Rózsadoboz

A rózsadoboz a luxus képviselője, ingyenes virágküldés minden rózsadobozra!

A rózsadoboz a LUXUS képviselője!

Több évvel ezelőtt, kis hazánkban is megjelentek a rózsadobozok, melyek megteremtették a virágküldés egy exkluzív, luxus formáját! A rózsaboxok a fiatalabbak és idősebbek körében is hódít, mivel luxus érzetet kelt az emberekben, a rózsák különleges csomagolása. Lepje meg szeretteit egy fantasztikus rózsadobozzal, napjaink legmodernebb virágkötészeti csodájával! A dobozos rózsa csodálatos felemelkedése... 

Dobozba zárt romantika, avagy mit kell tudnunk a rózsadoboz-ról?

A virágok királynője, a rózsa. A legklasszikusabb és legelegánsabb ajándék, amit egy férfi adhat egy nőnek. Ennek oka, hogy a rózsát a szeretet és a szerelem virágának tartják. A rózsa olyan komplex jelentésrendszerrel jelentkezik, hogy a jól kiválasztott virággal szavak nélkül is elmondhatjuk, amit szeretnénk. A dobozos virág, a virágkötészet legújabb terméke.

A klasszikus jelentések kapcsán a vörös színé a legkönnyebben értelmezhető. A szerelem, a vágy, a szenvedély színe, ha egy nő ilyet kap, biztosan tisztában van a jelentésével. Tökéletes ajándék a szerelem és az ajándék kifejezésére. Azonban az első randin megelégedhetünk a rózsaszín rózsával is, ugyanis ez a szín a kezdődő szerelem jelképe, hamvasságot és romantikát sugall választottunknak. Amire illik még odafigyelni, hogy a sárga már nem ilyen romantikus üzenetet hordoz. Ez a plátói szerelem, illetve a barátság szimbóluma, adható a megbocsátás vagy a bocsánatkérés alkalmakor is. Hasonló a fehér rózsa jelentése is, egyrészről tisztaságot és ártatlanságot jelent, másrészről jelentheti a lemondás és búcsú szándékát is.

Nézet:
Sorrend:

Piros rózsadoboz vörös rózsákkal, ingyenes virágküldéssel

Most, hogy a színek jelentésével már tisztában vagyunk, még a rózsadoboz ismertetése előtt érdemes a rózsák számának a jelentésére is kitérni. Az egy szál rózsa szeretetet és szerelmet árul el, a 3 rózsából álló csokor az imádatot sugallja. Az ezen felüli rózsaszám mind az illető számunkra való fontosságára utal, de a 13 szálas csokrokat érdemes elkerülni, hiszen az ellenszenvünket fejeznénk ki vele a megajándékozott fél előtt, ami valljuk be, nem túl bölcs dolog.

Kinek a fejéből pattant ki az ötlet, hogy a virág dobozban jól mutat?


A virágkötők nagyon kreatív emberek, így nem csoda, hogy mindent kipróbálnak és így jöttek arra rá, hogy a virág dobozban egy új modern virágkötészeti csoda lesz.
A dobozos virág ötlete külföldön kezdődött és utána jutott el Magyarországra is. Nálunk a dobozos rózsa a legkedveltebb kompozíció, de tulipán és orchidea is kérhetó virágdobozba!

Akkor tehát a rózsadobozok:

A dobozos csomagolás legfőbb előnye, hogy könnyen szállíthatóvá teszi a virágokat (ha például nem személyesen szeretnénk átadni, hanem a virágküldő szolgáltatás kapcsán), és ha meglepetésként szeretnénk rávezetni kedvesünket az ajándékra, akkor is ízlésesen el tudjuk helyezni egy helyen. Sokkal ízlésesebb mintha csak csokorba lennének szedve a rózsák.

A doboz tekintetében rendkívül széles a választék: van szív alakú, kocka és henger formájú is, mindezek általában kis, közepes és nagy kiszerelésben. A dobozok díszítettek, leggyakrabban masnival vannak átkötve, de gravírozást és üzenő kártyát is kérhetünk hozzá. A hengeres doboz vitathatatlanul közönség kedvenc, a legtöbb vásárló az ilyen típusúakat veszi meg. Ez arról tanúskodik, hogy sokkalta elegánsabb és szebb hatást kell, mint a kocka alakú doboz, amit túlságosan átlagosnak értékelnek a vevők.

Meddig marad szép egy rózsadoboz?

