Új jelszó kérése
Szűrés
Színek
Árukereső.hu Export Név 
Ár
9 900 Ft - 14 900 Ft
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Szeptember
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Virágcsokor névnapra

 Fő kategória >Virágcsokor névnapra

Virágcsokor névnapra, virágküldés névnap köszöntő virágcsokorral

Az év minden napján vannak névnapok, ezért érdemes odafigyelnünk szeretteink névnapjára és megünnepelni azt. A világ számos országában nem csak a születésnapokat, hanem a névnapokat is ünneplik, így van ez Magyarországon is. A névnap ünneplésekor illik ajándékot is adni, a nőknek általában virágot ajándékoznak. A Magyar Tudományos Akadémia határozza azt meg, hogy milyen utónév-keresztnév adható, viszont a naptárba a naptár szerkesztője határozza meg, hogy az adott névnap melyik naptári napra essen.  


12


12

Sorrend:

Hogy nézzen ki a névnapi virágcsokor?

Jó kérdés, hisz mindenkinek más-más virág a kedvence és ebből adódik az, hogy akár más kategóriában megtalálható virágcsokrok, rózsadobozok, virágkosarak is alkalmasak lehetnek egy névnap megünnepléséhez. Egyáltalán nincs semmi szabály, hogy milyen virágcsokor felel meg erre a célra, itt csak az ízlésünk szabhat határt. Szerelmünknek adhatunk vörös rózsa csokrot, anyukának nagymamának vegyes színű virágcsokrot. Nézze meg kínálatunkat és igazítsa a megajándékozandó személyhez a virágcsokor méretét és fajtáját.

Már nem csak a nők névnapját ünneplik virággal, hanem a férfiakét is. Igen! A férfiak névnapjára a fehér és kék illetve a lila és zöld virágokat szokták választani. Zöld virág lehet egy elegáns zöld orchidea vagy flamingó virág csokor. Lila színű virágot a tulipán virágcsokrok között talál. Fehér virágból van a legtöbb, ez lehet rózsa, liliom, orchidea, de szinte bármilyen fehér színű virág. Végül a kék szín ami lehet kék rózsa, ami fehér rózsából festésssel készül. Tehát férfiak számára küldhető virágcsokrokból is van választék, le kell vetkőzni azt a tévhitet, hogy virágot csak nők kaphatnak, mert a férfiak is szerethetik a virágot!


Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.