MINDEN AMI VIRÁGKÜLDÉS

Virágok szülinapra

Mestervirág virágküldés
Mestervirág virágküldés
2017.06.16 14:41
Virágok szülinapra

A virágok szülinapra tökéletes választás egy nő számára, a legtöbb ember legalább is így gondolkozik, vagyis a virágok egy alap dolog és mellé egy kis ez-az, esetleg éttermi meghívás stb.

Mik a legnépszerűbb virágok szülinapra?

A vörös rózsa csokor népszerű abban az esetben, ha valaki a szerelmét szeretné meglepni, de a rózsadobozok is egyre nagyobb számban fogynak születésnapra. A henger alakú rózsa box formájából adódóan nagyon hasonlít egy tortára, ezért választják ezt a virágkompozíciót sokan. Az orchidea és a liliom az idősebb korosztály számára tökéletes ajándék, tartós és egzotikus virágok szülinapra.

rózsadoboz

virágcsokor

A Magyar sztárok vajon mivel ünneplik a szülinapot!

Csomor Csilla a születésnapjára egy új szerepet kapott, ugyanis idén márciusban Blaha Lujza bőrébe bújhatott a színpadon, nyilván egy színésznőnek nagy megtiszteltetés, ha felkérik egy új szerepre, így neki ez a legszebb születésnapi ajándék!

 

Demjén Ferenc (Rózsi) sem hétköznapi ajándékkal ünnepelte 70. születésnapját, mert személyesen Orbán Viktor miniszterelnök lepte meg őt egy minőségi whisky-vel és egy névre szóló levéllel. Természetesen az énekes annyira örült a különleges ajándéknak, hogy egy picit meg is könnyezte, amit nem szégyell, mert elmondása szerint, ahogy az ember idősebb lesz, egyre érzékenyebbé válik. Arra sem gondolt, hogy bárki is felköszönti őt születésnapján, ezért is lepődött meg Magyarország miniszterelnökének ajándékán.

orbán viktor levele

Szülinap külföldi módra, külföldön is jó meglepetés a virágok szülinapra?

Katalin hercegnő születésnapja sem hétköznapi, mert neki Adele a tízszeres Grammy-díjas énekesnő énekelte a boldog születésnapot, amikor a hercegnő elfújta a tortán a gyertyákat. Ilyen egy átlagember születésnapján biztosan nem történik meg, nem ez a helyzet viszont, ha valaki az angol királyi család tagja, neki virágok mellé énekesnő is járt.

 

Selena Gomez régi kedvese, Justin Bieber szülinapra érdekes ajándékkal kedveskedett, megnézték ugyanis a Titanic című filmet. Ebben nincs is semmi különös és most sokan mondhatják: „olcsón megúszta ezt a születésnapot” viszont a Staples Center sportcsarnokot bérelte ki Justin, ami 20 ezer férőhelyes és ott nézték meg kettesben a filmet.

stadion

És ha már Justin Bieber, akkor ő is szokott értékes dolgokat kapni, például 18. szülinapra a menedzserétől egy 100 000 dolláros Fisker Karmát kapott, ami nem kis ajándék, viszont a híradásokból úgy lehetett értesülni, egy picit csalódott volt az énekes, hisz valaki csak egy tortát kap Ő meg egy szuper autót…

justin biber autója

Reginae Carter Lil Wayne lánya a 16. szülinapra egy emlékezetes, hercegnő tematikájú party-t kapott, illetve két luxusautót is, ami nem kis dolog, átszámítva a születésnap összköltsége 150 millió forintba került, ami ugyebár meg sem kottyant tehát itt is a virágok mellé nagy körítés járt.

 

Mindenesetre a virágcsokor szülinapra elengedhetetlen kellékek, olyan, mint a torta és a gyertya, a virágküldés pedig megkönnyíti az ajándékozást!