Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.16 13:29
Virágküldés Budapest

Virágküldés Budapest

Sok virágküldő szolgálat létezik, de kevesen specializálódnak egy bizonyos településre. A virágküldés Budapest összes kerületébe a Mestervirággal kedvező, mert mi nem forgácsoljuk szét az időnket azzal, hogy olyan címekkel is foglalkozunk, ami száz kilométerre van egymástól, a mi címeink maximum 10 percre vannak egymástól, ezért kevesebb üzemanyag fogy és így a virágkiszállítás ára is olcsóbb. Velünk a virágküldés Budapest összes szegletébe eljut, ráadásul akár egy órán belül.
Sok külföldön élő vásárlónk van, akiknek a szüleik, szeretteik Budapesten élnek, nekik nagy segítség a virágküldés, mert nem kell a Budapesten élő ismerőseiktől, barátaiktól szívességet kérniük, egy névnap, születésnap alkalmával, egyszerűen kiválasztják a virágcsokrot a weblapon, fizetik egy bankkártya segítségével és a virágfutár már viszi is a friss virágcsokrot!
De mi van akkor, ha a virágküldés Budapest környéki településekre történik?
Budapesttől távolodva a kiszállítás költsége is nő, de az sem olyan mértékben, hogy az ne lenne megfizethető. Azért abba bele kell gondolni, hogy ha Ön vinné a virágcsokrot Budapestről, akkor az mennyibe kerülne, hány liter benzint használna el a kiszállításhoz és akkor látni fogja, hogy a kiszállítás költsége az üzemanyag költséget fedezi, így nem elvárható az, hogy a világ összes pontjára a kiszállítás 990 Ft legyen. A mi célunk az, hogy a virágküldés Budapest összes kerületébe gyors és olcsó legyen, és az ügyfeleink elégedettek legyenek a virágkompozícióinkkal! Aki már minket választott, az pozitívan vélekedik rólunk, és bátran ajánl minket ismerőseik számára is!  
virágküldés Budapest
Minap kaptam egy kritikát a kiszállítás árával kapcsolatban. Az egyik virágküldő szolgálat weblapján az olvasható, hogy a virágküldés Budapest területén ingyenes. Elkértem a weblap címét és megnéztem, hogy én is tanuljak egy kicsit, hátha valamit jobban csinálnak és így lehet a virágküldés ingyenes. Ahogy a weblapra érkeztem, azonnal a virágcsokrok ára volt szembetűnő, mert lényegesebben drágábbak voltak, mint a mi csokraink, és a virágszálak száma is kevesebb volt. Egy gyors kalkuláció után kiderült, hogy az ingyenes kiszállítással is drágább a végösszeg legalább 5.000 Ft-al. Válaszoltam kedvesen az ügyfélnek, hogy én nem látom ingyenesnek a kiszállítást, mert a virágcsokrok ára jóval drágább, mint a mi weblapunkon. Majd megkérdeztem, hogy mit szeretne rendelni. Kiderült, hogy egy 50 szálas vörös rózsa csokrot szeretne küldeni a kedvesének. Kivetítettel az ügyfélnek, hogy nálunk az 50 szálas vörös rózsa csokor 38.400 Ft+ a kiszállítás 990 Ft, tehát összesen 39.390 Ft lenne velünk a virágküldés. A másik virágküldő szolgálat 50 szálas vörös rózsa csokra 65.900 Ft és a virágküldés Budapest kerületeibe 0 Ft tehát összesen 65.900 Ft-ot kell majd fizetnie. Az árkülönbözet 26.510 Ft, tehát a kiszállítás nem ingyenes, hanem 26.510 Ft. Az a kritikus ügyfél ledöbbent és nem győzött bocsánatot kérni és természetesen azonnal megrendelte a virágcsokrot. Én nem haragudtam meg és örültem annak, hogy sikerült valakinek spórolnom 26.510 Ft-ot.
A jó tanács mindenki számára az, hogy a végösszeggel számoljon, ne ragadjon le egy ingyenes kiszállításnál, mert lehet, hogy a virágküldés Budapest kerületeibe ingyenes, de a csokor ára tartalmazza a kiszállítás összegét több mint hússzorosan!
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.