Attól sem kell tartanunk, hogy a virág viszonylag rövid idő után elhervadna, vesztene szépségéből. A rózsák tartósabbak, mint egy csokorban, mert a rózsafejhez rövid idő alatt eljut a víz, a rövid, kb. 5 cm-es szárnak köszönhetően, egy ilyen rózsadoboz élettartama 3-4 hét! Tökéletes ajándék, hogy kifejezzük örökké tartó szerelmünket és hódolatunkat a szerelmünk felé. Egy ilyen ajándék olyan mély üzenetet tartalmaz, ami miatt minden férfinak illene legalább eggyel megörvendeztetnie szíve hölgyét.

 Szív alakú Rózsadoboz:

„A virágok királynője, a rózsa. A legklasszikusabb és legelegánsabb ajándék, amit egy férfi adhat egy nőnek. Ennek oka, hogy a rózsát a szeretet és a szerelem virágának tartják. A rózsa olyan komplex jelentésrendszerrel jelentkezik, hogy a jól kiválasztott virággal szavak nélkül is elmondhatjuk, amit szeretnénk.” Hangzott el a rózsás dobozok átfogó ismertetőjénél. Viszont ott nem beszéltünk a szív alakú rózsadobozról, ami még romantikusabb és még különlegesebb ajándék lehet, mint a „sima” rózsás doboz.

Ezek a dobozok jellegzetes szív alakúra vannak formálva, és a benne található rózsák száma a henger alakú és a kocka alakú rózsadoboz között van. Nagyjából 15-35 rózsából szokták az ilyen típusúakat készíteni.

Ajándékként a legalkalmasabb természetesen Valentin-napi vagy bármely más alkalommal is ideális és kifejező ajándék lehet, de Anyák napján, Nőnapon is kitűnő meglepetéssel szolgálhat egy ilyen esztétikus szív alakú rózsadoboz, akár más színű rózsákkal is!

Hogy miért is olyan különleges a henger alakú rózsadoboz?

Azért fontos a henger alakú doboz, mert kiemelkedőek az esztétika adottságai robosztusságának és kecses íveltségének harmonikus egysége révén. Nyilván sokkal kifinomultabb külsőt kölcsönöz ez a típusú csomagolás, mint az egyszerűbb négyzetes rózsadoboz. Mindemellett, a henger alakú rózsa doboz a többihez képest igen magas virág mennyiséget tartalmazhat és igény szerint bővíthető a jó ízlésnek megfelelően, akár 20 darab felett is.

Az alternatív lehetőségek is talán ennél a henger alakú rózsás doboznál a legnagyobbak, hiszen két, különböző színű rózsával akár rövid mondatokat is kiírhatunk több ilyen hengeres doboz segítségével. A legnépszerűbb ilyen kiírás a hengeres rózsás doboz terén, az angol MARRY ME, vagy Jöjj hozzám kiírás. Ez betűnként 7 henger alakú rózsás dobozt igényel, ám a várt hatás biztosan nem marad el.

Kitűnő ajándék kifinomultsága miatt elsősorban művésznőknek személyes ajándékul mivel csomagolása és kinézete nagyon kifinomult. A fent említettek alapján kitalálható, hogy ez a kifinomul henger alakú rózsadoboz kiváló romantikus kiegészítő leánykéréshez valamint díszítőtárgyként akár magán az esküvőn is lehet alkalmazni. Kitűnő ajándéktárgy ez a rózsadoboz Valentin-napokra, anyák-napjára és nőnapra is. Minden randez-vous-hoz meleg szívvel ajánljuk kísérőként, mert segít megdobogtatni a kiszemelt hölgy szívét.

A szögletes rózsadoboz szimbolikája:

Az ajándék nem csak azt árulja el az ajándékozóról, hogy mennyire ismeri a megajándékozottat, hanem azt is megmutatja, hogy milyen a személyisége. Arról az egyénről, aki a szöglete rózsadobozt választja ajándékául nagy vonalakban elmondható, hogy pedáns, rendszerető, racionalista és nagyvonalú ember, aki szeret a részletekben is elmerülni. Őszintén ajánlom, a szögletes rózsadobozt letisztult eleganciája miatt sokak számára lehet ez az ideális rózsadoboz, mert a többihez hasonlóan romantikus és gyönyörű szép, viszont mégis szolid és kerüli a giccses feltűnést.

Általános információk:

Ennek a terméknek a csomagolása a többihez hasonlóan többféle lehet: polimer alapú, karton, fa, kerámia és ezek variációi néhol külön kérésre akár fém díszítésekkel is. A Szögletes rózsadoboz mérete nagyon sokféle lehet, igény szerint bármekkorát csinálhatunk amennyiben kifizetik.

A rózsadobozaink hasonlóak a Million Roses termékeihez, ugyanolyan technológiával készülnek, csak a felírat különbözik!