MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Virágküldő szolgálat

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.07.08 08:00
Virágküldő szolgálat

Egy virágküldő szolgálat segítségével bárki meglepheti szeretteit. A legnagyobb dilemma az szokott lenni, hogy melyik virágküldő szolgálat megbízható és melyik nem, hogyan tudjuk eldönteni, hogy melyiket választhatjuk.

rózsadoboz

virágcsokor

Az utóbbi 10 év során megötszöröződött a virágküldő szolgálat száma az interneten, miközben a vásárlók száma nem növekedett. Ez némelyik virágküldő szolgálatot megviselte és megszűntek, de vannak olyanok is, mint például a mestervirág.hu, amelyek tudnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez és megújulva a piacon tudnak maradni.

 

Egy virágküldő szolgálat akkor tud érvényesülni, ha a vásárlói igényeket szem előtt tartja és engedi, hogy a vevő döntse azt el, hogy mit szeretne vásárolni. A virágcsokrok frissessége egy nagyon fontos szempont, nem szabad olyan csokrot kiküldeni, ami nem friss virágból készül, sajnos vannak, akik ezt megszegik és így a szakma jó hírét kockáztatják.

 

Hogy lehet eldönteni, hogy melyik virágküldő szolgálat megbízható?

Érdemes a weboldalon megkeresni a fórumot, ahol elolvashatjuk, hogy a vásárlók mennyire elégedettek az adott céggel, így megismerhetjük a történetét azoknak, akik előzőleg már rendeltek az adott virágküldő szolgálattól.

 

Érdemes elolvasni a vásárlási feltételeket, és ha az szerepel a leírásban, hogy bármi másik virágot egyeztetés nélkül is kiküldhetnek, akkor ott már van ok az aggodalomra.

megbízható virágküldő szolgálat

A virágküldő szolgálat „referencia”oldalát is megnézhetjük, ott találkozhatunk az eddig elkészített virágkompozícióikkal és ez alapján már könnyebb eldöntenünk azt, hogy vásárolunk az adott weblapról vagy sem.

 

Figyeljünk oda arra, hogy a virágcsokor nevében, vagy leírásában mindenféleképpen szerepeljen a virágszálak száma, mert ha ezt nem látjuk a leírásban, akkor nem lehetünk biztosak abban, hogy nekünk azt a virágcsokrot szállítják házhoz, amit szeretnénk.

 

Ha ezt a pár apró tanácsot betartjuk, akkor a kiválasztott virágküldő szolgálat nem fog kellemetlen meglepetést okozni nekünk!