Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetési módok információ
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség

Elérhetőség

Cégnév / Név:
Albert Tamás e.v. Mestervirág virágküldés mesterfokon!
Cím (vevőkiszolgálás ezen a címen NINCS!):
1086 Budapest, csak virágküldéssel foglalkozunk, a virágokat házhoz szállítjuk! Budapest kerületeibe 0 Ft!!!
Telefon:
+3620
Áruház neve:
Virágküldés Budapest - MesterVirág virágküldő szolgálat
Adószám:
68275404-1-42
Nyilvántartási szám:
51507103
Bankszámlaszám:
10702404-70263338-51100005
IBAN:
HU81-1070-2404-7026-3338-5110-0005
Kapcsolattartó neve:
Albert Tamás
Kapcsolattartó telefonszáma:
+3620
Kapcsolattartó e-mail címe:
viragkuldes [kukac] mestervirag.hu
Szolgáltatás:
Virágküldés
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege Bruttó 8 900 Ft!

Panaszkezelés, jogérvényesítési lehetőségek:

Albert Tamás e.v. (forgalmazó) minden esetben betartja a szolgáltatására vonatkozó törvényi előírásokat, úgy mint
– Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény
– A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény
– A kereskedelemről szóló 2005 évi CLXIV törvény
– A termékfelelősségről szóló 1993. évi X. törvény
– A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény
– Az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről és az üzleten kívüli kereskedés folytatásának egyes feltételeiről szóló 370/2004. (XII.26.) Kormányrendelet
– A fogyasztóval kötött szerződésekben tisztességtelennek minősülő feltételekről szóló 18/1999.(II.5.) Kormányrendelet
– Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet
– Az üzletek működéséről és a belkereskedelmi tevékenység folytatásának feltételeiről szóló 4/1997.(I.22.) Kormányrendelet
– Az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról szóló 15/1989.(IX.7.) KeM rendelet
– A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Szolgáltató nem megfelelő szolgáltatást nyújtott Önnek, avagy hibásan teljesített, úgy az ezzel kapcsolatos reklamációját (panaszát) a lenti emailcímen teheti meg:
– Email cím: mestervirag @ gmail.com

A weblap jobb alsó sarkában található "cset" ablakon keresztül felteheti kérdéseit, melyre szinte azonnal válaszolunk! A "cset" ablak minden nap 07:00-23:00 óra között aktív!– Írásban beérkezett panaszról a forgalmazó jegyzőkönyvet vesz fel. A szóban (telefon útján) beérkezett panaszokról a forgalmazó nem vesz fel jegyzőkönyvet, ugyanakkor amennyiben a szóbeli panasz helyben nem oldható meg, a bejelentésről emlékeztetőt vesz fel.
– A panaszt a forgalmazó minden esetben 5 munkanapon belül kivizsgálja, és a kivizsgálás eredményéről további 5 munkanapon belül értesíti az érintettet.
– Az eljárás az érintett felek közös helyzetelemzésére, önértékelésére épül, és csak a legszükségesebb esetben von be külső szereplőt a felmerült probléma megoldása érdekében.
– Amennyiben a panaszról megállapításra kerül, hogy nem jogos, úgy azt a forgalmazó közli a panasztevővel oly módon, hogy a válaszadásával párhuzamosan a probléma kezelésére tanácsot ad, vagy abban megpróbál segítséget nyújtani.
– Ha a panaszban foglaltaknak a forgalmazó helyt ad, úgy a panaszról hozott döntéséről, és a szükséges intézkedésről tájékoztatja a panasztevőt.
– A panasz kivizsgálásának eredményéről, annak jogosságáról, avagy a jogos panasz kezeléséhez szükséges intézkedésekről a forgalmazó elsősorban E-mail útján (mestervirag@gmail.com), avagy (megadott postai elérhetőség esetében) postai küldemény útján értesíti a panasztevőt.

