MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Virágcsokrok a tanároknak

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2020.01.08 21:25
Virágcsokrok a tanároknak

A tanárokat is időnkként illik virággal megajándékozni, ugyanis minden, amit a későbbi életünk során hasznosítunk, azt a tanárainktól tanultuk. Magyarországon június első vasárnapján van a pedagógus nap, amikor egyaránt ünnepeljük a köznevelésben és felsőoktatásban dolgozó tanárokat.

Miért gratulálunk a tanároknak virágcsokorral?

A pedagógusnap remek alkalom arra, hogy köszönetet mondhassunk tanárainknak a tanításért, a tudásért, melyet a diákok életük végéig használnak. A virágcsokorban az a jó, hogy hagyományos ajándék, nem kötelező jellegű-nyomasztó, egy virágcsokornak ugyanis mindenki örül. A virágcsokorral kihangsúlyozhatjuk a tanár felé tiszteletünket és hálánkat. Az ünnep után hosszú ideig díszíti a tanár asztalát, vagy otthonát a virágcsokor. Fiatal és idősebb tanároknak is egyaránt adható. Sok évig emlékezetes marad egy szépen megkötött virágcsokor.

Hogyan választhatjuk ki egy tanár részére a tökéletes virágcsokrot?

A virágkötészet egy komoly tudomány, kell hozzá kreativitás és szépérzék, de az alapjait bárki megtanulhatja. Azért, hogy az öröm nagy legyen, tisztában kell lennünk azzal, hogy a megajándékozandó személynek melyik virág a kedvence, vagy melyik a kedvenc színe. Egy idősebb tanárnak válaszunk mély árnyalatú virágokat. A csokor ne legyen túlságosan konzervatív. Tökéletes lehet a gerbera, a rózsa és az orchidea.

Pedagógusnap virágcsokor

Fiatalabb tanárnak válaszunk élénk színű virágokat. A virágcsokor közepére tegyünk egy napraforgót és köré különböző színű virágokat. Végső körítésként díszítsük zöldekkel a csokrot.

Nő tanárnak még tökéletes virágcsokor lehet a tulipán és a frézia is, ami pompás vegyes virágcsokrot képez, tavaszi hangulatú virágköltemény. A földrajz tanárnak tetszeni fog az egzotikus virágokból készített virágcsokor, az irodalom tanárnak pedig a liliom csokor.

Az osztályfőnök külön elbánást érdemel. Egy luxuscsokor, amiben finom virágok találhatóak, egy meleg színekből összeállított virágcsokor, ami elmondja az osztály érzéseit a tanáruk iránt.

Amennyiben emlékezetes ajándékot szeretnénk tanárainknak, amiről évekig beszélnek, akkor választhatunk örök rózsát, rózsa macit, egy óriási virágkosarat, vagy rózsadobozokat is. Rengeteg virágkompozíció létezik, csak a megfelelő személy és alkalom kell ahhoz, hogy mind elkeljen a virágküldés segítségével.