Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.07.08 08:00
Virágküldő szolgálat

Virágküldő szolgálat

Egy virágküldő szolgálat segítségével bárki meglepheti szeretteit. A legnagyobb dilemma az szokott lenni, hogy melyik virágküldő szolgálat megbízható és melyik nem, hogyan tudjuk eldönteni, hogy melyiket választhatjuk.

 

Az utóbbi 10 év során megötszöröződött a virágküldő szolgálat száma az interneten, miközben a vásárlók száma nem növekedett. Ez némelyik virágküldő szolgálatot megviselte és megszűntek, de vannak olyanok is, mint például a mestervirág.hu, amelyek tudnak alkalmazkodni a kialakult helyzethez és megújulva a piacon tudnak maradni.

 

Egy virágküldő szolgálat akkor tud érvényesülni, ha a vásárlói igényeket szem előtt tartja és engedi, hogy a vevő döntse azt el, hogy mit szeretne vásárolni. A virágcsokrok frissessége egy nagyon fontos szempont, nem szabad olyan csokrot kiküldeni, ami nem friss virágból készül, sajnos vannak, akik ezt megszegik és így a szakma jó hírét kockáztatják.

 

Hogy lehet eldönteni, hogy melyik virágküldő szolgálat megbízható?

Érdemes a weboldalon megkeresni a fórumot, ahol elolvashatjuk, hogy a vásárlók mennyire elégedettek az adott céggel, így megismerhetjük a történetét azoknak, akik előzőleg már rendeltek az adott virágküldő szolgálattól.

 

Érdemes elolvasni a vásárlási feltételeket, és ha az szerepel a leírásban, hogy bármi másik virágot egyeztetés nélkül is kiküldhetnek, akkor ott már van ok az aggodalomra.

megbízható virágküldő szolgálat

A virágküldő szolgálat „referencia”oldalát is megnézhetjük, ott találkozhatunk az eddig elkészített virágkompozícióikkal és ez alapján már könnyebb eldöntenünk azt, hogy vásárolunk az adott weblapról vagy sem.

 

Figyeljünk oda arra, hogy a virágcsokor nevében, vagy leírásában mindenféleképpen szerepeljen a virágszálak száma, mert ha ezt nem látjuk a leírásban, akkor nem lehetünk biztosak abban, hogy nekünk azt a virágcsokrot szállítják házhoz, amit szeretnénk.

 

Ha ezt a pár apró tanácsot betartjuk, akkor a kiválasztott virágküldő szolgálat nem fog kellemetlen meglepetést okozni nekünk!

 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.