Új Jelszó Kérése

Információk

 • Cégnév / Név: Virág Varázs 56. Ker. és Szolg. Bt.
  Cím (vevőkiszolgálás ezen a címen NINCS!): 1089 Budapest, Orczy tér 4/A
  Személyes átvétel itt: Személyes átvételre nincs lehetőség!
  Telefon: +3620/243-3883
  E-mail: mestervirag [kukac] gmail.com
  Áruház neve: Virágküldés
  Adószám: 22397289-2-42
  Cégjegyzék szám: 01-06-777999
  Bankszámlaszám: 10702404-48793702-51100005
  Kapcsolattartó neve: Albert Lászlóné
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3620/243-3883
  Kapcsolattartó e-mail címe: mestervirag [kukac] gmail.com
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
  A minimum rendelés összege Bruttó 8 900 Ft!

  Panaszkezelés, jogérvényesítési lehetőségek:

  A Virág Varázs 56. Bt. (forgalmazó) minden esetben betartja a szolgáltatására vonatkozó törvényi előírásokat, úgy mint
  – Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény
  – A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény
  – A kereskedelemről szóló 2005 évi CLXIV törvény
  – A termékfelelősségről szóló 1993. évi X. törvény
  – A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény
  – Az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről és az üzleten kívüli kereskedés folytatásának egyes feltételeiről szóló 370/2004. (XII.26.) Kormányrendelet
  – A fogyasztóval kötött szerződésekben tisztességtelennek minősülő feltételekről szóló 18/1999.(II.5.) Kormányrendelet
  – Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet
  – Az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 4/1997.(I.22.) Kormányrendelet
  – Az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról szóló 15/1989.(IX.7.) KeM rendelet
  – A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet

  Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Szolgáltató nem megfelelő szolgáltatást nyújtott Önnek, avagy hibásan teljesített, úgy az ezzel kapcsolatos reklamációját (panaszát) az alábbi elérhetőségek valamelyikén teheti meg:
  – Telefonszám: 06-20/564-3949
  – Email cím: csokrom.info@gmail.com

  – Írásban beérkezett panaszról a Virág Varázs 56. Bt. jegyzőkönyvet vesz fel. A szóban (telefon útján) beérkezett panaszokról a Virág Varázs 56. Bt. nem vesz fel jegyzőkönyvet, ugyanakkor amennyiben a szóbeli panasz helyben nem oldható meg, a bejelentésről emlékeztetőt vesz fel.
  – A panaszt a Virág Varázs 56. Bt. minden esetben 5 munkanapon belül kivizsgálja, és a kivizsgálás eredményéről további 5 munkanapon belül értesíti az érintettet.
  – Az eljárás az érintett felek közös helyzetelemzésére, önértékelésére épül, és csak a legszükségesebb esetben von be külső szereplőt a felmerült probléma megoldása érdekében.
  – Amennyiben a panaszról megállapításra kerül, hogy nem jogos, úgy azt a Virág Varázs 56. Bt. közli a panasztevővel oly módon, hogy a válaszadásával párhuzamosan a probléma kezelésére tanácsot ad, vagy abban megpróbál segítséget nyújtani.
  – Ha a panaszban foglaltaknak a Virág Varázs 56. Bt. helyt ad, úgy a panaszról hozott döntéséről, és a szükséges intézkedésről tájékoztatja a panasztevőt.
  – A panasz kivizsgálásának eredményéről, annak jogosságáról, avagy a jogos panasz kezeléséhez szükséges intézkedésekről a Virág Varázs 56. Bt. elsősorban E-mail útján (csokrom.info@gmail.com), avagy (megadott postai elérhetőség esetében) postai küldemény útján értesíti a panasztevőt.

   

  Elállási jog:

  A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát egyedi igények alapján készült, illetve romlandó termék esetén! A virág is a romlandó kategóriába tartozik, így a virágokra és virágcsokrokra illetve az édességekre-élelmiszerre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

 • » Kiszállítás Budapest kerületeibe
  A kiszállítás Budapest összes kerületébe kedvezményes, ezért ha minket választ, akkor spórolhat a kiszállításon! Van ahol ingyenes a kiszállítás? Ingyen kiszállítás nincs, mert a csokor ára ilyen esetekben jócskán tartalmazza a kiszállítás költségét is, tehát ami ingyen van az valójában drágább!
  Szállítási költség990 Ft
  » Kiszállítás Budapest KÖZELI településekre
  FONTOS! Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján vidékre nem szállítunk, ezt vegye figyelembe! Amennyiben a megrendelést még is leadja, akkor mi automatikusan vagy előtte, vagy utána lévő nap szállítjuk ki a megrendelt virágkompozíciót!!!
  Szállítási költség3 500 Ft
  » Kiszállítás Budapesttől TÁVOLABBI településekre
  FONTOS! Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján vidékre nem szállítunk, ezt vegye figyelembe! Amennyiben a megrendelést még is leadja, akkor mi automatikusan vagy előtte, vagy utána lévő nap szállítjuk ki a megrendelt virágkompozíciót!!!
  Szállítási költség5 500 Ft

  Ön szeretné átadni a csokrot?

