Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.04.03 12:18
Olcsó virágküldés

A virágküldés olcsón igazán tág fogalom

kinek mit jelent az olcsó és meddig lehet valaminek az árát levinni úgy, hogy az ne menjen a minőség rovására, mert szokták azt mondani, hogy olcsó húsnak híg a leve és ez sokszor a virág esetén is igaz lehet. Példának említhetném azt az esetet, amiről máshol is lehet olvasni, egy igen neves virágküldő szolgálat 10 szálas piros tulipán csokrot hirdetett meg, kiszállítással együtt mindössze 3800 Ft-ért, ez volt a nagy Valentin napi akciójuk.

 

Nyilván volt olyan, aki ennek bedőlt, nem gondolta át azt, hogy Valentin napon kizárt a virágküldés olcsón, hisz ilyenkor egy szál rózsa ára is 1000-1500 Ft, de az illető megrendelte a kedvesének a 10 szálas tulipán csokrot kiszállítással. Nem is telt el sok idő és kiderült, hogy maga a virágküldő szolgáltatás is silány és a csokor is, mert a vevő elmondása szerint a tulipánok elég megviseltek voltak és csokornak sem volt mondható a virág összeállítás, mert mindössze egy spárgával voltak összekötve a tulipánok.

virágküldés olcsón

Tehát a virágküldés olcsón reklámra lehet, hogy mindenki felkapja a fejét, de azért el kell előtte gondolkozni azon is, hogy mennyire olcsó. Vajon beszerzési ár alatt akarják adni a virágot, vagy ha mindenhol háromszoros áron látom ugyan azt a csokrot, akkor vajon ez a virágküldő, hogy tudja adni ilyen olcsón, akkor a virágküldés olcsón, lehet, hogy nem is lesz olcsón, mert máshonnan új csokrot kell majd rendelni?

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.