Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termékek


Rejtett kincsek szív alakú rózsa box
Rejtett kincsek szív alakú rózsa box

Virágküldés, rejtett kincsek szív alakú rózsa box

A doboz mérete: 20 cm magas, 25 cm széles

Miért kapta ez a rózsadoboz a "rejtett kincsek" nevet? Látszólag semmi különös nincs benne, viszont ha az elején található masnit kibontjuk és a tetejét leemeljük, akkor miután a dobozt oldal irányba kinyitottuk (mint egy könyvet) kiderül, hogy két emeletes ez a szív alakú rózsadoboz és nem csak rózsa és az alsó rekesz is tartogathat meglepetéseket. Ez egy összetett ajándék, meglepetés a meglepetésben :)

 

Egy rekeszben 18-22 szál rózsa található a rózsa méreteinek függvényében.

 

Változatok:

1.) Felső rekeszben 18-22 szál vörös rózsa, alsó rekesz üres, hogy Ön bármit belerakhasson (szeretett sütemény, ékszer stb.)

2.) Felső rekeszben 18-22 szál vörös rózsa, alsó rekeszben 2 doboz Raffaello+ kellemes illatú parfüm.

3.) Mind két rekesz tele van rózsákkal, ez azt jelenti, hogy összesen 40-44 szál vörös rózsa van benne, a rózsák mérete alapján.


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.