Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.28 12:17
Rózsa csokor

Rózsa csokor

A rózsa csokor alap a virágkötészetben, mert a legtöbb ember rózsából kötteti a virágcsokrot. épp ezért a rózsa csokor az, amiből a legtöbb található a weblapon.

Sok különleges rózsa csokor létezik, szeretnénk ebből párat bemutatni:

Szivárvány rózsa csokor

A szivárvány rózsa pár éve hazánkban is kapható, sajnos kevés cég forgalmazza, akinél kapható, annál viszont igen borsos az ára, tehát aki ilyen csokorra vágyik, annak jócskán bele kell nyúlnia a pénztárcájába, ez azt jelenti, hogy a csokor ára 5x drágább lehet, mint a hagyományos színes rózsa csokor ára.

Szivárvány rózsát házilag is készíthetünk, de elég nagy procedúra és a végeredmény sem szép.

szivárvány rózsa csokor

Termésekből készült csokor

Amennyiben alternatívára vágyunk, mert unalmas számunkra a hagyományos virágkompozíció, vagy csak sajnáljuk a pénzt kiadni egy olyan virágcsokorra, ami elhervad, akkor készíttessünk termésekből virágcsokrot.

A némely termés nagyon hasonlít a rózsára és csokorba kötve tényleg úgy is néz ki, mint egy hagyományos rózsa csokor. Előnye, hogy nem fog elszáradni és évekig gyönyörködhetünk benne.

 

Habrózsa

Egyre népszerűbbek a Polifoam rózsák. Ez egy szivacsos szerkezetű anyag, amiből rózsát formálnak, és ezekből a rózsákból készül a rózsa csokor. Ez egy tartós megoldás, sokan az esküvői csokrot is ebből készíttetik, mert el tudják rakni emlékbe és nem megy tönkre, évek múltán is úgy néz ki, mintha aznap készült volna. Rózsadoboz, rózsa box is készül belőle, ami jóval olcsóbb, mint a hagyományos rózsából készült változat, viszont azt tudnunk kell ezzel kapcsolatban, hogy nem nyújt akkora élményt, mint egy élő rózsából készült kompozíció, mert közelebbről látszik, hogy nem igazi rózsák vannak a csokorban.

virágcsokrok

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.