Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Virágküldés, pontgyűjtő akció!

A hűséges vásárlókat kedvezménnyel jutalmazzuk, a NEM akciós termékeink után hűségpontok járnak, amit egy következő vásárlásnál beválthat, így Ön szabhatja meg azt, hogy mikor használja fel a kedvezményt és azt is, hogy milyen mértékben!

 

A NEM akciós termékek ára alatt azonnal láthatja, hogy az adott termék megvásárlása után hány hűségpontot fogunk jóváírni a számláján.

1 hűségpont 1 Forintot jelent, a pontok a lezárt megrendelések után íródnak jóvá, tehát, ha a virágcsokor-termék kiszállítása megtörténik, a rendelést lezárjuk, ez után a pontok megjelennek a számláján.

 

Minimum 500 pontot össze kell gyűjteni ahhoz, hogy a pontokat felhasználhassa, miután legalább 500 pontot összegyűjtött, azt 100%-ban felhasználhatja egy következő megrendelésnél.

A megrendelés leadásakor, a második lépésnél (Fizetési módok, szállítás időpontja) jelölheti be, hogy az adott megrendelésnél felhasználja az addig megszerzett hűségpontokat, vagy gyűjti tovább és egy nagyobb összegű kedvezményt szeretne a későbbiekben.

A pontok soha nem járnak le, nem évülnek el, ha Ön egy év után rendel újból, akkor a pontok nem tűnnek el a számlájáról.

Pontgyűjtő számla egyenlegét bármikor ellenőrizheti a profiljába bejelentkezve, a "kedvezmények" fülre kattintva.

 

Vegye igénybe szolgáltatásunkat, lepje meg szeretteit csodálatos virágcsokrokkal, és spóroljon pénzt a hűségpontok gyűjtésével!

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.