Új jelszó kérése
 

Kék rózsa körcsokor


Kék rózsa körcsokor

Virágküldés, kék rózsa körcsokor

FONTOS! Kék rózsát nem tartunk készleten, a megrendelés után szerezzük be, ezért a kiszállítás időpontja előtt legalább 24 órával adja le a rendelést és fizesse ki a végösszeget!

Szeretné szeretteit valami igazán különleges csokorral meglepni? Akkor jó csokrot választott, mer a kék rózsa igazán különleges! Sokan el sem tudják képzelni azt, hogy a piros, fehér, sárga vagy rózsaszín rózsán kívül is létezhet valami igazán különleges, ami akár az álmokat is valóra váltja. Ez egy olyan csokor, amit férfiaknak is előszeretettel rendelnek a Hölgyek, tehát férfi ismerőseit szeretteit vagy szerelmét is meglepheti ezzel a különleges kék rózsa csokorral! 


A virágküldés kék rózsával is lehetséges nálunk!

A kék rózsa csokor egyre felkapottabb ajándék az emberek körében, mert különlegességnek számít és univerzális is, mert férfinak és nőnek egyformán adható a kék szín miatt. Sok embernek a kék szín a kedvenc színe és ráadásul nem is egy harsány szín. Napjainkban már a kapható eredeti kék rózsa is, hála a Japán és Ausztrál tudósoknak, akik 10 éves kutatómunka után létrehozták genetikailag is a kék rózsát, ezért már nem csak festett rózsákból készülnek a kék rózsa csokrok! Aki eredeti kék rózsára vágyik, mert nem éri be a festettel, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert a festett és az eredeti között akár háromszoros árkülönbség is lehetséges!

És miért kellett 10 évet várni arra, hogy a kék rózsa a természetben is szabadon megtalálható legyen?

A válasz, hogy a rózsákból hiányzik a delphinidin gén, ami a kék színért felelős. De akkor hogy csinálták? Először kiszedték a rózsából a piros színért felelős géneket, majd az árvácska kék színért felelős génjével helyettesítették azt, így lehetséges az, hogy a virágboltban megtalálható a kék rózsa csokor nem festett változata is és a kék rózsa csokorral így szerezhet örömöt szeretteinek!

Japánban azonnal elkezdték árulni a kék rózsákat, amiből egy szál átszámítva 5000-6000 Ft-ba kerül. 

Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés