MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Rózsa csokor

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.06.28 12:17
Rózsa csokor

A rózsa csokor alap a virágkötészetben, mert a legtöbb ember rózsából kötteti a virágcsokrot. épp ezért a rózsa csokor az, amiből a legtöbb található a weblapon.

Sok különleges rózsa csokor létezik, szeretnénk ebből párat bemutatni:

rózsadoboz

virágcsokor

Szivárvány rózsa csokor

A szivárvány rózsa pár éve hazánkban is kapható, sajnos kevés cég forgalmazza, akinél kapható, annál viszont igen borsos az ára, tehát aki ilyen csokorra vágyik, annak jócskán bele kell nyúlnia a pénztárcájába, ez azt jelenti, hogy a csokor ára 5x drágább lehet, mint a hagyományos színes rózsa csokor ára.

Szivárvány rózsát házilag is készíthetünk, de elég nagy procedúra és a végeredmény sem szép.

szivárvány rózsa csokor

Termésekből készült csokor

Amennyiben alternatívára vágyunk, mert unalmas számunkra a hagyományos virágkompozíció, vagy csak sajnáljuk a pénzt kiadni egy olyan virágcsokorra, ami elhervad, akkor készíttessünk termésekből virágcsokrot.

A némely termés nagyon hasonlít a rózsára és csokorba kötve tényleg úgy is néz ki, mint egy hagyományos rózsa csokor. Előnye, hogy nem fog elszáradni és évekig gyönyörködhetünk benne.

 

Habrózsa

Egyre népszerűbbek a Polifoam rózsák. Ez egy szivacsos szerkezetű anyag, amiből rózsát formálnak, és ezekből a rózsákból készül a rózsa csokor. Ez egy tartós megoldás, sokan az esküvői csokrot is ebből készíttetik, mert el tudják rakni emlékbe és nem megy tönkre, évek múltán is úgy néz ki, mintha aznap készült volna. Rózsadoboz, rózsa box is készül belőle, ami jóval olcsóbb, mint a hagyományos rózsából készült változat, viszont azt tudnunk kell ezzel kapcsolatban, hogy nem nyújt akkora élményt, mint egy élő rózsából készült kompozíció, mert közelebbről látszik, hogy nem igazi rózsák vannak a csokorban.

virágcsokrok