MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Virágküldés Budapest

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.04.16 13:29
Virágküldés Budapest

Sok virágküldő szolgálat létezik, de kevesen specializálódnak egy bizonyos településre. A virágküldés Budapest összes kerületébe a Mestervirággal kedvező, mert mi nem forgácsoljuk szét az időnket azzal, hogy olyan címekkel is foglalkozunk, ami száz kilométerre van egymástól, a mi címeink maximum 10 percre vannak egymástól, ezért kevesebb üzemanyag fogy és így a virágkiszállítás ára is olcsóbb, mert Budapest összes kerületébe a virágküldés INGYENES! Velünk a virágküldés Budapest összes szegletébe eljut, ráadásul akár egy órán belül.

rózsadoboz
virágcsokor
Sok külföldön élő vásárlónk van, akiknek a szüleik, szeretteik Budapesten élnek, nekik nagy segítség a virágküldés, mert nem kell a Budapesten élő ismerőseiktől, barátaiktól szívességet kérniük, egy névnap, születésnap alkalmával, egyszerűen kiválasztják a virágcsokrot a weblapon, fizetik egy bankkártya segítségével és a virágfutár már viszi is a friss virágcsokrot!
De mi van akkor, ha a virágküldés Budapest környéki településekre történik?
Budapesttől távolodva a kiszállítás költsége is nő, de az sem olyan mértékben, hogy az ne lenne megfizethető. Azért abba bele kell gondolni, hogy ha Ön vinné a virágcsokrot Budapestről, akkor az mennyibe kerülne, hány liter benzint használna el a kiszállításhoz és akkor látni fogja, hogy a kiszállítás költsége az üzemanyag költséget fedezi, így nem elvárható az, hogy a világ összes pontjára a kiszállítás ingyenes legyen. A mi célunk az, hogy a virágküldés Budapest összes kerületébe gyors és ingyenes legyen, és az ügyfeleink elégedettek legyenek a virágkompozícióinkkal! Aki már minket választott, az pozitívan vélekedik rólunk, és bátran ajánl minket ismerőseik számára is!
virágküldés Budapest
A minap kaptunk egy negatív kritikát, hogy a kiszállítás vidékre drága... Vasárnap este kellett Budapesttől 50 Km-re szállítani a virágot. Sokan hétvégén nem is szállítanak, az, hogy valaki beül az autóba vasárnap este 18:00-kor és párezer forintért ki visz egy csokrot azért, hogy más örömet szerezhessen a kedvesének, az szerintem megfizethetetlen, de sajnos az utóbbi időben az elvárások a vásárlók szemszögéből nagyon nagyok, "mert én vagyok a vásárló és ezek szerint nem kell a pénzem?" Mindenkit kiszolgálunk és mindent megteszünk azért, hogy a meglepetés sikerüljön, csak van az a minimális ár ami alatt már mi fizetnénk azért, hogy dolgozhassunk!