MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Olcsó virág webáruház

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.07.04 08:00
Olcsó virág webáruház

Az olcsó virág web áruház egyre keresettebb, de mikor olcsó egy virág web áruház? Mire figyeljünk oda, mit kell figyelembe vennünk, hogy a legjobb áron küldhessünk virágot szeretteinknek?

rózsadoboz

virágcsokor

Az olcsó virág web áruház ismérve:

A legfontosabb nyilván a virágcsokrok ára, tehát minél olcsóbb, annál jobb mondják sokan, de fontos figyelembe venni, hogy sok virágküldő web áruház képein óriási csokor látható, de a legkisebb szál számú ár van alá írva, tehát, ha a fotón látható csokrot szeretnénk, akkor x-y összeggel ki kell pótolnunk és így mélyen a zsebébe nyúlhat a vásárló.

Tehát, ha tetszik az ár a csokor alatt, akkor olvassuk el a szöveget is, mert lehet, hogy az ár egy három szálas csokorra vonatkozik, nem a képen látható 50 szálas csokorra.

 gyönyörű vörös rózsa csokor

Az olcsó virág web áruház nem csak a csokrokat kínálja olcsón, hanem a kiszállítás is kedvező áron történik, tehát egy 990 Ft-os ár még megfelelő, de ha valaki rendkívüli akció alatt hirdeti a 2500 Ft-os kiszállítást az nem mondható olcsónak.

 

Adjuk össze a csokor és a kiszállítás árát és akkor rögtön kiderül az, hogy olcsó virág web áruház vagy sem az a weblap, amin járunk. Ha ezt a pár egyszerű tanácsot megfogadjuk, akkor rengeteg pénzt spórolhatunk, mert az interneten kínálnak 50 szálas rózsát ingyen kiszállítással 85.000 Ft-ért és ugyan ezt a csokrot 39.990 Ft-ért és 990 Ft-os kiszállítási áron is megkaphatják a mestervirágnál!