Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Mi az ami a legjobban tetszik?
Virágcsokor
Rózsadoboz
Virágkosár
Cserepes virág
Naptár
2017. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
Partnereink

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.12 09:00
Virágcsokor szülinapra

Virágcsokor szülinapra

Most azon gondolkozik, hogy talán jó lenne egy virágcsokor szülinapra? Igen a legtöbb ember virágcsokrot visz szülinapra! Szerintem ássuk is bele magunkat a témába és nézzük meg, hogy melyik virágcsokor melyik korosztály szülinapjára való.

 

A rózsa virágcsokor szülinapra alkalmas minden korosztály számára

talán a rózsa a legkedveltebb virág erre az alkalomra. Egészen kis gyerek születésnapjára is küldhet virágcsokrok, ugyanis a kislányok örülnek a rózsaszín királynős szülinapi virágcsokroknak, több visszajáró ügyfelünk is van, akik gyermekük szülinapjára virágcsokrot rendelnek és a szemünk előtt nőttek fel ezek a gyerekek, már nemsoká a 20. szülinapjukra visszük a virágcsokrot.

20-30. szülinapra, a fiatalok kedvenc ajándékát szokás ajándékozni ez a rózsadoboz, rózsa box. A rózsák színe változó, ha a szerelmének rendeli a rózsadobozt, akkor általában vörös rózsát kérnek, ha a barátjának rendeli a rózsa boxot, akkor a sárga rózsát, vagy a fehér rózsát érdemes választani. A rózsadobozok formája is eltér, a kerek rózsa box elegáns, a szögletes rózsadoboz modern és a szív alakú egyértelmű, hogy szerelmes.

30-50 szálas virágcsokor szülinapra?

A középkorosztály számára a szülinaphoz szokták igazítani a szálak számát, minden fajta virág szóba jöhet, rózsa csokorból körcsokrot köttetnek, a szín legyen a megajándékozott kedvenc színe. A rózsakosarak is nagyon népszerűek, már csak azért is mert akár már egy 30 szálas rózsakosár is olyan nagy, hogy az autó csomagtartójába is nehezen fér be.

50 év fölött a virágcsokor szülinapra lehet gigantikus, megint csak ragaszkodhatunk ahhoz, hogy a szálszámok megegyezzenek az évek számával, ezt inkább közeli ismerősöknek, családtagoknak a szülinapjára szokták kérni, távolabbi ismerősöknek orchidea csokrot, vagy királyliliom csokrot szoktak rendelni, mert az orchidea elegáns virág, a királyliliom pedig illatos és akár 5 szálas csokor is óriási, és tartós virágcsokor.

Mi volt az a virágcsokor szülinapra, ami emlékezetes volt?

Szerencsére, az összes virágcsokor emlékezetes volt, de egy színészt szerettek volna meglepni 70. szülinapján egy emlékezetes ajándékkal, ami nem is virágcsokor, hanem rózsakosár volt. A kollégák eljöttek a virágműhelyünkbe és megbeszélték velünk a részleteket. A rózsakosarat úgy szerették volna kérni, hogy a szálak száma 70 legyen, viszont ezen felül vörös rózsákkal legyen kirakva a 70-es szám és az összes többi rózsa pedig legyen fehér színű. A rózsakosarat egy előadás végén váratlanul szerették volna a színésznek átadni, ezért a kiszállítást a színházba kérték, és úgy, hogy ne az előadás kezdete előtt érkezzen meg a kosár, hanem az előadás vége felé, azért, hogy ne lássa a megajándékozott.  A színházban szinte mindenki be volt avatva, a virágfutártól átvették a rózsakosarat és minden úgy zajlott, ahogy szerették volna. A színész nagyon örült az ajándéknak, ez egy emlékezetes szülinap lehetett neki, mert még a közönség is őt ünnepelte.

Tehát ha arra gondolt, hogy a virágcsokor szülinapra jó ajándék

Akkor bátran rendeljen egy csodaszép virágcsokrot szerettei szülinapjára. És ne felejtse el, hogy a virágküldés segítségével villám gyorsan és rugalmasan kiszállítjuk a megajándékozott számára, az Ön által megrendelt virágcsokrot.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.