Rózsa maci-örök rózsa

Minden alkalomra jó ajándék a tartós örök rózsa, illatos szappanrózsa, rózsa maci, virágmaci! Nyűgözze le szeretteit a virágküldés segítségével, kiszállítás azonnal!

Kiszállítás akár 1-3 órán belül, 08:00-20:00 óra között a hét minden napján!

Miért éri meg a rózsa macit tőlünk vásárolni?

  • Mert ha nem vagyunk úton másik macival, akkor akár 1-3 órán belül kiszállítjuk azt!
  • Nálunk nem kell fizetni a díszdobozért plusz 2.000 Ft-ot, az ár tartalmazza!
  • A kiszállítás Budapest kerületeibe ingyenes, ezért megspórol újabb 2.000-3.000 Ft-ot!

Ha nem szereti a rejtett költségeket, akkor válasszon minket, a feltüntetett áron felül más költség nem fogja terhelni a pénztárcáját!!!

Az örök rózsa, szappan rózsa, rózsa maci, virágmaci

A habrózsa és az örök rózsa között két nagy különbség van. Az egyik az, hogy a habrózsa nem élő virág, még az örök rózsa, élő virágból készül, egy különleges eljárással kivonják a rózsából a nedvességet és helyettesítik azt egy speciális anyaggal.

A másik különbség az az ár, ugyanis a habrózsa olcsóbb a hagyományos élő rózsához képest, az örök rózsa viszont drágább, tehát mindenki el tudja dönteni a pénztárcájához mérten, hogy melyik kompozíciót választja.

A rózsa maci - virágmaci is habrózsából készül, mert ezeket a picike rózsákat könnyedén fel lehet ragasztani egyenként a maci formára.

rózsa maci virágküldéssel

Aki tartós virágot szeretne ajándékozni szeretteinek, az itt megtalálja a vágott virág alternatíváját, ami az örök rózsa, hab rózsa, rózsa maci, virág maci, vagy a szappan rózsa.

A rózsa macik a virágkötészet "plüssfigurája", ugyanis állatfigurára ragasztott pici habrózsák százai vannak a maciformán. Tökéletes ajándék fiatalok és idősek számára is egyaránt!

A szappan rózsa rózsadobozba tűzve tökéletes és tartós ajándék minden alkalomra. A szappan rózsa illatos és megtévesztésig hasonlít az igazi rózsára, kínálatunkban 9 különböző kompozícióból választhatja ki a megfelelőt!

Tovább

Miért érdemes az örök rózsát választani?

Az örök rózsa ára igaz, hogy drágább, mint a jól megszokott hagyományos rózsa ára, viszont a nevében is benne van, hogy örökké tart. Ha ránéz a rózsára, akkor egy friss rózsát fog látni, mintha most szedték volna le a kertben, és nem kell öntözni sem, mert az örök rózsa nem igényel vizet!

Egy 10 szálas hagyományos rózsadoboz ára 13.900 Ft. Az örök rózsa rózsadoboz ára ami 7 szálas, 23.900 Ft, tehát pont 10.000 Forinttal drágább, viszont nem kell 2-3 hét múlva újat vásárolnia. Ha havonta meglepi szerelmét egy hagyományos rózsadobozzal, akkor az éves szinten 166.800 Ft, viszont az örök rózsára csak 23.900 Forintot költött és még mindig ugyan úgy néz ki, mint amikor a termelő leszedte, tehát hosszú távon az örök rózsa a kifizetődő!

Önnek azt kell eldöntenie, hogy a hagyományos rózsát választja, aminek az élettartama körülbelül 2-3 hét, vagy egy olyan örök rózsa kompozíciót, ami igaz, hogy drágább, viszont a megajándékozott személy, egy fél év múlva is gyönyörködhet az Ön ajándékában!


A habrózsából készült kompozíciók olcsóbbak, mint az élő virágból készültek, ezért sokan szeretik őket, viszont közelről szemlélve a szirmok vastagsága miatt észrevehető, hogy nem élő virág van a csokorban, rózsadobozban, de az ára és tartóssága kárpótol érte.


A habrózsából készült rózsamacik, virágmacik mostanában jöttek divatba, aki szeretné szerelmét meglepni egy pompás ajándékkal, ami egyben virág és állatfigura is, az bátran választhatja a rózsamacikat is, mert sok hölgy mit meg nem adna egy ilyen pompás ajándékért!


A virágküldéssel ma már olyan virágkompozíciókat is tud küldeni, ami évekig tündökölni fog, a lehetőségek végtelenek, tehát aki tartós ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, az nálunk megtalálhatja az örök rózsa és a habrózsa formájába!

 Egy 10 szálas hagyományos rózsadoboz ára 13.900 Ft. Az örök rózsa rózsadoboz ára ami 7 szálas, 23.900 Ft, tehát pont 10.000 Forinttal drágább, viszont nem kell 2-3 hét múlva újat vásárolnia. Ha havonta meglepi szerelmét egy hagyományos rózsadobozzal, akkor az éves szinten 166.800 Ft, viszont az örök rózsára csak 23.900 Forintot költött és még mindig ugyan úgy néz ki, int amikor a termelő leszedte, tehát hosszú távon az örök rózsa a kifizetődő!

A rózsa maci, virág maci tökéletes ajándék szeretteinek!

A rózsa maci tökéletes ajándék minden nő számára, 0-100 éves korig! A rózsák örökké tartanak, ugyanis szintetikus, puha tapintásúak, nem igényelnek különösebb gondozást és mindenkit mosolyra késztet. A rózsa macik dekoratívak, díszdobozban minden iroda és lakás dísze lesz.  

A legjobb ajándék évfordulóra, esküvőre, születésnapra, Valentin napra, Nőnapra, Anyák napjára, vagy csak úgy. A rózsamacik több méretben léteznek, 25cm-től egészen 70 cm-ig. Piros, fehér és rózsaszín habrózsákkal díszített. Hamarosan rózsa nyuszi és rózsa kutya is kapható lesz, hogy mindenki számára megtalálja a tökéletes ajándékot. 

rózsa maci és virág maci virágküldéssel

A szappan rózsa, mint illatos ajándék!

A szappan rózsa az élővirág olcsóbb alternatívája lehet. Kinézetben nagyon hasonló és tartós is, arra az egy dologra kell odafigyelni, hogy ne érje víz a szappan rózsákat és akkor sokáig gyönyörű lesz a kompozíció. A kínálatunkban megtalálhatja a kék, piros, krém színű és rózsaszín szappan rózsákat is, amiből 25 rózsafej található egy 25 cm-es rózsadobozban. Aki kisebbet szeretne választani, annak a figyelmébe ajánljuk a 9 rózsafejet tartalmazó szögletes rózsadobozt.

A szappan rózsáknak illata is van, valamelyiknek erősebb, valamelyiknek gyengébb, így akár egy szobát is eltelít az illatával. Aki szép és tartós ajándékot keres szeretteinek, azoknak bátran ajánljuk a szappan rózsákból készült rózsadobozainkat!  

Tovább