Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Augusztus
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Partnereink

Rózsadoboz

 Fő kategória >Rózsadoboz

Dobozba zárt romantika, avagy mit kell tudnunk a rózsadoboz-ról?

A virágok királynője, a rózsa. A legklasszikusabb és legelegánsabb ajándék, amit egy férfi adhat egy nőnek. Ennek oka, hogy a rózsát a szeretet és a szerelem virágának tartják. A rózsa olyan komplex jelentésrendszerrel jelentkezik, hogy a jól kiválasztott virággal szavak nélkül is elmondhatjuk, amit szeretnénk.

A klasszikus jelentések kapcsán a vörös színé a legkönnyebben értelmezhető. A szerelem, a vágy, a szenvedély színe, ha egy nő ilyet kap, biztosan tisztában van a jelentésével. Tökéletes ajándék a szerelem és az ajándék kifejezésére. Azonban az első randin megelégedhetünk a rózsaszín rózsával is, ugyanis ez a szín a kezdődő szerelem jelképe, hamvasságot és romantikát sugall választottunknak. Amire illik még odafigyelni, hogy a sárga már nem ilyen romantikus üzenetet hordoz. Ez a plátói szerelem, illetve a barátság szimbóluma, adható a megbocsátás vagy a bocsánatkérés alkalmakor is. Hasonló a fehér rózsa jelentése is, egyrészről tisztaságot és ártatlanságot jelent, másrészről jelentheti a lemondás és búcsú szándékát is.
 

Most, hogy a színek jelentésével már tisztában vagyunk, még a rózsadoboz ismertetése előtt érdemes a rózsák számának a jelentésére is kitérni. Az egy szál rózsa szeretetet és szerelmet árul el, a 3 rózsából álló csokor az imádatot sugallja. Az ezen felüli rózsaszám mind az illető számunkra való fontosságára utal, de a 13 szálas csokrokat érdemes elkerülni, hiszen az ellenszenvünket fejeznénk ki vele a megajándékozott fél előtt, ami valljuk be, nem túl bölcs dolog.

Akkor tehát a rózsadobozok:

A dobozos csomagolás legfőbb előnye, hogy könnyen szállíthatóvá teszi a virágokat (ha például nem személyesen szeretnénk átadni, hanem a virágküldő szolgáltatás kapcsán), és ha meglepetésként szeretnénk rávezetni kedvesünket az ajándékra, akkor is ízlésesen el tudjuk helyezni egy helyen. Sokkal ízlésesebb mintha csak csokorba lennének szedve a rózsák.

A doboz tekintetében rendkívül széles a választék: van szív alakú, kocka és henger formájú is, mindezek általában kis, közepes és nagy kiszerelésben. A dobozok díszítettek, leggyakrabban masnival vannak átkötve, de gravírozást és üzenő kártyát is kérhetünk hozzá. A hengeres doboz vitathatatlanul közönség kedvenc, a legtöbb vásárló az ilyen típusúakat veszi meg. Ez arról tanúskodik, hogy sokkalta elegánsabb és szebb hatást kell, mint a kocka alakú doboz, amit túlságosan átlagosnak értékelnek a vevők.

Meddig marad szép egy rózsadoboz?

Attól sem kell tartanunk, hogy a virág viszonylag rövid idő után elhervadna, vesztene szépségéből. A rózsák tartósabbak mint egy csokorban, mert a rózsafejhez rövid idő alatt eljut a víz, a rövid, kb. 5 cm-es szárnak köszönhetően, egy ilyen rózsadoboz életartama 3-4 hét! Tökéletes ajándék, hogy kifejezzük örökké tartó szerelmünket és hódolatunkat a szerelmünk felé. Egy ilyen ajándék olyan mély üzenetet tartalmaz, ami miatt minden férfinak illene legalább eggyel megörvendeztetnie szíve hölgyét.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.