MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Olcsó virágküldés

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.04.03 12:18
Olcsó virágküldés

Kinek mit jelent az olcsó és meddig lehet valaminek az árát levinni úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására, mert szokták azt mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve és ez sokszor a virág esetén is igaz lehet. Példának említhetném azt az esetet, amiről máshol is lehet olvasni, egy igen neves virágküldő szolgálat 10 szálas piros tulipán csokrot hirdetett meg, kiszállítással együtt mindössze 3800 Ft-ért, ez volt a nagy Valentin napi akciójuk.

 

rózsadoboz

virágcsokor

 

Nyilván volt olyan, aki ennek bedőlt, nem gondolta át azt, hogy Valentin napon kizárt a virágküldés olcsón, hisz ilyenkor egy szál rózsa ára is 1000-1500 Ft, de az illető megrendelte a kedvesének a 10 szálas tulipán csokrot kiszállítással. Nem is telt el sok idő és kiderült, hogy maga a virágküldő szolgáltatás is silány és a csokor is, mert a vevő elmondása szerint a tulipánok elég megviseltek voltak és csokornak sem volt mondható a virág összeállítás, mert mindössze egy spárgával voltak összekötve a tulipánok.

virágküldés olcsón

Tehát a virágküldés olcsón reklámra lehet, hogy mindenki felkapja a fejét, de azért el kell előtte gondolkozni azon is, hogy mennyire olcsó. Vajon beszerzési ár alatt akarják adni a virágot, vagy ha mindenhol háromszoros áron látom ugyan azt a csokrot, akkor vajon ez a virágküldő, hogy tudja adni ilyen olcsón, akkor a virágküldés olcsón, lehet, hogy nem is lesz olcsón, mert máshonnan új csokrot kell majd rendelni?