MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Virágfutár

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.04.16 14:10
Virágfutár

A virágfutár az a személy, aki az Ön által kiválasztott virágcsokrot kiszállítja a megajándékozotthoz. A virágfutár Önt képviseli, és ha nem Önhöz méltó módon adja át a virágcsokrot a megajándékozottnak, akkor lehet, hogy a virágküldés már nem lesz olyan értékes ajándék, tehát nem csak a virágküldés és a virágcsokor szépsége, hanem a virágfutár munkája is nagyon fontos ahhoz, hogy a meglepetés jól sikerüljön.

rózsadoboz

virágcsokor

Egy virágfutár sok kihívással szembesül nap, mint nap, az Ő munkájuk nem egy egyszerű csomagkiszállítás, hanem egy összetett dolog. A legfontosabb, hogy a megajándékozott nem tud a virágfutár érkezéséről, ezért az, aki a virágcsokrot kapja, nem vár senkit, tehát az is elképzelhető, hogy a megadott címen nem lesz már ott az a személy, aki a csokrot átvenné. A virágfutár igazi munkája ekkor kezdődik el, mert ilyen esetekben nyomoznia kell, telefonálgatni annak érdekébe, hogy a virágcsokor ne egy szomszédnak legyen átadva, hanem a megajándékozottnak. Kirívó esetekben a futár dönthet úgy, hogy a virágcsokrot kiszállítja egy másik címre, amit a megajándékozott megad, annak érdekében, hogy a virágcsokor biztonságosan megérkezzen, ne hervadjon el és mindenki elégedett legyen.

 

A virágfutár másik erénye a kedvesség, udvariasság. Szerintem mindenki találkozott már pizza futárral, én is, kevesen mosolyognak, valaki nem is köszön és valahogy nem is érdekli kőket az egész, látszik rajtuk, hogy valamit dolgozni kell, mert a pénzre szükségük van, de nem szeretik azt, amit csinálnak. Ez a viselkedés el is vesz a szolgáltatás értékéből, de az egy pizza és azt az rendeli, aki kapja, tehát nem is az örömszerzés a cél, hanem az hogy ne legyünk éhesek.

Virágfutár

Egy virágfutár sohasem viselkedhet úgy, mint egy pizza futár, még ha rossz is a kedve, akkor is boldogan, mosolyogva kell a virágcsokrot átadni, szinte együtt kell örülnie a virágfutárnak a megajándékozottal, kedvesnek kell lennie és tisztelettudónak kell lennie. A megajándékozott figyelmét fel kell hívnia arra, hogy a virágok szárát vágja vissza, hogy a virágcsokor sokáig pompázzon, és ha különleges kompozíciót szállít házhoz, például rózsadoboz, vagy rózsa boksz, akkor el kell mondania, hogy a virágok szára vizes oázisba van beletűzve és naponta ellenőrizni kell az oázis vizességét, és ha szükséges, akkor meg kell locsolni azt.

 

A virágfutárnak mindig ápoltnak és jólöltözöttnek kell lennie azért, mert ha ez nincs meg, akkor az ront a csokor értékén, az összhatás is fontos!

Összességében azt kell tudni, hogy a virágfutár maga is a meglepetés része, és egy kedves virágfutár sokat emelhet a pillanat értékén, és így az egész ajándékozás élmény lesz a megajándékozott részére.