Termék kategóriák

Mesés rózsadobozok virágküldéssel

Tovább

Virágküldés Budapest

Sok virágküldő szolgálat létezik, de kevesen specializálódnak egy bizonyos településre. A virágküldés Budapest összes kerületébe a Mestervirággal kedvező, mert mi nem forgácsoljuk szét az időnket azzal, hogy olyan címekkel is foglalkozunk, ami száz kilométerre van egymástól, a mi címeink maximum 10 percre vannak egymástól, ezért kevesebb üzemanyag fogy és így a virágkiszállítás ára is olcsóbb. Velünk a virágküldés Budapest összes szegletébe eljut, ráadásul akár egy órán belül.
Sok külföldön élő vásárlónk van, akiknek a szüleik, szeretteik Budapesten élnek, nekik nagy segítség a virágküldés, mert nem kell a Budapesten élő ismerőseiktől, barátaiktól szívességet kérniük, egy névnap, születésnap alkalmával, egyszerűen kiválasztják a virágcsokrot a weblapon, fizetik egy bankkártya segítségével és a virágfutár már viszi is a friss virágcsokrot!

De mi van akkor, ha a virágküldés Budapest környéki településekre történik?

Budapesttől távolodva a kiszállítás költsége is nő, de az sem olyan mértékben, hogy az ne lenne megfizethető. Azért abba bele kell gondolni, hogy ha Ön vinné a virágcsokrot Budapestről, akkor az mennyibe kerülne, hány liter benzint használna el a kiszállításhoz és akkor látni fogja, hogy a kiszállítás költsége az üzemanyag költséget fedezi, így nem elvárható az, hogy a világ összes pontjára a kiszállítás 990 Ft legyen. A mi célunk az, hogy a virágküldés Budapest összes kerületébe gyors és olcsó legyen, és az ügyfeleink elégedettek legyenek a virágkompozícióinkkal! Aki már minket választott, az pozitívan vélekedik rólunk, és bátran ajánl minket ismerőseik számára is!  

Minap kaptam egy kritikát a kiszállítás árával kapcsolatban:

 

Az egyik virágküldő szolgálat weblapján az olvasható, hogy a virágküldés Budapest területén ingyenes. Elkértem a weblap címét és megnéztem, hogy én is tanuljak egy kicsit, hátha valamit jobban csinálnak és így lehet a virágküldés ingyenes. Ahogy a weblapra érkeztem, azonnal a virágcsokrok ára volt szembetűnő, mert lényegesebben drágábbak voltak, mint a mi csokraink, és a virágszálak száma is kevesebb volt. Egy gyors kalkuláció után kiderült, hogy az ingyenes kiszállítással is drágább a végösszeg legalább 5.000 Ft-al.
Válaszoltam kedvesen az ügyfélnek, hogy én nem látom ingyenesnek a kiszállítást, mert a virágcsokrok ára jóval drágább, mint a mi weblapunkon. Majd megkérdeztem, hogy mit szeretne rendelni. Kiderült, hogy egy 50 szálas vörös rózsa csokrot szeretne küldeni a kedvesének. Kivetítettel az ügyfélnek, hogy nálunk az 50 szálas vörös rózsa csokor 38.400 Ft+ a kiszállítás 990 Ft, tehát összesen 39.390 Ft lenne velünk a virágküldés.
A másik virágküldő szolgálat 50 szálas vörös rózsa csokra 65.900 Ft és a virágküldés Budapest kerületeibe 0 Ft tehát összesen 65.900 Ft-ot kell majd fizetnie. Az árkülönbözet 26.510 Ft, tehát a kiszállítás nem ingyenes, hanem 26.510 Ft. Az a kritikus ügyfél ledöbbent és nem győzött bocsánatot kérni és természetesen azonnal megrendelte a virágcsokrot. Én nem haragudtam meg és örültem annak, hogy sikerült valakinek spórolnom 26.510 Ft-ot.
A jó tanács mindenki számára az, hogy a végösszeggel számoljon, ne ragadjon le egy ingyenes kiszállításnál, mert lehet, hogy a virágküldés Budapest kerületeibe ingyenes, de a csokor ára tartalmazza a kiszállítás összegét több mint hússzorosan!
Tovább