Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Pontgyűjtő akció!

A hűséges vásárlókat kedvezménnyel jutalmazzuk, a NEM akciós termékeink után hűségpontok járnak, amit egy következő vásárlásnál beválthat, így Ön szabhatja meg azt, hogy mikor használja fel a kedvezményt és azt is, hogy milyen mértékben!

 

A NEM akciós termékek ára alatt azonnal láthatja, hogy az adott termék megvásárlása után hány hűségpontot fogunk jóváírni a számláján.

1 hűségpont 1 Forintot jelent, a pontok a lezárt megrendelések után íródnak jóvá, tehát, ha a virágcsokor-termék kiszállítása megtörténik, a rendelést lezárjuk, ez után a pontok megjelennek a számláján.

 

Minimum 500 pontot össze kell gyűjteni ahhoz, hogy a pontokat felhasználhassa, miután legalább 500 pontot összegyűjtött, azt 100%-ban felhasználhatja egy következő megrendelésnél.

A megrendelés leadásakor, a második lépésnél (Fizetési módok, szállítás időpontja) jelölheti be, hogy az adott megrendelésnél felhasználja az addig megszerzett hűségpontokat, vagy gyűjti tovább és egy nagyobb összegű kedvezményt szeretne a későbbiekben.

A pontok soha nem járnak le, nem évülnek el, ha Ön egy év után rendel újból, akkor a pontok nem tűnnek el a számlájáról.

Pontgyűjtő számla egyenlegét bármikor ellenőrizheti a profiljába bejelentkezve, a "kedvezmények" fülre kattintva.

 

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, lepje meg szeretteit csodálatos virágcsokrokkal, és spóroljon pénzt a hűségpontok gyűjtésével!

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.