  Semmi baj, ez is lehetséges! Ön megrendelheti a virágot a saját munkahelyére

  vagy címére is, a virágfutár Önnek adja majd át a csokrot és így személyesen

  lepheti meg a szeretteit pompás virágkompozíciókkal.

  Miért jó ez? Kényelmes, mert nem kell bejárnia a környéket virágbolt után nyomozva, ez idő alatt mással is foglalkozhat, kiválasztja a megfelelő virágcsokrot, fizeti bankkártyával (az egész folyamat max. 5 perc) és már meg is van az ajándék! Tud ennél egyszerűbb és praktikusabb megoldást?

   

  A következő településekre a kiszállítás 3.500 Ft: 

  Alsónémedi, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Üröm, Vecsés

   

  A következő településekre a kiszállítás 5.500 Ft:

  Áporka, Aszód, Bag, Budajenő, Bugyi, Csobánka, Csörög, Délegyháza, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Felsőpakony, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Herceghalom, Inárcs, Isaszeg, Kakucs, Kiskunlacháza, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mende, Mogyoród, Monor, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Perbál, Péteri, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pusztazámor, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szigetcsép, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Tárnok, Tököl, Üllő, Veresegyház, Zsámbék

   

  Csak és kizárólag a fent felsorolt vidéki településekre szálltunk!

  Hétvégi kiszállítás:

  A kiválasztott termékeket szombat és vasárnap is kiszállítjuk, reggel 08:00-20:00-ig, tehát, ha egy születésnapot ünnepelnek, vagy esküvőre szeretne virágot küldeni, akkor rajtunk nem múlik, rugalmasan szállítunk.

   

  A vasárnapi kiszállítással kapcsolatban annyi kikötésünk van, hogy a virágcsokrot előző nap (szombat) 15:00-ig rendelje meg és fizesse ki, mert a vasárnapi csokrokhoz a virágokat szombat 16:00-kor szerezzük be, ha később rendel, akkor már csak készleten lévő virágokból tudjuk a kiszállítást megoldani, vasárnap virágnagyker sajnos nincs nyitva!

  Kiszállítással kapcsolatos egyéb tudnivalók:

  A kiszállításra reggel 08:00 és este 20:00 óra között van lehetőség. A megrendelőlapon két órás intervallum adható meg, ezzel jelölheti meg azt, hogy a megajándékozot mely időpontban tartózkodik a megadott szállítási címen. Fontos, hogyha a címben, időpontban bármilyen változás következik be a megrendelés leadása után akkor haladéktalanul értesítsen minket, mert ha a futár nem tudja átadni a csokrot, akkor visszahozza a műhelyünkbe és az új kiszállítás újabb szállítási költséget jelent!

  Kiemelt napok:

  Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján nem tudjuk tartani a két órás intervallumot, be lehet jelölni, ez segítség a futárnak, viszont 3 időpontban szállítjuk a csokrokat ezekenn a napon:

  08:00-14:00-ig

  14:00-17:00-ig

  17:00-21:00-ig

  Ezekena a napokon a címek egymáshoz képest lévő távolsága a meghatározó, tehát a címek sorrendjében történik az átadás!

   

            

 • » Bankkártyás fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
  cib
  » Előre utalással
  Ezt a fizetési módot akkor válassza, ha belép a saját banki rendszerébe és a saját számlájáról szeretné a végösszeget átutalni a mi bankszámlaszámunkra!
  » Pénzbefizetés személyesen CIB bankban
  Amennyiben ezt a fizetési módot választja, akkor be kell fáradnia az Önhöz legközelebb eső CIB bankba és a pénztárban a mi számlaszámunkra be kell fizetnie a végösszeget. Sikeres fizetés után azonnal kapunk értesítést SMS üzenetben. Kérjük vegye azt figyelembe, hogy a legtöbb CIB bank hétvégén nincs nyitva illetve hétköznapokon is csak 08:00-16:00 óra között!

   

  Személyes, készpénzes fizetésre nincs lehetőség, ha készpénzzel szeretne fizetni, akkor kérjük, hogy fáradjon be egy Cib bankba és fizesse be a számlánkra a végösszeget. Ésszerűbb megoldás, miért utazná át a fél várost, amikor biztosan van az Ön közelében is Cib bank... 

 • Feladó e-mail címe
  Tárgy
  Üzenet szövege
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.