Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Naptár
2018. Január
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
A mi célkitűzésünk

A Mestervirág csapat feltette az életét arra, hogy minden Budapesti és Pest megyei ember számára elérhető legyen a minőségi virágküldés. Mit is takar ez? Mitől lesz a virágküldés minőségi? A lelkiismeretes emberektől, akik a mi csapatunkban dolgoznak a hét minden napján 08:00-20:00 óra között azért, hogy meglephesse szeretteit modern, trendi és mindenek előtt friss virágokból készült gyönyörűséges virágkölteménnyel! Ugyanis nem lehet félvállról venni a virágok beszerzését, meg kell nézni minden köteget, egyenként, meg kell vizsgálni a virágokat, hogy azok ne legyenek töröttek, penészesek. A virágokat a műhelyünkig vízben kell szállítani, hogy azok ne menjenek tönkre, ezért már a virág beszerzése meghatározza a kiszállított virágcsokor minőségét. A virágcsokor megkötésekor nem lehet egy virágkötő kezdő, illetve hebrencs, a virágkötő mesternek tudni kell a legújabb trendekről és a tudásához és kreativitásához mérten a legjobb csokrokat kell megkötnie a vásárló által kért virágokból. A virágfutárnak, gyorsnak és pontosnak kell lennie, törekednie kell arra, hogy a célszemély vegye át a virágcsokrot, udvariasan kell átadnia a virágcsokrot és sok esetben a minőségi szolgáltatás érdekében, akár egy közeli címre is át kell vinnie a virágot, ha ezt a kialakult helyzet megkívánja. Nálunk mindenki arra törekszik, hogy a vásárló a maximálisan elvárható virágküldő szolgáltatást kapja kedvező áron, hogy ne csak a felső tízezer tudja megajándékozni szeretteit virágokkal, hanem a fizetésből élő emberek is. Fontos, hogy a minőség nem az ár függvénye, hanem a tisztességes kereskedő ismérve!   

Itt mindent megtalál ami virágokkal kapcsolatos!

2017.06.16 14:41
Virágok szülinapra

Virágok szülinapra

A virágok szülinapra tökéletes választás egy nő számára, a legtöbb ember legalább is így gondolkozik, vagyis a virágok egy alap dolog és mellé egy kis ez-az, esetleg éttermi meghívás stb.

Mik a legnépszerűbb virágok szülinapra?

A vörös rózsa csokor népszerű abban az esetben, ha valaki a szerelmét szeretné meglepni, de a rózsadobozok is egyre nagyobb számban fogynak születésnapra. A henger alakú rózsa box formájából adódóan nagyon hasonlít egy tortára, ezért választják ezt a virágkompozíciót sokan. Az orchidea és a liliom az idősebb korosztály számára tökéletes ajándék, tartós és egzotikus virágok szülinapra.

A Magyar sztárok vajon mivel ünneplik a szülinapot!

Csomor Csilla a születésnapjára egy új szerepet kapott, ugyanis idén márciusban Blaha Lujza bőrébe bújhatott a színpadon, nyilván egy színésznőnek nagy megtiszteltetés, ha felkérik egy új szerepre, így neki ez a legszebb születésnapi ajándék!

 

Demjén Ferenc (Rózsi) sem hétköznapi ajándékkal ünnepelte 70. születésnapját, mert személyesen Orbán Viktor miniszterelnök lepte meg őt egy minőségi whisky-vel és egy névre szóló levéllel. Természetesen az énekes annyira örült a különleges ajándéknak, hogy egy picit meg is könnyezte, amit nem szégyell, mert elmondása szerint, ahogy az ember idősebb lesz, egyre érzékenyebbé válik. Arra sem gondolt, hogy bárki is felköszönti őt születésnapján, ezért is lepődött meg Magyarország miniszterelnökének ajándékán.

orbán viktor levele

Szülinap külföldi módra, külföldön is jó meglepetés a virágok szülinapra?

Katalin hercegnő születésnapja sem hétköznapi, mert neki Adele a tízszeres Grammy-díjas énekesnő énekelte a boldog születésnapot, amikor a hercegnő elfújta a tortán a gyertyákat. Ilyen egy átlagember születésnapján biztosan nem történik meg, nem ez a helyzet viszont, ha valaki az angol királyi család tagja, neki virágok mellé énekesnő is járt.

 

Selena Gomez régi kedvese, Justin Bieber szülinapra érdekes ajándékkal kedveskedett, megnézték ugyanis a Titanic című filmet. Ebben nincs is semmi különös és most sokan mondhatják: „olcsón megúszta ezt a születésnapot” viszont a Staples Center sportcsarnokot bérelte ki Justin, ami 20 ezer férőhelyes és ott nézték meg kettesben a filmet.

stadion

És ha már Justin Bieber, akkor ő is szokott értékes dolgokat kapni, például 18. szülinapra a menedzserétől egy 100 000 dolláros Fisker Karmát kapott, ami nem kis ajándék, viszont a híradásokból úgy lehetett értesülni, egy picit csalódott volt az énekes, hisz valaki csak egy tortát kap Ő meg egy szuper autót…

justin biber autója

Reginae Carter Lil Wayne lánya a 16. szülinapra egy emlékezetes, hercegnő tematikájú party-t kapott, illetve két luxusautót is, ami nem kis dolog, átszámítva a születésnap összköltsége 150 millió forintba került, ami ugyebár meg sem kottyant tehát itt is a virágok mellé nagy körítés járt.

 

Mindenesetre a virágcsokor szülinapra elengedhetetlen kellékek, olyan, mint a torta és a gyertya, a virágküldés pedig megkönnyíti az ajándékozást!

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.