Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2017. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Információk

 • Cégnév / Név: Albert Tamás e.v.
  Cím (vevőkiszolgálás ezen a címen NINCS!): 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
  Személyes átvétel itt: Személyes átvételre nincs lehetőség!
  Telefon: +3620/243-3883
  E-mail: mestervirag [kukac] gmail.com
  Weboldal: https://mestervirag.hu
  Áruház neve: Mestervirág.hu virágküldés
  Adószám: 68275404-1-42
  Nyilvántartási szám: 51507103
  Bankszámlaszám: 10702404-70263338-51100005
  Kapcsolattartó neve: Albert Tamás
  Kapcsolattartó telefonszáma: 202433883
  Kapcsolattartó e-mail címe: mestervirag [kukac] gmail.com
  Szolgáltatás: Virágküldés
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 8 900 Ft!

  Panaszkezelés, jogérvényesítési lehetőségek:

  Albert Tamás e.v. (forgalmazó) minden esetben betartja a szolgáltatására vonatkozó törvényi előírásokat, úgy mint
  – Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény
  – A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény
  – A kereskedelemről szóló 2005 évi CLXIV törvény
  – A termékfelelősségről szóló 1993. évi X. törvény
  – A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény
  – Az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről és az üzleten kívüli kereskedés folytatásának egyes feltételeiről szóló 370/2004. (XII.26.) Kormányrendelet
  – A fogyasztóval kötött szerződésekben tisztességtelennek minősülő feltételekről szóló 18/1999.(II.5.) Kormányrendelet
  – Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet
  – Az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 4/1997.(I.22.) Kormányrendelet
  – Az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról szóló 15/1989.(IX.7.) KeM rendelet
  – A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet

  Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Szolgáltató nem megfelelő szolgáltatást nyújtott Önnek, avagy hibásan teljesített, úgy az ezzel kapcsolatos reklamációját (panaszát) az alábbi elérhetőségek valamelyikén teheti meg:
  – Telefonszám: 06-20/243-3883
  – Email cím: mestervirag@gmail.com

  – Írásban beérkezett panaszról a forgalmazó jegyzőkönyvet vesz fel. A szóban (telefon útján) beérkezett panaszokról a forgalmazó nem vesz fel jegyzőkönyvet, ugyanakkor amennyiben a szóbeli panasz helyben nem oldható meg, a bejelentésről emlékeztetőt vesz fel.
  – A panaszt a forgalmazó minden esetben 5 munkanapon belül kivizsgálja, és a kivizsgálás eredményéről további 5 munkanapon belül értesíti az érintettet.
  – Az eljárás az érintett felek közös helyzetelemzésére, önértékelésére épül, és csak a legszükségesebb esetben von be külső szereplőt a felmerült probléma megoldása érdekében.
  – Amennyiben a panaszról megállapításra kerül, hogy nem jogos, úgy azt a forgalmazó közli a panasztevővel oly módon, hogy a válaszadásával párhuzamosan a probléma kezelésére tanácsot ad, vagy abban megpróbál segítséget nyújtani.
  – Ha a panaszban foglaltaknak a forgalmazó helyt ad, úgy a panaszról hozott döntéséről, és a szükséges intézkedésről tájékoztatja a panasztevőt.
  – A panasz kivizsgálásának eredményéről, annak jogosságáról, avagy a jogos panasz kezeléséhez szükséges intézkedésekről a forgalmazó elsősorban E-mail útján (mestervirag@gmail.com), avagy (megadott postai elérhetőség esetében) postai küldemény útján értesíti a panasztevőt.

   

  Elállási jog:

  A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát egyedi igények alapján készült, illetve romlandó termék esetén! A virág is a romlandó kategóriába tartozik, így a virágokra és virágcsokrokra illetve az édességekre-élelmiszerre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

 • » Kiszállítás Budapest kerületeibe
  Budapest összes kerületébe a kiszállítás ára egységes!
  Szállítási költség990 Ft
  » Kiszállítás Budapest KÖZELI településekre
  FONTOS! Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján vidékre nem szállítunk, ezt vegye figyelembe! Amennyiben a megrendelést még is leadja, akkor mi automatikusan vagy előtte, vagy utána lévő nap szállítjuk ki a megrendelt virágkompozíciót!!!

  Települések: Alsónémedi, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Üröm, Vecsés
  Szállítási költség3 900 Ft
  » Kiszállítás Budapesttől TÁVOLABBI településekre
  FONTOS! Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján vidékre nem szállítunk, ezt vegye figyelembe! Amennyiben a megrendelést még is leadja, akkor mi automatikusan vagy előtte, vagy utána lévő nap szállítjuk ki a megrendelt virágkompozíciót!!!

