Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.16 13:36
Virág névnap

Virág névnap

Virág névnap november 26.-án van. A jelentése maga a szó: virág. Nem meglepő, hogy a virágokról embereket is elneveznek, rengeteg virágos névnap létezik, meg is nézünk párat, hogy melyik virág névnap melyik napra esik, csak azért, hogyha virágot szeretne küldeni akkor tudja :) 

Fentebb már leírtuk, hogy a Virág név jelentése maga a virág, de azt tudta, hogy ez már egy Magyarosított változat és a Flora névből fakad? A Virág név elég gyakori név, sokan nevezik el kislányukat Virágnak. 

Mikor van virág névnap?

Az évben többször is van Virág névnap, de a hivatalos november 26.

Ezt a névnapot még november 24.-én, január 08.-án, július 29.-én is ünneplik. 

 

Milyen virágcsokrot rendeljek Virág névnapra?

Szerintem szinte bármilyen virágcsokor küldhető Virág névnapra, azért mert a név magára az ajándékra is utal, nem határozza meg azt, hogy milyen fajtájú legyen. A virágok színe lehet változatos és mindenkinek az egyéniségéhez illő.

Virág névnap 

 

Milyen virágról nevezhetjük el a kislányunkat, melyek azok a virágok, amik már keresztnáv ként is szolgálnak?

Rengeteg virágnév van ma már Magyarországon, amit adhatunk kislányunknak keresztnév ként. Sokan ugyanis amondóak, hogy a virágok a természet csodái és ezért a kislányuk is megérdemli ezt a jelzőt. 

Nézzük azokat a virágokat amik igazán modern nevek és ma már névnapok is: Abélia, Azálea, Árnika, Árvácska, Begónia, Boglárka, Búzavirág, Ciklámen, Cinnia, Csillagvirág, Enciána, Frézia, Gardénia, Gyopár (Gyopárka), Gyöngyvirág, Hortenzia, Hóvirág, Jázmin, Kála, Kamélia, Margaréta, Nefelejcs, Primula, Rezeda, Sáfrány, Szegfű, Tűzvirág, Verbéna.

A virágos névnapok száma évről évre gyarapodik, és ne lepődjünk meg azon, hogy ezeket a neveket nőknek adják, hisz a nők olyan szépek mint a virágok, ezért megérdemlik azt, hogy a nevüket róluk kapják!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.