Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Virágcsokor

Fő kategória >Virágcsokor

Virágküldés, virágcsokor minden mennyiségben 1 helyen azonnal!

A virágboltunk széles választékot kínál minden alkalomra, az összes népszerű virágcsokor, az azok mellé adható ajándékok, rózsás dobozok, cserepes virágok mind megtalálhatóak nálunk. Emellett lehetőséget nyújtunk a virágkiszállításra is, így önnek nem kell vesződnie a választott virágok hazajuttatásával épen és egészségesen. Lássuk is, melyek ezek a kategóriák.

A lenti ikonokra kattintva tudja kiválasztani a csokor stílusát!

Lefelé mutató nyíl
Egyszerű virágcsokor:

Virágcsokrok esetében, kezdve az egyszerű virágcsokroktól széles választékkal rendelkezünk. Az egyszerű virágcsokor az, amikor többségében 1 típusú virággal dolgozunk, és kisebb csokrokat készítünk. Ezek viszont univerzálisnak tekinthetők, az ilyenek szinte bármilyen alkalomra adhatók és elvihetők, nem ritka, hogy a virágboltokban az ilyen csokrokból már előre is el van készítve néhány darab, hogy az éppen besiető vevő azonnal választhasson és el is vihesse a csokrot, anélkül hogy hosszabb ideig kellene várakoznia az elkészítésére.

Körcsokrok:

A körcsokrok, amik neve a jellegzetes virágkötési módszerből eredetezhető, már komolyabb elkészítési móddal, nagyobb variációs lehetőséggel rendelkezik. Ebből fakadóan időben is tovább tart egy körcsokrot elkészíteni, mint egy egyszerű virágcsokornál. Az ilyen körcsokrok a variációs lehetőségek miatt több virágból állnak, nagyobb arányban tartalmazhatnak zöld részeket, amik egyfajta természetességgel ruházzák fel azt. Rövid és hosszú szárú verzióban is el lehet őket készíteni, a virágboltban pedig az általunk kiválasztott növényekből, általában a szemünk láttára állítják össze a körcsokrot.

Ballagási csokor:

A ballagási csokor, amit sokan csak a tipikus szezonális alkalmakkor vásárolnak, pontosabban a májusig vagy júniusig terjedő időszakban, amikor a diákok elballagnak az általános vagy éppen középiskolából. Azonban számos más eseménykor is adhatunk ballagási csokrot, ilyenek lehetnek egy-egy eredmény ünneplése, díjátadók és egyéb kimagasló eredmények ünneplése. A ballagási csokrok egyik legnagyobb előnye, hogy az elkészítéskor olyan papír résszel látják el a csokrot, ami megvédi az ajándékozott ruháját attól, hogyha huzamosabb ideig a kezében ültetve tartja a ballagási csokrot, akkor sem tegyen kárt a ruhájában.

 

A virágcsokor napjaink legnépszerűbb ajándéka, a kreatív virágkötőknek hála két egyforma virágcsokor nem létezik, ezért soha sem unalmas az ajándékozás.

A virágcsokor többféle lehet az alakjának és kötési stílusának megfelelően, illetve szinte bármilyen virág csokorba köthető, csak a fantáziáját kell használnia. A mi kínálatunkban sokféle virágcsokor megtalálható, ilyenek a szezonális virágokból kötött csokrok, az egyszerű virágcsokrok, hosszúkásra kötött csokrok, ballagási, születésnapi és még sorolhatnánk.

 

A virágcsokor hogy készül? A virágokat gondosan ki kell válogatni, nem friss vagy törött virág ne kerüljön a csokorba. Rózsacsokor esetén a tüskéket és a felesleges leveleket el kell távolítani, a kötés alatt már nem lehetnek levelek tüskék. A díszítéshez használt zöldeket elő kell készíteni, és lehet is kezdeni a kötést. Körcsokor esetén a virágokat spirálisan kell a csokorba rakni és oda kell arra figyelni, hogy hézagok ne maradjanak, törekedni kell a gömb formára. Hosszúkás csokrok esetén ki kell választanunk egy szálat ami a csokor tetején lesz és lefelé haladva szélesednie kell a csokornak. Ha a virágcsokor elkészül, köthetünk alá vízhatlan díszpapírt és hálót, organzát is, és végül a virágok szárát egyforma hosszúságúra vágjuk le.

 

Egy kis fantáziával és kézügyességgel bárki készíthet otthon is bámulatos virágcsokrokat, csak meg kell ismernie a virágkötészet alapjait.  

Képeket virágcsokrokról itt talál.

 


Roll-Up gyártás

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.