MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Virágcsokor megkötése

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.04.03 12:44
Virágcsokor megkötése

A frontális virágcsokor csak egy oldalról, szemből érvényesül, ezt a csokrot nem a térben helyezik el, hanem például egy komód tetejére rakják, amit nem lehet körbesétálni.  A virágcsokorban van egy főszál, ami a csokor hátsó részén helyezkedik el, a többi virágszál a főszál előtt helyezkedik el, ügyelve arra, hogy minden szálra ráláthassunk. Ezek a virágcsokrok is alkalmasak ballagási csokornak vagy sírcsokornak is.

rózsadoboz

virágcsokor

A virágcsokor megkötése:

A virágcsokor kötésénél nélkülözhetetlen a szakmai tapasztalat és a kreativitás, a virágkötő mestereink ezt tudják és csak olyan virágcsokor hagyja el a műhelyünket, ami megfelelnek a minőségi követelményeknek.

A virágkötők a virágcsokor megkötéséhez előkészülnek, megpucolják a virágokat, eltávolítják a tüskéket és azokat a leveleket, amik a kötés alá kerülnének. Azért fontos, hogy a virág levelei ne kerüljenek bele a vázába-víz alá, mert a levelek „rothadása” kellemetlen szaggal és a virág fertőződésével jár, ami megrövidíti a virágok élettartamát és így a virágcsokor kevesebb ideig fog tündökölni.

Virágcsokor kötés

Az összes zöldet, és díszítőelemeket, díszpapírt is előkészítik, ami a virágcsokor kötéséhez szükséges és ez után elkezdődik a virágcsokor megkötése. A virágkötő odafigyel arra, hogy az összes virág a megfelelő helyre kerüljön a nagyobbak súlypont képzésre, a kisebbek kitöltésre, a bimbósabbak a virágcsokor tetejére és a nyíltabbak a virágcsokor aljára. A virágkötők odafigyelnek arra is, hogy a gyorsan és a lassan hervadó virágok ne kerüljenek egy csokorba, ezért a weblapon található csokraink úgy vannak elkészítve, hogy a virágok élettartama azonos legyen!

 

A virágcsokor megkötése folyamatos rutint és továbbképzést is igényel, ez azért fontos, hogy csak a legújabb trendeknek megfelelő csokrok hagyják el a műhelyünket, így tudjuk garantálni a virágküldés szolgáltatásunk minőségét, a virágcsokraink szépségét!