Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termékek


Virágküldés, vörös rózsa kosár
Virágküldés, vörös rózsa kosár

Ingyenes kiszállítás

Virágküldés, vörös rózsa kosár

20-100 szálig szálanként kérhető!

Klasszikus vörös rózsa kosár, amivel meghódítja kedvese szívét!

Ez egy nagyon népszerű kompozíció, mert sokan rájöttek arra, hogy a rózsakosárban a rózsák jobban mutatnak mint egy csokorban, illetve jóval nagyobb, mint egy csokor.

 

A szerelmes üzenetét küldje el a kedvesének ezzel a csodás rózsa kosárral, mi segítünk Önnek a virágküldéssel meghódítani választottja szívét.

 

Ha azon gondolkozik, hogy rózsakosarat, vagy rózsa csokrot küldjön akkor válassza a rózsa kosarat és meglátja, hogy ezzel a kompozícióval milyen bámulatos hatást tud elérni.

 

A rózsakosár szálszámát szabadon tudja variálni, válassza kis a legmegfelelőbb méretet, majd utána adja hozzá a plusz rózsaszálakat amivel bővíteni szeretné a kompozíciót!

Gigantikus rózsa kosár kedvesének!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.