Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.12 09:00
Virágcsokor szülinapra

Virágcsokor szülinapra

Most azon gondolkozik, hogy talán jó lenne egy virágcsokor szülinapra? Igen a legtöbb ember virágcsokrot visz szülinapra! Szerintem ássuk is bele magunkat a témába és nézzük meg, hogy melyik virágcsokor melyik korosztály szülinapjára való.

 

A rózsa virágcsokor szülinapra alkalmas minden korosztály számára

talán a rózsa a legkedveltebb virág erre az alkalomra. Egészen kis gyerek születésnapjára is küldhet virágcsokrok, ugyanis a kislányok örülnek a rózsaszín királynős szülinapi virágcsokroknak, több visszajáró ügyfelünk is van, akik gyermekük szülinapjára virágcsokrot rendelnek és a szemünk előtt nőttek fel ezek a gyerekek, már nemsoká a 20. szülinapjukra visszük a virágcsokrot.

20-30. szülinapra, a fiatalok kedvenc ajándékát szokás ajándékozni ez a rózsadoboz, rózsa box. A rózsák színe változó, ha a szerelmének rendeli a rózsadobozt, akkor általában vörös rózsát kérnek, ha a barátjának rendeli a rózsa boxot, akkor a sárga rózsát, vagy a fehér rózsát érdemes választani. A rózsadobozok formája is eltér, a kerek rózsa box elegáns, a szögletes rózsadoboz modern és a szív alakú egyértelmű, hogy szerelmes.

30-50 szálas virágcsokor szülinapra?

A középkorosztály számára a szülinaphoz szokták igazítani a szálak számát, minden fajta virág szóba jöhet, rózsa csokorból körcsokrot köttetnek, a szín legyen a megajándékozott kedvenc színe. A rózsakosarak is nagyon népszerűek, már csak azért is mert akár már egy 30 szálas rózsakosár is olyan nagy, hogy az autó csomagtartójába is nehezen fér be.

Virágcsokor születésnapra

50 év fölött a virágcsokor szülinapra lehet gigantikus, megint csak ragaszkodhatunk ahhoz, hogy a szálszámok megegyezzenek az évek számával, ezt inkább közeli ismerősöknek, családtagoknak a szülinapjára szokták kérni, távolabbi ismerősöknek orchidea csokrot, vagy királyliliom csokrot szoktak rendelni, mert az orchidea elegáns virág, a királyliliom pedig illatos és akár 5 szálas csokor is óriási, és tartós virágcsokor.

Mi volt az a virágcsokor szülinapra, ami emlékezetes volt?

Szerencsére, az összes virágcsokor emlékezetes volt, de egy színészt szerettek volna meglepni 70. szülinapján egy emlékezetes ajándékkal, ami nem is virágcsokor, hanem rózsakosár volt. A kollégák eljöttek a virágműhelyünkbe és megbeszélték velünk a részleteket. A rózsakosarat úgy szerették volna kérni, hogy a szálak száma 70 legyen, viszont ezen felül vörös rózsákkal legyen kirakva a 70-es szám és az összes többi rózsa pedig legyen fehér színű. A rózsakosarat egy előadás végén váratlanul szerették volna a színésznek átadni, ezért a kiszállítást a színházba kérték, és úgy, hogy ne az előadás kezdete előtt érkezzen meg a kosár, hanem az előadás vége felé, azért, hogy ne lássa a megajándékozott.  A színházban szinte mindenki be volt avatva, a virágfutártól átvették a rózsakosarat és minden úgy zajlott, ahogy szerették volna. A színész nagyon örült az ajándéknak, ez egy emlékezetes szülinap lehetett neki, mert még a közönség is őt ünnepelte.

Tehát ha arra gondolt, hogy a virágcsokor szülinapra jó ajándék

Akkor bátran rendeljen egy csodaszép virágcsokrot szerettei szülinapjára. És ne felejtse el, hogy a virágküldés segítségével villám gyorsan és rugalmasan kiszállítjuk a megajándékozott számára, az Ön által megrendelt virágcsokrot.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.