MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

A virágküldő szolgálatunk miért olyan népszerű a vásárlók körében?

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2021.06.22 09:39
A virágküldő szolgálatunk miért olyan népszerű a vásárlók körében?

A virágküldés Budapest összes kerületébe INGYENES - A virágküldő személy kiléte, ha kéri, titokban marad - A virágok frissességére garanciát vállalunk - Folyamatos akciós virágcsokrok várják a weblapunkon, így a virágküldés olcsó - Bankkártyája segítségével fél perc alatt kifizetheti a megrendelt termékeket - Az év 365 napján van virágkiszállítás, részletek a szállítás információknál.

A virágküldéstől, virágrendeléstől mindenki jobb kedvre derül!

A virágnyelvről: 

A virágnyelv több jelentéstartalmat is magába foglalhat. Jelenthet mesterkélten finom beszédet, melyben finom, de egyértelmű burkolt jelentéstartalmat adnak át, ami lehet ellenszenvet kifejező, avagy udvarló-csipkelődő hangvételű is.

 Az első írásos bizonyíték a virágnyelvről Konstantinápolyból származik a tizenhetedik századból. A történelmi és antropológiai kutatások szerint a törökök előszeretettel és mesteri fokon használták a virágnyelvet, mely náluk több funkciót is betölthetett: titkos üzenetek kódolása, szerelmek megvallása- udvarlás, és még a katonaság is használta saját kémnyelvként. A virágnyelv rendkívül összetett volt és szövegalkotójáról rengeteg információt tartalmazott általában, többek között betekintést nyerhettünk a gondolkodásmódjába, az érzésvilágába, esetlegesen az életébe is betekinthetünk ennek segítségével.

A virágnyelvvel ellentétben a virágszimbolika nem volt egységes és sokszor előfordult, hogy egy országon belül is többféle virágszimbolika van. Ezen átmenetileg változtatott az 1819-ben megjelent Charlotte de la Tour írta könyv, melybe a különböző fajta virágok lehetséges jelentéseit írta össze. A könyv nagyon sikerese volt és sok országba eljutott valamint több nyelvre is lefordították. Annyira népszerű volt egy ideig, hogy sokan a magukénak vallották a könyvben található virágszimbolikai gondolatokat. Azonban ez csak egy átmeneti időszak volt, a szerző írását egy ideig tiszteletben és szem előtt tartották, viszont egy idő után fokozatosan el kezdtek távolodni tőle.

Tevékenység:

Napjainkban a virágküldő szolgálat a kereskedelmi vagy utazási ügynökségekhez hasonlóan ügynökségként szerveződnek és működnek a nagyobb produktivitás, profit és versenyképesség érdekében. Ezek a virágküldéssel foglalkozó ügynökségek egy adott területen belül elhelyezkedő virágüzletek termékeit értékesítik tovább, melyeket általában kedvezményes áron vásárolnak a virágkereskedőktől, a vásárlóknak pedig listaáron értékesítik tovább, ebből származik a profitjuk. Ahhoz, hogy egy ilyen szolgáltatás jól működjön több részterület precíz összehangolása szükséges, ezek: a virágküldő szolgált, a virágüzlet és a virágfutár, mert ekkor lesz teljes a virágküldés.

A virágküldés, virágkiszállítás hova lehetséges?

A virágküldés Budapest összes kerületébe lehetséges virágküldő szolgálatunk segítségével. Mivel mi is Budapesten vagyunk, ezért úgy mond, a kezünk Budapest összes kerületébe elér, és annak érdekében, hogy a virágküldéssel mindenki meglephesse szeretteit, Budapest összes kerületébe a kiszállítás INGYENES!

Vidéki virágküldésre is van lehetőség virágküldő szolgálatunk által, viszont ennek a díja a Budapesttől való távolság függvényében emelkedik, mert mi minden esetben Budapestről indulunk, nyilván figyelembe kell venni az utazásra szánt időt, a benzinköltséget is. A vidéki kiszállítással kapcsolatban a menüben található "Információk, szállítás stb." oldalon tájékozódhat.

Új Bloom for You rózsa box

Örömmel tudatjuk kedves vásárlóinkkal, hogy a Bloom for You rózsa box már nálunk is kapható, aznapi kiszállítással a virágküldés segítségével. Ez a rózsadoboz 18 cm magas, tehát elegáns ajándék minden Hölgy számára. A doboz színe fekete és fehér színű is lehet.

Mit kell tudni a Bloom for You rózsadobozokról?

Egy meseszép virágkompozíció az öröm, a szeretet, a szerelem és az érzelem maga! A Bloom for You exkluzív kreációkkal az ajándékozást egy új szintre emelheti. A lélegzetelállító kompozíciókkal igazán egyedi, modern és letisztult ajándékkal lepheti meg szeretteit. A virágküldés maga is már egy nívósabb ajándékozási forma, viszont egy csodás rózsadoboz kreációval ezt az élményt fokozhatja a mindenki nagy örömére.

Ezek a kompozíciók munkahelyre is rendelhetők, ugyanis nem kell hozzá váza, sem víz, ugyanis a doboz alján vizes oázis van, a rózsák ebbe az oázisba vannak beletűzdelve és ez az oázis gondoskodik a rózsák vízellátásáról, tehát nem csak szépek és modernek ezek a kompozíciók, hanem praktikusak is. Napjainkban már megfordult a virágküldés tendencia, vagyis nem virágcsokorból fogy a legtöbb, hanem a rózsa boxokból. Ez annak is köszönhető, hogy felnőtt egy új generáció és ezek a 20-30 év közötti fiatalok mindig valami innovatív ajándékon törik a fejüket és nagyobb valószínűséggel választják a Bloom for You rózsadobozt, mint egy hagyományos virágcsokrot. Rendeljen Ön is egy ilyen pompás virágkompozíciót, vegye igénybe a virágküldő szolgálat által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat és lepje meg családtagjait, szeretteit mesés virágokkal!