Új jelszó kérése
Szűrés
Színek
Árukereső.hu Export Név 
Ár
9 900 Ft - 25 900 Ft
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Szögletes rózsadoboz

 Fő kategória >Rózsadoboz >Szögletes rózsadoboz

A szögletes rózsadoboz szimbolikája:

Az ajándék nem csak azt árulja el az ajándékozóról, hogy mennyire ismeri a megajándékozottat, hanem azt is megmutatja, hogy milyen a személyisége. Arról az egyénről, aki a szöglete rózsadobozt választja ajándékául nagy vonalakban elmondható, hogy pedáns, rendszerető, racionalista és nagyvonalú ember, aki szeret a részletekben is elmerülni. Őszintén ajánlom, a szögletes rózsadobozt letisztult eleganciája miatt sokak számára lehet ez az ideális rózsadoboz, mert a többihez hasonlóan romantikus és gyönyörű szép, viszont mégis szolid és kerüli a giccses feltűnést.

Általános információk:

Ennek a terméknek a csomagolása a többihez hasonlóan többféle lehet: polimer alapú, karton, fa, kerámia és ezek variációi néhol külön kérésre akár fém díszítésekkel is. A Szögletes rózsadoboz mérete nagyon sokféle lehet, igény szerint bármekkorát csinálhatunk amennyiben kifizetik.


12


12

Sorrend:

Miért ilyen formájú a szögletes rózsadoboz?

A szögletes rózsadoboz formázásának megtervezésekor pusztán a praktikusság és az igényesség szempontjai voltak mérvadóak. Kreatív és alkotó személyiségű embereknek ajánlom elsősorban ezt a rózsadoboz típust, mert több különböző méretű és színű doboz megrendelésével szinte bármilyen formát, szöveget vagy kisebb makettet lehet vele alkotni. Gyakran használják leánykérés lebonyolításához, mindig nagy siker övezi a kreatív és gyakorlatias férfiember erőfeszítéseit a szögletes rózsadobozzal. Gyakori leánykérő trükk az, hogy belerejti a férfi a gyűrűt a szögletes rózsadoboz közepén lévő rózsa kelyhébe, melyet a kiszemelt általában szerencsésen megtalál.

A szelíd hódító!

Kiváló ajándék a szögletes rózsadoboz bármilyen korosztályú, hölgy ismerősnek, akit meg akarunk hódítani. A rózsa mindig is a női szívek meghódításának állandó eszköze volt, de ilyen kifinomult már-már művészi „átöltöztetése” a rózsának, esélyt sem hagy a hölgyeknek, hogy ellenálljanak az elolvadásnak. Egyserűségében és kifinomult tisztaságában, komoly és mégis gyengéd szándékot sugalló ajándék ez, mely bármelyiknő szívét képes megdobogtatni.


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.