Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.16 14:10
Virágfutár

Virágfutár

A virágfutár az a személy, aki az Ön által kiválasztott virágcsokrot kiszállítja a megajándékozotthoz. A virágfutár Önt képviseli, és ha nem Önhöz méltó módon adja át a virágcsokrot a megajándékozottnak, akkor lehet, hogy a virágküldés már nem lesz olyan értékes ajándék, tehát nem csak a virágküldés és a virágcsokor szépsége, hanem a virágfutár munkája is nagyon fontos ahhoz, hogy a meglepetés jól sikerüljön.

Egy virágfutár sok kihívással szembesül nap, mint nap, az Ő munkájuk nem egy egyszerű csomagkiszállítás, hanem egy összetett dolog. A legfontosabb, hogy a megajándékozott nem tud a virágfutár érkezéséről, ezért az, aki a virágcsokrot kapja, nem vár senkit, tehát az is elképzelhető, hogy a megadott címen nem lesz már ott az a személy, aki a csokrot átvenné. A virágfutár igazi munkája ekkor kezdődik el, mert ilyen esetekben nyomoznia kell, telefonálgatni annak érdekébe, hogy a virágcsokor ne egy szomszédnak legyen átadva, hanem a megajándékozottnak. Kirívó esetekben a futár dönthet úgy, hogy a virágcsokrot kiszállítja egy másik címre, amit a megajándékozott megad, annak érdekében, hogy a virágcsokor biztonságosan megérkezzen, ne hervadjon el és mindenki elégedett legyen.

 

A virágfutár másik erénye a kedvesség, udvariasság. Szerintem mindenki találkozott már pizza futárral, én is, kevesen mosolyognak, valaki nem is köszön és valahogy nem is érdekli kőket az egész, látszik rajtuk, hogy valamit dolgozni kell, mert a pénzre szükségük van, de nem szeretik azt, amit csinálnak. Ez a viselkedés el is vesz a szolgáltatás értékéből, de az egy pizza és azt az rendeli, aki kapja, tehát nem is az örömszerzés a cél, hanem az hogy ne legyünk éhesek.

Virágfutár

Egy virágfutár sohasem viselkedhet úgy, mint egy pizza futár, még ha rossz is a kedve, akkor is boldogan, mosolyogva kell a virágcsokrot átadni, szinte együtt kell örülnie a virágfutárnak a megajándékozottal, kedvesnek kell lennie és tisztelettudónak kell lennie. A megajándékozott figyelmét fel kell hívnia arra, hogy a virágok szárát vágja vissza, hogy a virágcsokor sokáig pompázzon, és ha különleges kompozíciót szállít házhoz, például rózsadoboz, vagy rózsa boksz, akkor el kell mondania, hogy a virágok szára vizes oázisba van beletűzve és naponta ellenőrizni kell az oázis vizességét, és ha szükséges, akkor meg kell locsolni azt.

 

A virágfutárnak mindig ápoltnak és jólöltözöttnek kell lennie azért, mert ha ez nincs meg, akkor az ront a csokor értékén, az összhatás is fontos!

Összességében azt kell tudni, hogy a virágfutár maga is a meglepetés része, és egy kedves virágfutár sokat emelhet a pillanat értékén, és így az egész ajándékozás élmény lesz a megajándékozott részére.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.