Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.16 14:46
Vágott virág árak

Vágott virág árak

A vágott virág árak eltérőek lehetnek, de mi az, ami meghatározhatja, mitől függ az ár? Lehet, hogy az egyik virágkötő kapzsibb a másik meg nem és azért van nagy áreltérés? Valószínű, hogy ez is hozzájárulhat a vágott virág árak eltéréséhez, de ez csak néhány esetben igaz, mert az árakat számos más tényező is befolyásolja.

Az egyik legnagyobb tényező, ami a vágott virág árakat befolyásolja, az a virágtőzsde. Igen ez sok ember számára hihetetlen lehet, de a virágok először a tőzsdére kerülnek, és ott dől el az, hogy mennyiért fog elkelni, aki a legtöbbet ajánlja az adott virágért, az viszi és ez is nagyban befolyásolja a vágott virág árakat. Ez egy óriási csarnok, ahol millió szám adják, veszik a virágokat, óriási képernyő előtt ülnek az emberek és licitálnak. Messze van már az az időszak, amikor a nénike a kertjében leszedi a virágot és utána eladja nekünk!

Vágott virág árak

Virág fajta 1 szál Csokor
Rózsa 645 Ft 20 szálas csokor 12.900 Ft
Tulipán 695 Ft 20 szálas csokor 13.900 Ft
Királyliliom 1490 Ft 10 szálas csokor 14.900 Ft
Fürtös rózsa 695 Ft 20 szálas csokor 13.900 Ft
Frézia 645 Ft 20 szálas csokor 12.900 Ft
Orchidea fürt 12.900 Ft Csokorban 12.900 Ft
Kála 795 Ft 20 szálas köteg 15.900 Ft
Szegfű 645 Ft 20 szálas csokor 12.900 Ft
Gerbera 726 Ft 15 szálas csokor 10.900 Ft
Krizantém 1290 Ft 10 szálas csokor 12.900 Ft

Még több virág ITT!

 

A weblapon csak komplett csokor árakat talál a virágküldés kategóriában, virágot szálanként nem árulunk.

A másik legfontosabb tényező, ami a vágott virág árak meghatározó eleme, a különböző virágos ünnepek. Biztos, hogy sokan észrevették már azt, hogy egy Nőnap, Valentin nap, vagy Anyák napján is a vágott virág árak az egekben járnak, dupla annyiért adják a virágkötők ilyenkor a virágcsokrokat, mint máskor. Persze ilyenkor a virágboltost hibáztatják, hogy drágán adják a virágot, de az igazság az, hogy ilyenkor a virágos is drágán kapja a virágot, a haszna a virágon ugyan akkora, mint egy sima hétköznapon, a hasznot ugyanis a termelők nyelik le, mert tudják, hogy ilyenkor jobban viszik a virágot, nagy a kereslet ezért drágábban is el lehet adni a virágot, mint máskor.

Vágott virág árak

A vágott virág árak a minőség függvényében is változhatnak, a frissebb virág mindig drágább, ami már régebbi illetve nyílottabb az mindig olcsóbb. A szárhossz is meghatározhatja a vágott virág árakat, illetve a szárak vastagsága is. Vannak olyan virágok, amik szezonálisak, viszont akkor is lehet kapni őket, amikor nincs szezonjuk. Természetesen, amikor szezonja van akkor jóval olcsóbb, mint amikor nincs, ez ugyan olyan dolog, hogy aki télen epret akar enni minden áron, az megteheti, lehet, hogy víz ízű lesz és méregdrága, de ha arra vágyik, akkor minden lehetséges.

Tehát a vágott virág árak sok mindentől függhetnek, a virágárus már csak az utolsó láncszem a sorban, aki rárakja a minimális hasznát a csokorra, hogy megéljen valahogy!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.