Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Termékek


Vegyes színű tulipán körcsokor
Vegyes színű tulipán körcsokor

Virágküldés, vegyes színű tulipán körcsokor

A 30 szálas csokrot, most kedvezményes áron kínáljuk!
Egy kis tavasz egy kis zsongás, mindenki kedvence ez a csodálatos vegyes tulipán csokor!


Aki a virágot szereti, az biztos oda van a tulipánért is, ezért ezzel a csokorral biztos sikere lesz. A tulipánok zöldekkel, rezgővel vannak díszítve és színben harmonizáló díszpapír van a csokor alá kötve. A zöldek és a díszítés az évszak függvényében eltérhet. Nem csak tavasszal kapható, ezért télen is megajándékozhatja szeretteit egy csokornyi tavasszal!

Ön tudta?


Bármilyen meglepő is, a tulipán a liliomfélék csoportjába tartozó virág. Nevét valójában a turbánról kapta, mert a virág nagyon hasonlít rá. Sokan mondják még ma is hogy „tulipánt” de ez nem is csoda, mert ez a régies Magyar neve ennek a pompás tavaszi virágnak. Ha a virágküldés által szeretné meglepni szeretteit, akkor nyugodt szívvel választhatja ezt a pompás virágot!

 

A tulipán csokor a tavasz virágcsokra, ugyanis tavasszal a tulipán csokor fogy a legjobban, az emberek ezt a virágot nagyon szeretik és nem mellesleg az ára is kedvező! Szinte minden kertes ház udvarán nyílik a tulipán, és tavasszal az idős nénik is árulnak az aluljáróban tulipán kötegeket, de nyilván ez nem olyan minőségű, mint a virágboltban kapható tulipán csokor.

Sokan megkérdezik: „Én is tudok tulipán csokrot kötni?” A válasz az, hogyha valakinek van egy kis kézügyessége és kreativitása, akkor meg tudja kötni élete első tulipán csokrát. Arra kell odafigyelni, hogy a tulipánokat spirálisan rakjuk a csokorba, amikor a tulipánok elfogynak, rakjuk körbe őket zöldekkel és lezárásképpen színben harmonizáló díszpapírt kössünk alá és már készen is van a tulipán csokor, ami értékesebb, mint a bolti tulipán csokor, mert ezt mi kötöttük saját kezűleg!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.