 

Elállási jog:

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát egyedi igények alapján készült, illetve romlandó termék esetén! A virág is a romlandó kategóriába tartozik, így a virágokra és virágcsokrokra illetve az édességekre-élelmiszerre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Szállítás

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Ha most ad le vágott virágra megrendelést, akkor azt LEGHAMARABB 2021.08.07.-én szombaton, 16:00 óra után tudjuk kiszállítani, mert a friss virágot ekkor szerezzük be!
A weblapon található rózsa macik, szappan rózsa dobozok és örök rózsák vannak készleten, így ezeket a hét minden napján, ünnepnapokon is, a megrendelés beérkezése után, 1-3 órán belül kiszállítjuk.

A lent felsorolt árak EGYSZERI kiszállításra vonatkoznak!

Kérjük, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a megajándékozott személy a szállítási címen tartózkodjon, a megjelölt időpontban!

 

 

Kiszállítás Budapest összes kerületébe

 INGYENES!!!

 

Kiszállítás Budapest KÖZELI településekre

Települések listája:

Alsónémedi, Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csomád, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kistarcsa Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Szentendre, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Taksony, Törökbálint, Üröm, Vecsés

20.000 Ft alatti vásárlás esetén 3.900 Ft

20.000 Ft feletti vásárlás esetén 1.900 Ft

 

Kiszállítás Budapesttől TÁVOLABBI településekre

Települések listája:

Áporka, Aszód, Bag, Budajenő, Bugyi, Csobánka, Csörög, Délegyháza, Dunabogdány, Dunavarsány, Ecser, Erdőkertes, Felsőpakony, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gyömrő, Herceghalom, Inárcs, Isaszeg, Kakucs, Kerepes, Kiskunlacháza, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mende, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Perbál, Péteri, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pusztazámor, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentmártonkáta, Szigetcsép, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Tárnok, Telki, Tinnye, Tököl, Üllő, Veresegyház, Zsámbék

25.000 Ft alatti vásárlás esetén 5.900 Ft

25.000 Ft feletti vásárlás esetén 2.900 Ft

Kiszállítás EGYÉB településekre

Települések listája:

Albertirsa, Acsa, Apaj, Bénye, Bernecebaráti, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Dömsöd, Farmos, Galgagyörk, Gomba, Hatvan, Hernád, Iklad, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Jászkarajenő, Kartal, Káva, Kemence, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kőröstetétlen, Kocsér, Kóka, Kosd, Kóspallag, Letkés, Lórév, Makád, Márianosztra, Mikebuda, Nagykáta, Nagymaros, Nyáregyháza, Nyársapát, Örkény, Pánd, Pence, Perőcsény, Pilis, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Rád, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szob, Szokolya, Táborfalva, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tatárszentgyörgy, Tésa, Tóalmás, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyeli, Újszilvás, Úri, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Verőce, Verseg, Visegrád, Zsámbok

30.000 Ft alatti vásárlás esetén 8.900 Ft

30.000 Ft feletti vásárlás esetén 4.900 Ft

Csak és kizárólag a fent felsorolt vidéki településekre szálltunk!

FONTOS! Valentin nap (02.14.), Nőnap (03.08.) és Anyák napján vidékre nem szállítunk, ezt vegye figyelembe! Amennyiben a megrendelést még is leadja, akkor mi automatikusan vagy előtte, vagy utána lévő nap szállítjuk ki a megrendelt virágkompozíciót!!!

Ön szeretné átadni a csokrot?

Semmi baj, ez is lehetséges! Ön megrendelheti a virágot a saját munkahelyére,

vagy címére is, a virágfutár Önnek adja majd át a csokrot és így személyesen

lepheti meg a szeretteit pompás virágkompozíciókkal.

Miért jó ez? Kényelmes, mert nem kell bejárnia a környéket virágbolt után nyomozva, ez idő alatt mással is foglalkozhat, kiválasztja a megfelelő virágcsokrot, fizeti bankkártyával (az egész folyamat max. 5 perc) és már meg is van az ajándék! Tud ennél egyszerűbb és praktikusabb megoldást? 