  Települések: Áporka, Aszód, Bag, Budajenő, Bugyi, Csobánka, Csörög, Délegyháza, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Felsőpakony, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Herceghalom, Inárcs, Isaszeg, Kakucs, Kiskunlacháza, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mende, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Perbál, Péteri, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pusztazámor, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentmártonkáta, Szigetcsép, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Tárnok, Telki, Tinnye, Tököl, Üllő, Veresegyház, Zsámbék
  Szállítási költség5 900 Ft
  » Kiszállítás EGYÉB településekre
  FONTOS! Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján vidékre nem szállítunk, ezt vegye figyelembe! Amennyiben a megrendelést még is leadja, akkor mi automatikusan vagy előtte, vagy utána lévő nap szállítjuk ki a megrendelt virágkompozíciót!!!

  Települések: Acsa, Apaj, Bénye, Bernecebaráti, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csővár, Dánszentmiklós, Dány, Dömsöd, Farmos, Galgagyörk, Gomba, Hatvan, Hernád, Iklad, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kartal, Káva, Kemence, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mikebuda, Nagykáta, Nagymaros, Nyáregyháza, Nyársapát, Örkény, Pánd, Pence, Perőcsény, Pilis, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Rád, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Tésa, Tóalmás, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyeli, Újszilvás, Úri, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Verőce, Verseg, Visegrád, Zsámbok
  Szállítási költség8 900 Ft

  Csak és kizárólag a fent felsorolt vidéki településekre szálltunk!

  A vidékre kért csokrainkat is Budapestről szállítjuk házhoz, ezért Budapesttől távolodva a kiszállítás költsége is drágul, a levezetett idő és a kilóméter függvényében.

  Ön szeretné átadni a csokrot?

  Semmi baj, ez is lehetséges! Ön megrendelheti a virágot a saját munkahelyére

  vagy címére is, a virágfutár Önnek adja majd át a csokrot és így személyesen

  lepheti meg a szeretteit pompás virágkompozíciókkal.

  Miért jó ez? Kényelmes, mert nem kell bejárnia a környéket virágbolt után nyomozva, ez idő alatt mással is foglalkozhat, kiválasztja a megfelelő virágcsokrot, fizeti bankkártyával (az egész folyamat max. 5 perc) és már meg is van az ajándék! Tud ennél egyszerűbb és praktikusabb megoldást?

  Hétvégi kiszállítás:

  A kiválasztott termékeket szombat és vasárnap is kiszállítjuk, reggel 08:00-20:00-ig, tehát, ha egy születésnapot ünnepelnek, vagy esküvőre szeretne virágot küldeni, akkor rajtunk nem múlik, rugalmasan szállítunk.

   

  A vasárnapi kiszállítással kapcsolatban annyi kikötésünk van, hogy a virágcsokrot előző nap (szombat) 15:00-ig rendelje meg és fizesse ki, mert a vasárnapi csokrokhoz a virágokat szombat 16:00-kor szerezzük be, ha később rendel, akkor már csak készleten lévő virágokból tudjuk a kiszállítást megoldani, vasárnap virágnagyker sajnos nincs nyitva!

  Kiszállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók:

  A kiszállításra reggel 08:00 és este 20:00 óra között van lehetőség. A megrendelőlapon két órás intervallum adható meg, ezzel jelölheti meg azt, hogy a megajándékozot mely időpontban tartózkodik a megadott szállítási címen. Fontos, hogyha a címben, időpontban bármilyen változás következik be a megrendelés leadása után, akkor haladéktalanul értesítsen minket, mert ha a futár nem tudja átadni a csokrot, akkor visszahozza a műhelyünkbe és az új kiszállítás újabb szállítási költséget jelent!

  Kiemelt napok:

  Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján nem tudjuk tartani a két órás intervallumot, be lehet jelölni, ez segítség a futárnak, viszont 3 időpontban szállítjuk a csokrokat ezekenn a napon:

  08:00-14:00-ig

  14:00-17:00-ig

  17:00-21:00-ig

  Ezekena a napokon a címek egymáshoz képest lévő távolsága a meghatározó, tehát a címek sorrendjében történik az átadás!

   

            

 • » Bankkártyás fizetés (Cib bank)
  Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
  cib
  » Előre utalás
  Egyenlítse ki rendelését banki átutalással. A megrendelés leadása után, a megrendelésben megadott emailcímre elküldjük Önnek a megrendelőlap másolatát, melyen megtalálja az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámlaszám, kedvezményezett neve, valamint a megrendelés számát, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termék(ek) kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.
  » Cib bank pénztári befizetés
  Egyenlítse ki rendelését bankpénztári befizetéssel. A megrendelés leadása után, a megrendelésben megadott emailcímre elküldjük Önnek a megrendelőlap másolatát, melyen megtalálja a befizetéshez szükséges adatokat: bankszámlaszám, kedvezményezett neve, valamint a megrendelés számát, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. Az Önhöz legközelebb található Cib bankba befáradva, készpénzzel tudja kiegyenlíteni a végösszeget. A termék(ek) kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges.

   

  Készpénzes fizetésre nincs lehetőség!

  Amennyiben csak készpénzzel tud fizetni, válassza a Cib bank pénztári befizetést és az Önhöz leközelebb található Cib bankban tudja készpénzzel fizetni a megrendelt termék(ek) végösszegét!

 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.