Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Február
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Termékek


Fantasztikus, szezonális Magyar rózsa csokor
Fantasztikus, szezonális Magyar rózsa csokor

Virágküldés, fantasztikus, szezonális Magyar rózsa csokor

Színenként is kérhető!

Ez a csodás rózsa csokor, tökéletes választás minden alkalomra. A tulipánszezon végén jelenik meg és egész nyáron rendkívül kedvező áron kapható! A tulipán a nagy meleget nem bírja, ezért ha tulipánt szeretne mindenáron küldeni, akkor tegyen le róla, mert ilyenkor max. 1-2 napot bírna a csokor és a kukában landolna. Ugye Ön sem szeretné a pénzét a kukába dobni?

Ezeknek a rózsáknak a szára "rövid", 50 cm, tökéletesen megfelel a mesébe illő körcsokrok kötéséhez, ráadásul legtöbbször illatos is, a Holland rózsákkal ellentétben!

 

Születésnap, névnap, vagy Anyák napja, tökéletes választás, a pompás virág a virágküldés segítségével jut el szeretteihez!

A vegyes csokor színösszeállítását minden esetben a termelő határozza meg, mert szedéskor Ő álitja össze a kötegeket, nekünk ezt szétszedni és összevállogatni a nagykerben már nem lehetséges.

Legtöbb esetben a 20 szálas csokor két színből áll, a 30 szálas három színből, a 40 szálas csokor négy színből és így tovább.

A képen egy 40 szálas virágcsokor látható!


Vélemény írása a termékről
Név
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.