Fizetési módok információ
Cib bank bankkártyás fizetés (készítse elő bankkártyáját!)
Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
cib
SimplePay bankkártyás fizetés (készítse elő bankkártyáját)
Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.
A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.
simplepay_hu_v2
Előre utalás Magyar Forint számláról
Amennyiben forint számláról szeretne átutalást indítani, akkor válassza ezt a fizetési módot. Az átutalás pár másodperc alatt teljesül. A devizaszámláról történő utalást nem támogatjuk, mert annak rénk nézve 3000 Ft-os költsége van. Ha nincs Forint számlája akkor válasszon a 2 fajta bankkártyás fizetésből, vagy válassza a PayPal fizetést!
Előre utalás Magyar Forint számláról
Bitcoin, Ethereum, vagy Hungarian Vizsla Inu-val is fizethet nálunk
Bitcoin elfogadóhely, Ethereum elfogadóhely Hungarian Vizsla Inu elfogadóhely vagyunk!
A MesterVirág weblapján nem csak Magyar Forinttal, hanem a három legnépszerűbb kriptovalutával is fizethet. A Bitcoin és az Ethereum nagyon népszerű kriptovaluták és annak ellenére, hogy ma még gyerekcipőben jár ezek használata, a kereskedelemben, egyre több vállalkozó fedezi fel a benne rejlő lehetőségeket és így elfogad bizonyos kriptovalutákat. A Hungarian Vizsla Inu egy Magyar fejlesztésű, viszonylag új kriptovaluta, amit szintén elfogadunk.
A Bitcoin és Ethereum tárcákhoz tartozó kódokat-QR kódokat a megrendelés leadása után emailben elküldjük Önnek. A fizetés az éppen aktuális árfolyamon történik, amit Ön vált át Forintról Bitcoin, vagy Ethereum kriptovalutára.
Tudjon meg többet a Bitcoin és ethereum kriptovalutákról
A lenti kalkulátor segít a Forint-Vizsla Inu átváltásában.


Bitcoin, Ethereum, vagy Hungarian Vizsla Inu-val is fizethet nálunk

LEGGYAKORIBB HIBA BANKKÁRTYÁS FIZETÉSKOR:

Amennyiben már eljutott a fizetés gomb megnyomásáig, de félbehagyta a tranzakciót, X-el bezárta az oldalt-elhagyta az oldalt, megszakadt az internetkapcsolata, akkor a bank nem küld erről a weblapnak üzenetet, így a mi weblapunk 1 órán keresztül vár, hogy befejezze a tranzakciót, nem tud újból próbálkozni. Ilyenkor a jobb alsó sarokba található „CSET” ablakban írjon ránk, hogy nem tud fizetni és akkor mi azonnal átállítjuk lezártnak a félbehagyott tranzakciót, hogy a fizetés gomb újból megjelenjen. Az élő „cset” 07:00-23:00 óra között működik

A bankkártyás fizetés csak a megrendelés leadása után lehetséges, a következő linkre kattintva bemutatjuk, hogy tud rendelést leadni, illetve hogy jut el a "FIZETÉS" gombig: 

https://mestervirag.hu/megrendeles-lepesrol-lepesre

Fontos!

Készpénzes fizetésre nincs lehetőség a szállítási címen!
Miért van ez így?
Sok évvel ezelőtt, amikor utánvétellel is lehetett fizetni, a megrendelők 30-40%-a meggondolta magát, a rendelést viszont nem mondták le, mi megvettük a virágot, kiszállítottuk, de sok esetben ajtót sem nyitottak és a telefont sem vették fel, egy szóval gerinctelenek voltak.

Nekünk egy ilyen kiszállításból sok kárunk származott, mert ezeket az egyedi csokrokat más abban az időben nem rendelte, tehát a kukában landoltak.
Ezekből az esetekből megtanultuk azt, hogy aki kifizeti előre a virágot, annak biztos szüksége van rá, a nagykereskedésben megvehetjük és a kért időpontban szállíthatjuk...

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet