MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Vágott virág árak

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.04.16 14:46
Vágott virág árak

A vágott virág árak eltérőek lehetnek, de mi az, ami meghatározhatja, mitől függ az ár? Lehet, hogy az egyik virágkötő kapzsibb a másik meg nem és azért van nagy áreltérés? Valószínű, hogy ez is hozzájárulhat a vágott virág árak eltéréséhez, de ez csak néhány esetben igaz, mert az árakat számos más tényező is befolyásolja.

Virágküldés vágott virág árak

Rózsadoboz árak virágküldés

Az egyik legnagyobb tényező, ami a vágott virág árakat befolyásolja, az a virágtőzsde. Igen ez sok ember számára hihetetlen lehet, de a virágok először a tőzsdére kerülnek, és ott dől el az, hogy mennyiért fog elkelni, aki a legtöbbet ajánlja az adott virágért, az viszi és ez is nagyban befolyásolja a vágott virág árakat. Ez egy óriási csarnok, ahol millió szám adják, veszik a virágokat, óriási képernyő előtt ülnek az emberek és licitálnak. Messze van már az az időszak, amikor a nénike a kertjében leszedi a virágot és utána eladja nekünk!

vágott virág árak

A weblapon csak komplett csokor árakat talál a virágküldés kategóriában, virágot szálanként nem árulunk.

A másik legfontosabb tényező, ami a vágott virág árak meghatározó eleme, a különböző virágos ünnepek. Biztos, hogy sokan észrevették már azt, hogy egy Nőnap, Valentin nap, vagy Anyák napján is a vágott virág árak az egekben járnak, dupla annyiért adják a virágkötők ilyenkor a virágcsokrokat, mint máskor. Persze ilyenkor a virágboltost hibáztatják, hogy drágán adják a virágot, de az igazság az, hogy ilyenkor a virágos is drágán kapja a virágot, a haszna a virágon ugyan akkora, mint egy sima hétköznapon, a hasznot ugyanis a termelők nyelik le, mert tudják, hogy ilyenkor jobban viszik a virágot, nagy a kereslet ezért drágábban is el lehet adni a virágot, mint máskor.

Vágott virág árak

A vágott virág árak a minőség függvényében is változhatnak, a frissebb virág mindig drágább, ami már régebbi illetve nyílottabb az mindig olcsóbb. A szárhossz is meghatározhatja a vágott virág árakat, illetve a szárak vastagsága is. Vannak olyan virágok, amik szezonálisak, viszont akkor is lehet kapni őket, amikor nincs szezonjuk. Természetesen, amikor szezonja van akkor jóval olcsóbb, mint amikor nincs, ez ugyan olyan dolog, hogy aki télen epret akar enni minden áron, az megteheti, lehet, hogy víz ízű lesz és méregdrága, de ha arra vágyik, akkor minden lehetséges.

Tehát a vágott virág árak sok mindentől függhetnek, a virágárus már csak az utolsó láncszem a sorban, aki rárakja a minimális hasznát a csokorra, hogy megéljen valahogy!