Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.07.01 13:07
Virág

Virág


A virág életünk meghatározó része, gondoljunk csak bele abba, hogy rengeteg ünnep alkalmával felbukkan és végig kíséri az egész életünket. Vannak igen különleges virágok is a világban, íme, néhány virág, ami biztos meglepetést okoz:

Titánbuzogány virág


Ez a növény méltán érdemelte ki a világ legnagyobb virága jelzőt, mert a virág magassága több mint két méteres. Nem illatos, hanem kifejezetten büdös virág, mely csak három évente egyszer virágzik. Szumátráról származik és csak a trópusi környezetet szereti. Sajnos ezt a növényt is a kihalás veszélye fenyegeti, mert az élőhelye egyre kisebb lesz.

legnagyobb virág


Majom orchidea virág


Igen különleges növény a majom orchidea, mert a virága kísértetiesen hasonlít egy majom fejére, ami mókás és érdekes látvány. Ez az orchidea Ecuadorból és Peruból származik, ott őshonos. Drakula orchideának is nevezik, mert a virágon található két nyúlvány, ami egy vámpír fogaira hasonlítanak.

majom orchidea virág


Csókvirág


A csókvirág nagyon emlékeztet egy női szájra, ami ki van rúzsozva. Kolumbiából származik, a feltűnően piros ajkakra emlékeztető fellevelek dolga oda vonzani a beporzást végző rovarokat. Egyúttal gyógynövény is, mert népi gyógyászatban sokféle módon felhasználják betegségek gyógyítására.

csókos száj virág


Pólyás baba virág (Anguloa uniflora)


Ez a virág egy pólyában található csecsemőre hasonlít, Kolumbiában és Peruban őshonos, innen származik. Fantasztikus, hogy a természet mire képes, sok olyan növény létezik a világon, amiben felfedezhetünk egy állattal élőlénnyel való hasonlóságot, de ne tévesszen meg minket a hasonlóság, mert ez csak egy optikai csalódás.

csecsemő orchidea virág

A virág szerepe

A virág szerepe a növény életében a szaporodás. A növény olyan színű és illatú virágot növeszt, ami vonzó a beporzást végző rovarok számára. A beporzás után a virágból termés lesz, amiben magok vannak. Amikor a termés megérik, leesik a növégyről a földre, majd a mag a főldbe kerül, kicsírázik és létre jön egy új növény és a körforgás kezdődik elöről.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.