Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.03 12:44
Virágcsokor megkötése

Frontális virágcsokor:

A frontális virágcsokor csak egy oldalról, szemből érvényesül, ezt a csokrot nem a térben helyezik el, hanem például egy komód tetejére rakják, amit nem lehet körbesétálni.  A virágcsokorban van egy főszál, ami a csokor hátsó részén helyezkedik el, a többi virágszál a főszál előtt helyezkedik el, ügyelve arra, hogy minden szálra ráláthassunk. Ezek a virágcsokrok is alkalmasak ballagási csokornak vagy sírcsokornak is.

A virágcsokor megkötése:

A virágcsokor kötésénél nélkülözhetetlen a szakmai tapasztalat és a kreativitás, a virágkötő mestereink ezt tudják és csak olyan virágcsokor hagyja el a műhelyünket, ami megfelelnek a minőségi követelményeknek.

A virágkötők a virágcsokor megkötéséhez előkészülnek, megpucolják a virágokat, eltávolítják a tüskéket és azokat a leveleket, amik a kötés alá kerülnének. Azért fontos, hogy a virág levelei ne kerüljenek bele a vázába-víz alá, mert a levelek „rothadása” kellemetlen szaggal és a virág fertőződésével jár, ami megrövidíti a virágok élettartamát és így a virágcsokor kevesebb ideig fog tündökölni.

Virágcsokor kötés

Az összes zöldet, és díszítőelemeket, díszpapírt is előkészítik, ami a virágcsokor kötéséhez szükséges és ez után elkezdődik a virágcsokor megkötése. A virágkötő odafigyel arra, hogy az összes virág a megfelelő helyre kerüljön a nagyobbak súlypont képzésre, a kisebbek kitöltésre, a bimbósabbak a virágcsokor tetejére és a nyíltabbak a virágcsokor aljára. A virágkötők odafigyelnek arra is, hogy a gyorsan és a lassan hervadó virágok ne kerüljenek egy csokorba, ezért a weblapon található csokraink úgy vannak elkészítve, hogy a virágok élettartama azonos legyen!

 

A virágcsokor megkötése folyamatos rutint és továbbképzést is igényel, ez azért fontos, hogy csak a legújabb trendeknek megfelelő csokrok hagyják el a műhelyünket, így tudjuk garantálni a virágküldés szolgáltatásunk minőségét, a virágcsokraink szépségét! 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.