az, hogy olcsó virág web áruház vagy sem az a weblap, amin járunk. Ha ezt a pár egyszerű tanácsot megfogadjuk, akkor rengeteg pénzt spórolhatunk, mert az interneten kínálnak 50 szálas rózsát ingyen kiszállítással 85.000 Ft-ért és ugyan ezt a csokrot 29.990 Ft-ért és 990 Ft-os kiszállítási áron is megkaphatják a mestervirágnál!