Új jelszó kérése
Szűrés
Színek
Árukereső.hu Export Név 
Ár
10 900 Ft - 27 900 Ft
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Szögletes rózsadoboz

Fő kategória >Rózsadoboz >Szögletes rózsadoboz

A szögletes rózsadoboz szimbolikája:

Az ajándék nem csak azt árulja el az ajándékozóról, hogy mennyire ismeri a megajándékozottat, hanem azt is megmutatja, hogy milyen a személyisége. Arról az egyénről, aki a szöglete rózsadobozt választja ajándékául nagy vonalakban elmondható, hogy pedáns, rendszerető, racionalista és nagyvonalú ember, aki szeret a részletekben is elmerülni. Őszintén ajánlom, a szögletes rózsadobozt letisztult eleganciája miatt sokak számára lehet ez az ideális rózsadoboz, mert a többihez hasonlóan romantikus és gyönyörű szép, viszont mégis szolid és kerüli a giccses feltűnést.

Általános információk:

Ennek a terméknek a csomagolása a többihez hasonlóan többféle lehet: polimer alapú, karton, fa, kerámia és ezek variációi néhol külön kérésre akár fém díszítésekkel is. A Szögletes rózsadoboz mérete nagyon sokféle lehet, igény szerint bármekkorát csinálhatunk amennyiben kifizetik.


-16%
Szögletes rózsa box 9 szál vörös rózsával
12 900 Ft  10 900 Ft
  db        Kosárba tesz Virágküldés

Sorrend:

Miért ilyen formájú a szögletes rózsadoboz?

A szögletes rózsadoboz formázásának megtervezésekor pusztán a praktikusság és az igényesség szempontjai voltak mérvadóak. Kreatív és alkotó személyiségű embereknek ajánlom elsősorban ezt a rózsadoboz típust, mert több különböző méretű és színű doboz megrendelésével szinte bármilyen formát, szöveget vagy kisebb makettet lehet vele alkotni. Gyakran használják leánykérés lebonyolításához, mindig nagy siker övezi a kreatív és gyakorlatias férfiember erőfeszítéseit a szögletes rózsadobozzal. Gyakori leánykérő trükk az, hogy belerejti a férfi a gyűrűt a szögletes rózsadoboz közepén lévő rózsa kelyhébe, melyet a kiszemelt általában szerencsésen megtalál.

A szelíd hódító!

Kiváló ajándék a szögletes rózsadoboz bármilyen korosztályú, hölgy ismerősnek, akit meg akarunk hódítani. A rózsa mindig is a női szívek meghódításának állandó eszköze volt, de ilyen kifinomult már-már művészi „átöltöztetése” a rózsának, esélyt sem hagy a hölgyeknek, hogy ellenálljanak az elolvadásnak. Egyserűségében és kifinomult tisztaságában, komoly és mégis gyengéd szándékot sugalló ajándék ez, mely bármelyiknő szívét képes megdobogtatni.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.